Camerabeveiliging

Wanneer u besluit om uw bedrijfspand extra te beveiligen, is de stap naar een geavanceerd camerasysteem een logische keuze. Camerabeveiliging creëert een veilig gevoel op de werkvloer en heeft zelfs een preventieve werking tegen inbraak. Potentiële inbrekers worden namelijk afgeschrikt bij het zien van camerabeveiliging rondom uw bedrijfspand. Daarnaast is de pakkans een stuk groter wanneer er toch wordt ingebroken. Dankzij moderne technologie worden de beelden van onze beveiligingscamera’s steeds scherper. Al onze camera’s zijn full HD, kunnen zowel binnen als buiten opgehangen worden en geven daarnaast ook ‘s nachts een veel helderder en scherper beeld dan standaard camerasystemen. Kies daarom voor de camerabeveiliging van BpN-Groep om de veiligheid van uzelf en uw medewerkers te vergroten.

Welke camerasystemen zijn er?

Wanneer u overweegt om camerabeveiliging te laten plaatsen bij uw bedrijfspand, is het belangrijk om te weten welke soorten er allemaal zijn en hoe ze werken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dummy, een draadloze of een dome camera. Maar het is ook mogelijk om een analoog, een IP-camera of een bestuurbare variant aan te schaffen. Bekijk hier al onze mogelijkheden of vergelijk onze camerasystemen. Voor advies of uitleg kunt u natuurlijk altijd bellen of contact opnemen met een van onze adviseurs.

Vergroot de veiligheid van uw bedrijfspand met Domotica uitbreidingsmogelijkheden

Het maakt niet uit waar u bent, via ons Domotica beveiligingssysteem kunt u uw camerasysteem snel en eenvoudig bedienen. U kunt namelijk direct live meekijken via uw smartphone of tablet of met één druk op de knop onze landelijke meldkamer inschakelen met live view. Indien de meldkamer uitgaat van een geverifieerd alarm, kan deze de beelden direct door laten schakelen naar de politie. De politie kan dan live meekijken met de camerabeelden. Hierdoor wordt de pakkans van inbrekers hoger, omdat de politie een betere inschatting kan maken van de situatie – en dus beter kan ingrijpen. Onze camera’s worden door onze experts altijd ingesteld conform de privacywetgeving.

Waarom BpN-Groep voor uw camerasysteem?

  • Advies op maat door onze specialisten;
  • BORG-gecertificeerde apparatuur van hoge kwaliteit;
  • Bekabelde en draadloze systemen mogelijk;
  • Aansluiting met live-view mogelijk;
  • Inclusief professionele installatie;
  • Wij houden rekening met de privacywetgeving;
  • Welke camera u ook kiest, u kiest altijd voor HD en meekijken via de app.

Persoonlijk beveiligingsadvies

Wij begrijpen dat een camerasysteem uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. Hoe weet u welk camerasysteem het beste bij uw bedrijf past? U moet daarom kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Daarom biedt BpN gratis en vrijblijvend een vakkundig beveiligingsadvies aan. Wij analyseren uw risico’s en leveren een op maat gemaakt advies voor uw specifieke situatie. Interesse in een vrijblijvend en uitgebreid beveiligingsadvies voor uw bedrijf? Bel ons op 035 541 47 47 of mail naar advies@bpn-groep.nl zodat onze adviseurs samen met u kunnen kijken welk beveiligingssysteem het beste bij uw situatie past.

Navigeer direct naar onze overige tips per categorie: