Beveiliging voor tandartsen

Bij een tandartspraktijk lopen bezoekers in en uit. Dat maakt het lastig om verdacht gedrag te signaleren. Als eigenaar van een tandartspraktijk is de bescherming van uw patiënten en medewerkers uiteraard uw nummer één prioriteit. Daarnaast heeft u als medicus in de gezondheidszorg dagelijks te maken met kostbare apparatuur en medische gegevens van patiënten. Hierdoor is het noodzakelijk dat uw werkomgeving goed beveiligd is.

Door de beveiliging van uw werkomgeving te verhogen, beperkt u niet alleen het risico op diefstal, inbraak of brand, maar ook de financiële gevolgen ervan. BpN-Groep begrijpt dit als geen ander en is uw betrouwbare partner voor een veilige en zorgeloze werkomgeving, zodat u gefocust kan blijven op het bieden van de beste zorg voor uw patiënten.

Beveiliging voor uw branche:

Door camerabewaking kunnen wij uw praktijk 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaken. Bewakingscamera’s hebben bewezen een preventieve werking te hebben en met de hoge beeldkwaliteit wordt de pakkans door de politie ook nog eens groter. Onze geavanceerde camera- en alarmsystemen zijn aangesloten op onze landelijke meldkamer. Via bijvoorbeeld een paniekknop bij uw behandelstoel of balie kunt u onze meldkamer alarmeren, waardoor hulpdiensten indien nodig meteen ingeschakeld kunnen worden. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming. Met een toegangscontrolesysteem zorgt u er daarnaast voor dat onbevoegdheden geen toegang hebben tot uw behandelkamers of privé ruimtes. Met een toegangscontrolesysteem kunt u specifiek het toegangsniveau van uw medewerkers en patiënten aangeven en de tijdregistratie van uw medewerkers bijhouden. Ook voor andere beveiligingssystemen kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan inbraak- en terreinbeveiliging, brandbeveiliging of noodverlichting. Wij bieden een totaalpakket met A-merken en nemen alle noodzakelijke regelingen uit handen, van bouwtekening tot aan verzekering!

Uw betrouwbare partner

BpN-Groep is een breed georiënteerd beveiligingsbedrijf met landelijke servicedienst die 24/7 voor u klaarstaat. Daarnaast kunnen wij u adviseren om bestaande systemen uit te breiden met extra beveiligingstechnieken voor een compleet veiligheidspakket voor uw bedrijf. U kunt al onze A-merk producten zowel kopen, leasen als huren, altijd met de laagste prijsgarantie en verzekerd van de nieuwste software en hardware technieken. BpN-Groep is al 40 jaar dé specialist in het onderhouden en leveren van beveiligingssystemen en ontzorgen is onze voornaamste doelstelling. Dit doen wij door uw enige aanspreekpunt te zijn in het gehele beveiligingsproces, van advies en installatie tot monitoring, service en onderhoud.

Gratis beveiligingsadvies

Wij begrijpen dat een beveiligingssysteem uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. Hoe weet u welk beveiligingssysteem het beste bij uw praktijk past? Iedere praktijk is namelijk verschillend en vraagt om daarop afgestemde beveiligingssystemen. U moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Daarom biedt BpN gratis en vrijblijvend een vakkundig beveiligingsadvies aan. Wij analyseren uw risico’s en leveren een op maat gemaakt advies voor uw specifieke situatie. Interesse in een vrijblijvend en uitgebreid beveiligingsadvies voor uw praktijk? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier of neem contact op via 035 541 47 47 of mail naar advies@bpn-groep.nl. Dan nemen wij vrijblijvend contact met u op om te bepalen wat voor uw branche de beste oplossing is!

Waarom BpN-Groep beveiliging voor bedrijven?

 • Ruim 40 jaar ervaring met eigen vakkundige technische dienst;
 • De hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief DEKRA-BORG certificaat;
 • Landelijke meldkamer met directe alarmverbinding 24/7 bereikbaar;
 • BpN-Groep is uw betrouwbare partner met totaaloplossingen op elk gebied van beveiliging;
 • Beveiligingsapparatuur huren of leasen tegen een vast bedrag per maand.
 • Laagste prijsgarantie op ons ruime assortiment A-merken en 5 jaar fabrieksgarantie;
 • Altijd een up-to-date en betrouwbaar beveiligingssysteem;
 • Een geheel verzorgde risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving;
 • Vakkundig advies, tekenwerk, projectmanagement, installatie en instructie;
 • Snelle service en onderhoud, conform uw specifieke situatie en wensen;
 • Camerabeveiliging met LiveView, meldkamer politie kijkt mee;
 • Beveiliging op afstand én gekoppelde systemen via ons Domotica beveiligingssysteem;

Lees hier een uitgebreid overzicht waarom BpN-Groep uw betrouwbare beveiligingspartner is!

Vragen?

Stel ze aan onze adviseur John!

Bel naar 035 541 47 47 of mail naar j.goossens@bpn-groep.nl.