Over Bpn-Groep

Beschermen wat je dierbaar is; dat is waar BpN-Groep voor staat. Met onze landelijke 24/7 servicedienst, eigen technische dienst en betrouwbare, ervaren experts mogen wij al 40 jaar meer dan 4000 beveiligingsinstallaties onderhouden. Met BpN-groep heeft u één aanspreekpunt voor inbraak- en terreinbeveiliging, camerasystemen, brandbeveiliging, blusmiddelen, toegangscontrole en noodverlichting.

Onze geschiedenis

BpN-Groep is een afkorting van BeveiligingsPartners Nederland. BpN-Groep is ontstaan toen ASA-beveiligingen BV, Heinen Beveiligingstechniek BV en Infinite Security BV besloten hun krachten te bundelen. In 2020 is hier VCN Beveiligingen aan toegevoegd. Elk bedrijf had een eigen specialiteit: zo hebben we altijd de expertise in huis voor uw klus op het gebied van beveiliging. Zo hebben wij al 40 jaar bedrijven, instellingen en particulieren mogen helpen op het gebied van veiligheid. Daarbij zijn wij als beveiligingsbedrijf bevoegd om uw beveiligingssysteem bouwkundig- en elektronisch te certificeren.

Benieuwd naar onze speerpunten? Bekijk ze hier.

Onze werkwijze

Onderscheidend

BpN-Groep onderscheidt zich van andere installateurs. Wij zijn niet te groot om u persoonlijk te blijven kennen, maar ook niet te klein om specialisten in huis te hebben. Een goed beveiligingssysteem vereist immers steeds meer kennis. De regelgeving rond bijvoorbeeld brand- en ontruiming is zonder meer complex . BpN-Groep heeft alle kennis in huis om ook uw gecompliceerde veiligheidsvraagstukken op te lossen.

Regionale Monteursteams

De BpN-Groep heeft een landelijk dekkend monteursteam. Waar u ook gevestigd bent in Nederland; u kunt altijd rekenen op een adequate storingsopvolging. Ook beveiligingsprojecten kunnen landelijk worden aangepakt. Ons monteursteam is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U belt bij een storing buiten kantooruren gewoon het vertrouwde nummer van ons kantoor (035 541 47 47) waarna u verder wordt geholpen.

Persoonlijke Beveiligingsadviseur

Elke klant van de BpN-Groep heeft een eigen beveiligingsadviseur. Deze adviseur bezoekt u periodiek en is daardoor op de hoogte van uw actuele situatie. Samen met hem/haar stelt u een sluitend beveiligingsplan op. Daarnaast verzorgt uw adviseur uw PVE (Programma van Eisen) en de certificering van uw systeem.

Bij BpN-Groep bent u geen klantnummer

Veiligheid is iets van persoonlijk belang. BpN-Groep zet daarom in op een regionale aanpak. Wij streven ernaar om u altijd dezelfde monteur te sturen. Dit heeft als voordeel dat hij uw situatie en systeem kent. Zo wordt u zo snel en efficiënt mogelijk geholpen.

Benieuwd naar onze missie en visie?

Klik dan hier.