Noodverlichting

Bij calamiteiten zoals brand staat de veiligheid van uw werknemers voorop. Vluchten bij een calamiteit vraagt om zichtbaarheid en heldere vluchtroute aanduidingen.

Noodverlichting kan tijdens zo’n situatie voor voldoende verlichting zorgen en uw werknemers in staat stellen om zich te kunnen oriënteren tijdens het vluchten, om een bepaalde handeling af te kunnen maken of om hulp te kunnen bieden aan anderen. Ook kan noodverlichting het ontstaan van paniek voorkomen wanneer de normale verlichting binnen uw bedrijf uitvalt.

Noodverlichting valt te onderscheiden in 3 varianten, namelijk:

 • vluchtrouteverlichting
 • anti-paniekverlichting
 • verlichting van werkplekken met een verhoogd risico

De vluchtrouteverlichting moet ervoor zorgen dat de vluchtmogelijkheden goed worden herkend door uw medewerkers en zij op een veilige manier kunnen vluchten. Anti-paniekverlichting helpt paniek te voorkomen en uw medewerkers in staat te stellen een plaats te bereiken waar de vluchtroute kan worden herkend. Tenslotte zorgt de verlichting van werkplekken met een verhoogd risico ervoor dat personen, die door het wegvallen van verlichting in een mogelijk gevaarlijke situatie verkeren, voldoende licht hebben om een gevaarlijke processen af te sluiten en veilig te vluchten.

Uw betrouwbare partner

BpN-Groep is uw betrouwbare partner op het gebied van noodverlichting en zorgt voor totale ontzorging op beveiligingsgebied; al ruim 40 jaar beschikken wij over een uitgebreide kennis en ervaring wanneer het gaat om noodverlichtingssystemen. BpN-Groep biedt diverse mogelijkheden voor optimale noodverlichting. Daarnaast kunnen wij u adviseren om bestaande systemen uit te breiden met extra beveiligingstechnieken voor een compleet veiligheidspakket voor uw bedrijf. Ook voor zaken als toegangscontrole, blusmiddelen en camerasystemen kunt u namelijk bij ons terecht. U kunt al onze producten zowel kopen, leasen als huren, altijd met de laagste prijsgarantie.

Jaarlijkse controle en keuring

Het goed functioneren van uw noodverlichting is noodzakelijk. Een noodverlichtingssysteem moet dan ook met regelmaat gecontroleerd worden. Door uw noodverlichting jaarlijks te testen, voorkomt u onveilige situaties en creëert u een veilige werkplek voor uw personeel. Het gemak van BpN-Groep is dat wij het onderhoud van al uw beveiligingssystemen (zoals inbraak- en brandmeldinstallaties, blusmiddelen en noodverlichting) op één dag kunnen verzorgen. Zo hoeft u slechts één afspraak te maken en heeft u één aanspreekpunt voor al uw beveiligingsvraagstukken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gratis beveiligingsadvies

Hoe weet u hoeveel noodverlichting u moet aanschaffen? En wat is nou de meest optimale vluchtroute? Wij begrijpen dat een beveiligingssysteem uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. U moet daarom kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Daarom biedt BpN gratis en vrijblijvend een risico-inventarisatie aan. Wij analyseren de risico’s en leveren een op maat gemaakt advies. Interesse in een vrijblijvend beveiligingsadvies voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom BpN-Groep beveiliging voor bedrijven?

 • Ruim 40 jaar ervaring met eigen vakkundige technische dienst;
 • De hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief DEKRA-BORG certificaat;
 • Landelijke meldkamer met directe alarmverbinding 24/7 bereikbaar;
 • BpN-Groep is uw betrouwbare partner met totaaloplossingen op elk gebied van beveiliging;
 • Beveiligingsapparatuur huren of leasen tegen een vast bedrag per maand.
 • Laagste prijsgarantie op ons ruime assortiment A-merken en 5 jaar fabrieksgarantie;
 • Altijd een up-to-date en betrouwbaar beveiligingssysteem;
 • Een geheel verzorgde risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving;
 • Vakkundig advies, tekenwerk, projectmanagement, installatie en instructie;
 • Snelle service en onderhoud, conform uw specifieke situatie en wensen;
 • Camerabeveiliging met LiveView, meldkamer politie kijkt mee;
 • Beveiliging op afstand én gekoppelde systemen via ons Domotica beveiligingssysteem;

Lees hier een uitgebreid overzicht waarom BpN-Groep uw betrouwbare beveiligingspartner is!

Heeft u vragen over onze:

 • Gratis beveiligingsadvies;
 • Full service dienstverlening;
 • Jaarlijkse controles waarmee wordt voldaan aan de wettelijke eisen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via advies@bpn-groep.nl of via ons directe telefoonnummer 035 541 47 47.

Klik hier op één van onze andere diensten:

Inbraak- en terreinbeveiliging

Camerasystemen

Brandbeveiliging

Blusmiddelen

Toegangscontrole