Beveiliging voor vrije beroepen

Vrije beroepen zijn beroepen die zelfstandig worden beoefend, dat wil zeggen voor eigen rekening en risico. Als vrije beroepsbeoefenaar wordt u ingehuurd voor uw individuele en intellectuele dienstverlening, bijvoorbeeld als:

 • fysiotherapeut
 • notaris
 • accountant

Deze beroepen brengen de nodige risico’s met zich mee. Als tandarts of dierenarts werkt u namelijk met kostbare apparatuur, heeft u een continue voorraad geneesmiddelen en beschikt u over betrouwbare en privacy gebonden gegevens van uw patiënten. Wellicht heeft u periodiek te maken met weekend- en avonddiensten. Daarom is het noodzakelijk dat uw werkomgeving goed beveiligd is. Door de beveiliging van uw werkomgeving te verhogen, beperkt u niet alleen het risico op diefstal, inbraak of een overval maar ook de financiële gevolgen ervan. Bovendien creëert u een zorgeloze werksfeer voor u en uw werknemers en kunt u uw patiënten de beste zorg bieden.

Beveiligingssystemen voor uw branche:

Sluit bijvoorbeeld uw camerasystemen aan op een alarmsysteem met directe alarmverbinding naar onze landelijke meldkamer. Bewakingscamera’s hebben een preventieve werking en zorgen voor automatische vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan. Daarnaast zorgt u met een toegangscontrole voor het identificeren, verifiëren en registreren van medewerkers, bezoekers of patiënten. Zo zorgt u ervoor dat onbevoegdheden geen toegang hebben tot uw behandelkamers of privé ruimtes. Met een toegangscontrolesysteem kunt u specifiek het toegangsniveau van uw medewerkers en patiënten aangeven en de tijdregistratie van uw medewerkers bijhouden.

Uw betrouwbare beveiligingspartner

BpN-Groep biedt diverse beveiligingsoplossingen. Daarnaast kunnen wij u adviseren om bestaande systemen uit te breiden met extra beveiligingstechnieken voor een compleet veiligheidspakket voor uw bedrijf. U kunt al onze producten zowel kopen, leasen als huren, altijd met de laagste prijsgarantie en verzekerd van de nieuwste software en hardware technieken. BpN-Groep is al 40 jaar dé specialist in het onderhouden en leveren van beveiligingssystemen en ontzorgen is onze voornaamste doelstelling. Dit doen wij door uw enige aanspreekpunt te zijn in het gehele beveiligingsproces, van advies en installatie tot monitoring, service en onderhoud. Onze landelijke meldkamer is 24/7 beschikbaar om uw problemen te verhelpen.

Gratis beveiligingsadvies

Wij begrijpen dat een beveiligingssysteem uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. Hoe weet u welk beveiligingssysteem het beste bij uw praktijk past? Iedere praktijk is namelijk verschillend en vraagt om daarop afgestemde beveiligingssystemen. U moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Daarom biedt BpN gratis en vrijblijvend een vakkundig beveiligingsadvies aan. Wij analyseren uw risico’s en leveren een op maat gemaakt advies voor uw specifieke situatie. Interesse in een vrijblijvend en uitgebreid beveiligingsadvies voor uw praktijk? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier of neem contact op via 035 541 47 47 of mail naar advies@bpn-groep.nl. Dan nemen wij vrijblijvend contact met u op om te bepalen wat voor uw branche de beste oplossing is!

Waarom BpN-Groep beveiliging voor bedrijven?

 • Ruim 40 jaar ervaring met eigen vakkundige technische dienst;
 • De hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief DEKRA-BORG certificaat;
 • Landelijke meldkamer met directe alarmverbinding 24/7 bereikbaar;
 • BpN-Groep is uw betrouwbare partner met totaaloplossingen op elk gebied van beveiliging;
 • Beveiligingsapparatuur huren of leasen tegen een vast bedrag per maand.
 • Laagste prijsgarantie op ons ruime assortiment A-merken en 5 jaar fabrieksgarantie;
 • Altijd een up-to-date en betrouwbaar beveiligingssysteem;
 • Een geheel verzorgde risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving;
 • Vakkundig advies, tekenwerk, projectmanagement, installatie en instructie;
 • Snelle service en onderhoud, conform uw specifieke situatie en wensen;
 • Camerabeveiliging met LiveView, meldkamer politie kijkt mee;
 • Beveiliging op afstand én gekoppelde systemen via ons Domotica beveiligingssysteem;

Lees hier een uitgebreid overzicht waarom BpN-Groep uw betrouwbare beveiligingspartner is!

Vragen?

Stel ze aan onze adviseur John!

Bel naar 06-14579234 of mail naar j.goossens@bpn-groep.nl