Beveiliging voor horeca

Of u nu eigenaar van een café, restaurant of discotheek bent, de beveiliging van uw pand is van grote waarde. Als horecaondernemer ontvangt u namelijk dagelijks veel gasten en beveiliging speelt daarbij een belangrijke rol.

Het bij elkaar komen van grote aantallen mensen brengt namelijk de nodige risico’s en verantwoordelijkheden met zich mee. De veiligheid van uw bezoekers en personeel staat voorop. BpN-Groep begrijpt dit als geen ander en wij helpen u graag om risico’s als inbraak, diefstal of brand te voorkomen.

Met de effectieve beveiligingsoplossingen van BpN-Groep zorgt u ervoor dat uw bezoekers zorgeloos kunnen genieten en uw medewerkers in een veilige omgeving kunnen werken.

Beveiligingssystemen voor uw branche:

Sluit bijvoorbeeld uw camerasystemen aan op een alarmsysteem met directe alarmverbinding naar onze landelijke meldkamer. Bewakingscamera’s hebben bewezen een preventieve werking te hebben en met de hoge beeldkwaliteit wordt de pakkans door de politie ook nog eens groter. Daarnaast kunt u met een toegangscontrole ervoor zorgen dat onbevoegdheden geen toegang hebben tot uw kantoor of magazijn. Met een toegangscontrolesysteem kunt u specifiek het toegangsniveau van uw personeel en bijvoorbeeld leveranciers aangeven of de tijdregistratie van uw personeel bijhouden.

Uw betrouwbare beveiligingspartner

BpN-Groep biedt diverse beveiligingsoplossingen. Daarnaast kunnen wij u adviseren om bestaande systemen uit te breiden met extra beveiligingstechnieken voor een compleet veiligheidspakket voor uw bedrijf. U kunt al onze producten zowel kopen, leasen als huren, altijd met de laagste prijsgarantie en verzekerd van de nieuwste software en hardware technieken. BpN-Groep is al 40 jaar dé specialist in het onderhouden en leveren van beveiligingssystemen en ontzorgen is onze voornaamste doelstelling. Dit doen wij door uw enige aanspreekpunt te zijn in het gehele beveiligingsproces, van advies en installatie tot monitoring, service en onderhoud. Onze landelijke meldkamer is 24/7 beschikbaar om uw problemen te verhelpen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies op maat? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier of neem contact op via 035 541 47 47 of mail naar advies@bpn-groep.nl. Dan nemen wij vrijblijvend contact met u op om te bepalen wat voor uw branche de beste oplossing is!

Waarom BpN-Groep beveiliging voor bedrijven?

 • Ruim 40 jaar ervaring met eigen vakkundige technische dienst;
 • De hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief DEKRA-BORG certificaat;
 • Landelijke meldkamer met directe alarmverbinding 24/7 bereikbaar;
 • BpN-Groep is uw betrouwbare partner met totaaloplossingen op elk gebied van beveiliging;
 • Beveiligingsapparatuur huren of leasen tegen een vast bedrag per maand.
 • Laagste prijsgarantie op ons ruime assortiment A-merken en 5 jaar fabrieksgarantie;
 • Altijd een up-to-date en betrouwbaar beveiligingssysteem;
 • Een geheel verzorgde risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving;
 • Vakkundig advies, tekenwerk, projectmanagement, installatie en instructie;
 • Snelle service en onderhoud, conform uw specifieke situatie en wensen;
 • Camerabeveiliging met LiveView, meldkamer politie kijkt mee;
 • Beveiliging op afstand én gekoppelde systemen via ons Domotica beveiligingssysteem;

Lees hier een uitgebreid overzicht waarom BpN-Groep uw betrouwbare beveiligingspartner is!

Vragen?

Stel ze aan onze adviseur Peter!

Bel naar 06 46164512 of mail naar p.overhand@bpn-groep.nl.