Onze pakketten

Het kiezen van uw beveiligingssysteem kan op zoveel manieren en met zoveel uitbreidingsmogelijkheden, dat wij het voor u iets makkelijker hebben gemaakt. BpN kent drie voordelige productpakketten met vaste prijzen die naar wens kunnen worden uitgebreid, allemaal standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie. Die pakketten vindt u op deze pagina. Om naar onze servicepakketten te gaan, klikt u hier. Bij eventuele verzekeringseisen kunnen de pakketten zo aangevuld worden dat u de juiste installatie krijgt. Een bezoek op locatie is hierbij wel genoodzaakt. Bel naar 035 541 47 47 of mail naar advies@bpn-groep.nl voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs.

Productpakketten Particulier

Brons

Pakket Brons

SAMENSTELLING:

 • Centrale/WiFi + IP
 • 2x PIR detector
 • 2x Magneetcontact
 • 1x Keytag
 • Noodaccu inbegrepen
Meer informatie
Meest gekozen
Zilver

Pakket Zilver

SAMENSTELLING:

 • Centrale/WiFi + IP
 • 2x PIR detector
 • 2x Magneetcontact
 • 1x Keytag
 • 2x Rookmelder
 • Noodaccu inbegrepen
Meer informatie
Goud

Pakket Goud

SAMENSTELLING:

 • Centrale/WiFi + IP + GPRS
 • Kleur bediendeel, 7 -inch
 • 2x PIR detector
 • 2x Magneetcontact
 • 1x Keytag
 • 2x Rookmelder
 • 1x Watermelder
 • 1x Koolstofmonoxide-melder
 • Noodaccu inbegrepen
Meer informatie

Breid dit pakket uit met camera’s:

Camera Brons

Bij het bronzen camerapakket krijgt u een Domosafe buitencamera. Deze camera met hoge resolutie en hoge beeldsnelheid wordt geleverd met een SD-kaart. Dankzij infrarood werkt deze camera’s ook ’s nachts, waardoor u geen twee aparte camera’s hoeft aan te schaffen.

Camera Zilver

Bij het zilveren camerapakket krijgt u twee Domosafe buitencamera’s. Deze camera’s met hoge resolutie en hoge beeldsnelheid worden geleverd met een SD-kaart. Dankzij infrarood werken deze camera’s ook ’s nachts, waardoor u geen extra camera’s hoeft aan te schaffen.

Camera Goud

Bij het gouden camerapakket krijgt u twee Domosafe buitencamera’s en één Domosafe binnencamera. Deze camera’s met hoge resolutie en hoge beeldsnelheid worden geleverd met een SD-kaart. Dankzij infrarood werken deze camera’s ook ’s nachts, waardoor u geen extra camera’s hoeft aan te schaffen.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Uitleg van onze mogelijkheden:

De Domosafe is een compacte centrale met geïntegreerd bediendeel en spraakfunctie. Op de Domosafe kunnen 64 draadloze componenten aangesloten worden. De communicatie naar meldkamer of App kan geschieden d.m.v. Wifi, Ethernet en GPRS, maar in deze combinatie krijgt u alleen de mogelijkheid via WiFi+IP. Op de App en door middel van pushberichten op uw telefoon zijn ook beelden te zien als er Domosafe camera’s zijn aangesloten. De Domosafe kan communiceren via een zogeheten webportal.

De GPRS back-up is een extra verbinding voor uw beveiligingssysteem. Mocht de verbinding met de alarmcentrale via de primaire IP-verbinding wegvallen, dan meldt het beveiligingssysteem dat via de GPRS back-up aan de alarmcentrale. Deze module blijft ook functioneren wanneer de elektriciteit wegvalt.

Bij de GPRS back-up wordt de centrale in uw meterkast bevestigd. Het systeem kunt u dan bedienen vanaf een touch 7-inch kleur-bediendeel. U kunt vanaf deze tablet ook uw andere Domosafe apparaten besturen en – indien u camera’s geïnstalleerd heeft – ook live videobeelden bekijken.

Passief infrarood (PIR) detectoren zijn de meest toegepaste bewegingsmelders. Een PIR detector kijkt naar veranderingen in het warmtebeeld in de ruimte. Dit warmtebeeld wordt geanalyseerd om ongewenste alarmen te voorkomen.

Huisdiervriendelijk

Wij hebben ook huisdiervriendelijke PIR detectoren. Deze detectoren zijn zó ingesteld dat zij geen loos alarm geven in het geval dat (één van) uw huisdier(en) langs de melder loopt.

Magneetcontacten worden gemonteerd op deuren en ramen. Als het contact tussen de magneten wordt verbroken (dus als de deur of het raam wordt geopend), wordt er een signaal gestuurd naar het alarmsysteem en zal een alarm gegenereerd worden.

Met een keytag kunt u draadloos het alarmsysteem in- en uitschakelen.
Voordeel:

 • Zo hoeft u geen codes meer te onthouden, al is deze optie er nog steeds – mocht u die willen gebruiken.
 • Nóg slimmer van dit apparaatje: als u voor de deur van uw huis bent schakelt het systeem zich automatisch uit. Zo hoeft u niet rekening te houden met een bepaalde inlooptijd voor het uitschakelen van het systeem.
 • Als u de keytag kwijt bent, geen probleem! Via de app kunt u deze opnieuw instellen, waardoor een verloren keytag geen toegang meer heeft tot het systeem.

Met een rookmelder zijn u en uw dierbaren beschermd tegen brandgevaar. Als de sensor rook detecteert, klinkt een harde sirene en worden (afhankelijk van uw keuze) buren en/of andere aangewezen personen of de meldkamer geïnformeerd.

Voordeel:

 • Doordat de rookmelder naar uw Domosafe app (op uw telefoon + tablet) meldt, heeft u een extra back-up op het moment dat de melder afgaat. Zo kan u ook in uw slaapkamer horen wat er bijvoorbeeld in uw schuur  gebeurt.

Een combimelder rook & hitte is een combinatie van een rookmelder en een hittemelder. Met een hittemelder is deze rookmelder nóg efficiënter. Een hittemelder detecteert het aantal graden van een stoom-/rookwolk.

Voordelen:

 • De hittemelder zorgt ervoor dat u minder snel een loos alarm heeft, in bijvoorbeeld het geval dat een stoomwolk van een pan bij het koken uw keuken in waait.
 • Onze rook- en hittemelder is een staaltje van de nieuwste technologie en heeft het nieuwste design.
 • De melders kunnen afzonderlijk van elkaar aan- en uitgezet worden.

Een watermelder helpt de grootste schade door lekkage en wateroverlast te voorkomen door dit in een vroeg stadium te detecteren. Als de sensoren water detecteren gaat er een alarm af en zal er een melding naar uw app gestuurd worden.

Voordeel:

 • Dit kan torenhoge verbouwkosten besparen op het moment dat bijvoorbeeld uw kruipruimte dreigt vol te lopen met water.

Maar ín deze melder zit nog een extra slimme technologie: het apparaat kan namelijk ook temperatuur daling in een ruimte detecteren en dit bij een vooraf ingestelde temperatuur doormelden naar uw app.

Voordeel:

 • Deze functie is bijvoorbeeld handig als u bepaalde spullen of apparatuur bewaart in een kamer die sneller vergaan onder bepaalde temperaturen.
 • Als u bijvoorbeeld kleine kinderen of baby’s heeft, wilt u uiteraard dat deze slapen in een aangename temperatuur. Juist daarvoor is deze functie ook handig.

Anders dan een rookmelder en hittemelder die respectievelijk rook en hitte meten in de lucht, detecteert een CO-melder het gevaarlijke (kleur- en reukloze) gas koolstofmonoxide. Deze melder is essentieel bij woningen die verwarmd worden door een verbrandingsketel. Een CO-melder kan het gas detecteren, ook al is dit voor de mens reukloos en onzichtbaar.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Met uw intercom deurbel kunt u, waar u ook bent, de deur op afstand openen en live op uw app meekijken en meepraten. De beelden van deze deurbel kunt u tevens opnemen.

Voordeel:

 • Door de opneem-functie fungeert deze intercom ook als beveiligingscamera.
 • Het op afstand openen van de deur maakt het makkelijk om bekenden binnen te laten of een postbode met een pakket op het moment dat u niet thuis bent.

Open uw voordeur op afstand met uw mobiele telefoon! Domosafe Locksmart is een revolutionaire manier om uw deuren te openen en sluiten met uw smartphone. Met de plug & play technologie kan de installatie niet eenvoudiger. U heeft geen traditionele sleutel meer nodig om uw woning te beveiligen. Alles wat u nodig heeft is een smartphone voor uw Domosafe app en een digitale Domosafe cilinder.

Voordelen van Domosafe Locksmart

 • Stel zelf via de app makkelijk en veilig (tijdelijke) toegang in voor uw gezin, de oppas, de pakketbezorger of vrienden.
 • Installeren van de Domosafe Locksmart is voor onze techneuten een fluitje van een cent.
 • Onze elektrische deuropener is van hoge kwaliteit. Alleen de beste materialen en systemen worden gebruikt, voor uw optimale veiligheid.
 • De Domosafe app is geschikt voor zowel Android als IOS apparaten.
 • U bent veilig van hackers dankzij end-to-end versleuteling.

Met behulp van slimme lampschakelaars kunt u de verlichting eenvoudig aan- of uitzetten op afstand. U kunt er ook voor kiezen de instellingen zo te configureren, dat de lampen bij alarm aan springen.

Voordeel:

 • Dit bespaart u op de energierekening

Shocksensoren zijn draadloze apparaten die gemonteerd kunnen worden op iedere toegang (zoals een deur of een raam). Een alarm wordt geactiveerd op het moment dat deze toegang wordt geforceerd. Trillingen worden al gedetecteerd voor de inbreker binnen is: dit werkt preventief en verhoogt tevens de pakkans.

Een spiegelmelder is een infrarood detector die afgaat wanneer deze beweging detecteert. Een spiegelmelder (ten opzichte van een normale melder) is van hogere kwaliteit en gevoeliger instelbaar.

De glasbreukmelder luistert naar het patroon van brekend glas. De detector kan altijd door een eindgebruiker d.m.v. handgeklap gecontroleerd worden of deze nog functioneert. De detector dient gebruikt te worden in ruimten waar zo min mogelijk achtergrondruis aanwezig is ( bijv. niet in een keuken gebruiken). Voor plafond- of muur montage.

Deze buitencamera wordt geleverd met SD-kaart. Bij alarm zijn de beelden direct op te vragen in de app. De camera heeft dankzij infrarood een dag/nachtmodus waardoor ook ‘s nachts haarscherp beeld mogelijk is. In de nachtsituatie zal dit beeld in zwart/wit weergegeven worden. Bekijk ons uitgebreide camera-aanbod hier.

Deze binnencamera met hoge resolutie en hoge beeldsnelheid wordt geleverd met een SD-kaart. Dankzij infrarood werkt deze camera ook ’s nachts, waardoor u geen twee aparte camera’s hoeft aan te schaffen. Live beelden kunnen bij alarm opgevraagd worden in de app. Het meekijken met- en opnemen van deze beelden verhoogt de pakkans voor inbrekers! Bekijk ons uitgebreide camera-aanbod hier.

Anders dan een rookmelder en hittemelder die respectievelijk rook en hitte meten in de lucht, detecteert een CO-melder het gevaarlijke (kleur- en reukloze) gas koolstofmonoxide. Deze melder is essentieel bij woningen die verwarmd worden door een verbrandingsketel. Een CO-melder kan het gas detecteren, ook al is dit voor de mens reukloos en onzichtbaar.

Een binnensirene, het woord zegt het al,  is een sirene die binnen gemonteerd wordt. Bij detectie van een inbraak wordt deze sirene ingeschakeld en klinkt een hard geluid tot 105 dB. Dit harde geluid kan ervoor zorgen dat een dief gedesoriënteerd raakt en uw huis zal verlaten.

Een buitensirene is een sirene die buiten aan de gevel gemonteerd wordt. Bij detectie van beweging wordt deze sirene ingeschakeld en klinkt een hard geluid  tot 105 dB, welke een bereik heeft tot wel 150 m. Dit harde geluid kan ervoor zorgen dat het een dief afschrikt en uw terrein zal verlaten.

Speciaal voor u: ons seniorenpakket

Als senior is veiligheid één van de belangrijkste factoren als het gaat om zelfstandig thuis blijven wonen. Daarom is het belangrijk dat u voor uzelf alle mogelijke veiligheidsmaatregelen getroffen heeft. Op alle pakketten hebben wij daarom nog een extra optie, speciaal bedoeld voor senioren. Zo kunnen u en uw naasten altijd met een gerust hart gaan slapen.

Paniekknop

Afhankelijk van wat er geprogrammeerd wordt, zal er ‘paniek’, ‘help’ of ‘brandalarm’ gegenereerd worden bij het indrukken van de paniekknop. Het lampje van de knop licht op bij het indrukken om aan te geven dat de boodschap overgestuurd wordt. Om hulp in te schakelen is slechts 1 druk op de knop nodig – in tegenstelling tot bijvoorbeeld uw telefoon.

Voordeel:

 • Deze paniekknop is te krijgen in kettingvorm, maar ook in horlogevorm.

Paniekknop halsketting

Paniekknop horloge

Ook fijn:

Er zijn vele service-opties die voor u als senior, of voor u als familie van senioren, prettig zijn om achter de hand te hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

 • aansluiten op een bemande meldkamer, altijd verzekerd zijn van extra controle;
 • een virtuele meldkamer: u kunt ervoor kiezen een alarm te laten doorschakelen (dit kan óók naast een meldkamer-abonnement) naar vrienden of familie van de senior, zodat zij altijd op de hoogte zijn als er iets gebeurt;
 • met live-view krijgt de politie direct toestemming om mee te kijken met de beelden in het geval van een geverifieerd alarm. Dit verhoogt de pakkans van de inbreker;
 • alarmopvolging: in het geval van een (geverifieerd) alarm wordt een surveillant naar het huis van de senior gestuurd, welke poolshoogte zal nemen van de situatie en indien nodig direct (nood)reparaties uitvoert in bijvoorbeeld het geval van een inbraak.

Daarnaast zijn er vele uitbreidingsmogelijkheden voor senioren. Bel ons op 035 541 47 47 of mail naar advies@bpn-groep.nl voor advies, meer informatie, een huisbezoek of een offerte op maat.