Inbraak- en terreinbeveiliging

Maar liefst 40 % van alle ondernemers krijgt ooit in zijn of haar carrière met inbraak te maken. U wilt er liever niet aan denken, maar volgens cijfers van het CBS komt dit jaarlijks neer op 1 per 10 ondernemingen. Dat zijn geen bescheiden getallen. Maar wat zou diefstal voor uw bedrijf voor gevolgen hebben? Natuurlijk wordt allereerst gedacht aan financiële schade. Productiestilstand, informatieverlies, verlies van klanten, het mislopen van orders en te lage verzekeringsuitkeringen kunnen het gevolg zijn. Maar ook emotionele schade, zoals angst onder uw medewerkers en het verlies van eigendommen met emotionele waarde kan zeer vervelend zijn.

Door een kwalitatief inbraaksysteem kunt u dergelijke scenario’s voorkomen. Met de betrouwbare inbraak- en terreinbeveiliging van BpN-Groep beschermt u uw medewerkers, klanten en leveranciers en voldoet u tegelijkertijd aan de eisen van uw verzekeraar.

Welke risicoklasse heeft uw bedrijf?

Beveiligingsmaatregelen voor bedrijven zijn gericht op het voorkomen van diefstal van attractieve en waardevolle goederen en van belangrijke bedrijfsgegevens die de bedrijfscontinuïteit in gevaar kan brengen en kan leiden tot reputatieschade. De risicoklasse voor bedrijven in onderstaande tabel wordt bepaald door de attractiviteit van de goederen en inventaris én door de inkoopwaarde van deze goederen. Om dit te bepalen, moet antwoord gegeven worden op de volgende twee vragen: 1. Wat is de attractiviteit van de goederen en inventaris? 2. Welke waarde hebben deze goederen en inventaris? De attractiviteit van goederen en inventaris bepaalt namelijk de inbraakgevoeligheid voor bedrijven. De VRKI schaalt bedrijfsgoederen in op vier niveaus, namelijk: laag, midden, hoog en zeer hoog. Hoe hoger de waarde van de inventaris, hoe hoger de risicoklasse. Hoe hoger de risicoklasse, des te zwaarder de maatregelen moeten zijn om inbraak te voorkomen. Wilt u weten in welke risicoklasse uw bedrijf valt? Neem contact op met een van onze experts voor meer informatie!

Uw betrouwbare partner

BpN-Groep installeert complete inbraak- en terrein beveiligingssystemen die inbraak(pogingen) detecteren.

BpN-Groep is uw betrouwbare partner op het gebied van inbraak- en terreinbeveiliging en zorgt voor totale ontzorging op beveiligingsgebied; al ruim 40 jaar beschikken wij over een uitgebreide kennis en ervaring wanneer het gaan om veiligheidssystemen. Daarnaast kunnen wij u adviseren om bestaande systemen uit te breiden met extra beveiligingstechnieken voor een compleet veiligheidspakket voor uw bedrijf. Ook voor zaken als brandbeveiliging, toegangscontrole en camerasystemen kunt u namelijk bij ons terecht. U kunt al onze producten zowel kopen, leasen als huren, altijd met de laagste prijsgarantie.

Jaarlijkse controle en keuring

Het goed functioneren van uw alarmsysteem is noodzakelijk. Een alarmsysteem moet dan ook met regelmaat gecontroleerd worden. Door uw systemen jaarlijks te testen, voorkomt u defecten en storingen van uw systeem en verkleint u aanzienlijk de kans op diefstal. Het gemak van BpN-Groep is dat wij het onderhoud van al uw beveiligingssystemen (zoals inbraak- en brandmeldinstallaties, blusmiddelen en noodverlichting) op één dag kunnen verzorgen. Zo hoeft u slechts één afspraak te maken en heeft u één aanspreekpunt voor al uw beveiligingsvraagstukken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gratis beveiligingsadvies

Hoe weet u welk beveiligingssysteem het beste bij uw pand of branche past? Aan welke eisen moet uw systeem voldoen volgens uw verzekeraar? En in welke risico-klasse valt uw bedrijf? Wij begrijpen dat een alarmsysteem uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. U moet daarom kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Daarom biedt BpN gratis en vrijblijvend een risico-inventarisatie aan. Wij analyseren de risico’s en leveren een op maat gemaakt advies. Interesse in een vrijblijvend beveiligingsadvies voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom BpN-Groep beveiliging voor bedrijven?

 • Ruim 40 jaar ervaring met eigen vakkundige technische dienst;
 • De hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief DEKRA-BORG certificaat;
 • Landelijke meldkamer met directe alarmverbinding 24/7 bereikbaar;
 • BpN-Groep is uw betrouwbare partner met totaaloplossingen op elk gebied van beveiliging;
 • Beveiligingsapparatuur huren of leasen tegen een vast bedrag per maand.
 • Laagste prijsgarantie op ons ruime assortiment A-merken en 5 jaar fabrieksgarantie;
 • Altijd een up-to-date en betrouwbaar beveiligingssysteem;
 • Een geheel verzorgde risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving;
 • Vakkundig advies, tekenwerk, projectmanagement, installatie en instructie;
 • Snelle service en onderhoud, conform uw specifieke situatie en wensen;
 • Camerabeveiliging met LiveView, meldkamer politie kijkt mee;
 • Beveiliging op afstand én gekoppelde systemen via ons Domotica beveiligingssysteem;

Lees hier een uitgebreid overzicht waarom BpN-Groep uw betrouwbare beveiligingspartner is!

Heeft u vragen over onze:

 • Gratis veiligheidsscan;
 • Koop-, lease-, of huur-mogelijkheden van uw complete inbraaksysteem, inclusief apparatuur en alle service en onderhoud met 5 jaar fabrieksgarantie;
 • Vaste bedragen per maand: geen investeringen en bijkomende kosten?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via advies@bpn-groep.nl of via ons directe telefoonnummer 035 541 47 47.

Klik hier op één van onze andere diensten:

Camerasystemen

Brandbeveiliging

Blusmiddelen

Toegangscontrole

Noodverlichting