“Bescherm wat u dierbaar is!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees hier onze grootste voordelen op een rij!

Voordelen van BpN-Groep

Beschermen wat u dierbaar is, dat is onze missie. BpN-Groep biedt zowel zakelijke als particuliere (totaal)oplossingen op het gebied van Inbraak- en terreinbeveiliging, Camerasystemen, Brandbeveiliging, Blusmiddelen, Toegangscontrole en Noodverlichting en heeft vakkundige kennis in verscheidene branches.

Mocht u een beveiligingssysteem bij ons aanschaffen, verzorgt BpN-Groep de complete installatie en aansluiting ervan. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met een breed scala aan beveiligingssystemen en beschikken over de juiste papieren en een verklaring van betrouwbaarheid.

BpN-Groep is al meer dan 40 jaar een erkend BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Deze erkenning heeft als doel via onafhankelijk en deskundig toezicht het vertrouwen van de afnemers in de kwaliteit van de inbraakbeveiliging door certificatie te ondersteunen. Hierdoor kunt u bij BpN-Groep altijd uitgaan van veilige en betrouwbare beveiligingssystemen welke onderhouden worden volgens de geldende installatievoorschriften.

In onze landelijke meldkamer in Baarn staan onze specialisten 24/7 voor u klaar: van remote support tot storingsanalyse en meekijken op afstand. Vierentwintig uur per dag zijn wij bereikbaar en alert.  24/7 storingsdienst bij eventuele calamiteiten. Bij problemen of storingen met uw systeem staan onze monteurs 24/7 voor u klaar en zijn indien noodzakelijk snel op locatie. Zo bent u verzekerd van een systeem wat altijd werkt.

Elke totaaloplossing kunt u bij BpN-Groep direct volledig financieren. Wij begrijpen echter als ondernemer dat andere investeringen soms voorrang hebben. Daarom biedt BpN-Groep een unieke huur en lease constructie met een vast maandbedrag voor zowel de materialen, installatie werkzaamheden alsook de jaarlijkse abonnementskosten. Hiermee heeft u nooit verrassingen achteraf en ondervindt u geen investeringsdruk.

Wij werken alleen met hoogwaardige apparatuur welke zich wereldwijd in de praktijk hebben bewezen en hierdoor zelfs 5 jaar garantie hebben. Kwaliteit leveren staat bij ons voorop!

BpN-Groep installeert complete beveiligingssystemen op het gebied van:

BpN-Groep is uw betrouwbare partner en biedt totale ontzorging op beveiligingsgebied; al ruim 40 jaar beschikken wij over een uitgebreide kennis en ervaring om ook uw bedrijf van dienst te zijn. Daarnaast kunnen wij u adviseren om bestaande systemen uit te breiden met extra beveiligingstechnieken voor een compleet veiligheidspakket voor uw bedrijf. U kunt al onze producten zowel kopen, leasen als huren, altijd met de laagste prijsgarantie. BpN-Groep is al 40 jaar dé specialist in het onderhouden en leveren van beveiligingssystemen, inclusief installatie, monitoring, service en onderhoud.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom heeft ieder bedrijf ook een andere oplossing nodig als het gaat om beveiliging. Hoewel wij branche-specifieke oplossingen bieden, kijken onze adviseurs altijd naar de behoefte van uw specifieke situatie om een op maat gemaakte oplossing te kunnen bieden. Merk onafhankelijkheid, mochten we uw installatie toch niet kennen hebben we altijd een passende aanbieding voor u. Zo heeft u altijd een up-to-date en betrouwbaar beveiligingssysteem voor uw bedrijf of huis!

Wij begrijpen dat het nemen van de juiste beveiligingsmaatregelen voor u geen alledaagse bezigheid is. U moet daarom kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Voor onze zakelijke klanten is een gratis risicoanalyse door de beveiligingsexperts van BpN-Groep de oplossing. Wij analyseren risico’s in en om uw bedrijfsomgeving. Aan de hand van de risicoanalyse kunnen onze beveiligingsadviseurs voor u een plan opstellen met daarin opgenomen een programma van eisen welke aan de hand van de risicoanalyse tot stand is gekomen. Het is van belang uw verzekeringspapieren hierbij bij de hand te hebben zodat wij u een gedegen advies kunnen uitbrengen.

Wij begrijpen dat een beveiligingssysteem uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. Hoe weet u welk beveiligingssysteem het beste bij uw bedrijfspand of branche past? U moet daarom kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Daarom biedt BpN-Groep gratis en vrijblijvend een vakkundig beveiligingsadvies aan. Wij analyseren uw risico’s en leveren een op maat gemaakt advies voor uw specifieke situatie. Daarnaast beschikken we over de nodige experts die alle noodzakelijke taken als tekenwerk, projectmanagement, installatie en instructie uit handen nemen. Interesse in een vrijblijvend en uitgebreid beveiligingsadvies voor uw bedrijf? Laat uw gegevens achter in het contactformulier onderaan deze pagina, dan nemen wij vrijblijvend telefonisch contact met u op om te bepalen wat voor u het beste beveiligingssysteem is!

Het goed functioneren van uw beveiligingssysteem is noodzakelijk. Een beveiligingssysteem moet dan ook met regelmaat gecontroleerd worden. Door uw systemen jaarlijks te testen, voorkomt u defecten en storingen van uw systeem en verkleint u aanzienlijk de kans op gevaar. Daarom bezoeken onze monteurs u periodiek voor een servicecheck. Zo houden we uw beveiligingssystemen up-to-date. Onze monteurs analyseren de werking van uw beveiligingssysteem, testen gelijk de doormeldingen naar de alarmcentrale en gaan na of er noodzakelijke updates moeten worden gedaan. Zo beschikt u altijd over een optimaal werken beveiligingssysteem.

Maakt u gebruik van camerabeveiliging dan is er 24/7 verbinding met de alarmcentrale door middel van Live View. Krijgt u te maken met een calamiteit, dan worden alarmmeldingen hier direct geverifieerd en indien nodig worden hulpdiensten ingeschakeld. Wij verbinden dan uw beeldenstroom direct door met de meldkamer van de politie. Zo kunnen agenten live meekijken en kunnen ze indien nodig direct ingrijpen. Zo bent u altijd zeker van directe opvolging.

Uw totale beveiligingsinstallatie (inbraak- en terreinbeveiliging, camerasystemen, brandbeveiliging, toegangscontrole, koolstofmonoxide- en waterschadebeveiliging) zal een gebruiksvriendelijke app bedienbaar zijn. Hiernaast zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden om vanaf uw tablet of smartphone andere systemen in uw huis te bedienen. Zo beheert en controleert u uw woonomgeving, waar u ook bent – zelfs vanuit het buitenland. Bij een calamiteit kunt natuurlijk altijd terugvallen op onze landelijke meldkamer welke 24/7 voor u klaar staat om de veiligheid te waarborgen.