BpN introduceert Domosafe: uw meest brede domotica-beveiligingssysteem!

Uw huis is uw thuis. Dat snappen wij als geen ander. Zodra u thuiskomt, wilt u zich op uw gemak voelen in een veilige omgeving. Met ons Domosafe domotica-systeem haalt u veiligheid en persoonlijk comfort binnen enkele stappen in huis!

Domosafe is een gebruikersvriendelijk en draadloos domotica-systeem met de breedst mogelijke veiligheid:

 • Inbraak- en terreinbeveiliging;
 • Camerasystemen;
 • Brandbeveiliging;
 • Koolstofmonoxide-beveiliging;
 • Waterschade-beveiliging;
 • Domotica.

Domosafe heeft 5 jaar fabrieksgarantie en u bent altijd verzekerd van onze laagste prijsgarantie.

Wat doet ons Domosafe domotica-systeem?

Een domoticasysteem – en zo ook Domosafe – bundelt diverse componenten (denk bijvoorbeeld aan uw rookmelders, beveiligingscamera’s of watermelders ) tot 1 totaalsysteem. Zo kunt u vanaf uw Domosafe Tablet – of vanaf uw smartphone – allerlei systemen aansturen en hoeft u niet meer het hele huis rond te lopen om al deze componenten los van elkaar te bedienen.

Naast een totaalpakket aan beveiligingsoplossingen, biedt het ook een nieuwe vorm van wooncomfort. U kunt bijvoorbeeld ook uw lichten aansturen via dit systeem, of zelfs uw deurslot: met de Domosafe App kunt u dan al deze componenten beheren. Zo bent u niet alleen voorzien van optimale veiligheid, maar ook van ultiem wooncomfort.

De mogelijkheden binnen Domosafe:

Inbraak- en terreinbeveiliging

Via gevoelige bewegingssensoren wordt beweging in een zone snel gedetecteerd. De app kan u dan een pushmelding sturen wanneer een sensor geactiveerd wordt. U kunt er ook voor kiezen dat u wilt dat de buurman wordt geïnformeerd, of juist direct de meldkamer. Ook zijn er meerdere opties voor de doorverbinding van uw meldingen. Kiest u voor een WIFI+IP verbinding? Of wilt u bij uitval van internet ook door kunnen melden? Wilt u live-view inschakelen zodat de politie mee kan kijken met uw systeem in geval van nood?

Bekijk de mogelijkheden

Camerabeveiliging

Camera’s kunnen een geweldige toevoeging zijn aan uw beveiligingssysteem en met name omdat het de pakkans verhoogt, maar ook uw wooncomfort. Zo kunt u bijvoorbeeld naast binnen- en buitencamera’s ook kiezen voor een deurbel met ingebouwde camera, waardoor u kunt zien wie er voor de deur staat.

Bekijk de mogelijkheden

Brandbeveiliging

Rook- en hittemelders worden doorgeschakeld naar uw Domosafe-systeem (en afhankelijk van uw keuze naar uw app, aangewezen persoon of meldkamer) bij detectie van rook of vuur. Wat de verschillen zijn tussen een rook- en hittemelder en wat bij u past vindt u via onderstaande link.

Bekijk de mogelijkheden

Koolstofmonoxide-beveiliging

Koolstofmonoxide (CO) is een gevaarlijk, kleur- en geurloos  en ook dodelijk gas wat ontstaat bij onvolledige verbranding van fossiele brandstoffen (dit is vaak het geval bij CV ketels en andere warmtebronnen in uw huis). Een koolstofmonoxide-meter wordt aangesloten aan Domosafe en waarschuwt u meteen bij sprake van koolstofmonoxide-detectie.

Bekijk de mogelijkheden

Waterschade-beveiliging

Grote kostbare schade aan uw huis kan worden beperkt omdat Domosafe ongewenst water detecteert (denk hierbij aan een wasmachine die overstroomt, water wat in uw kruipruimte lekt, of een bad wat overstroomt). Zelfs luchtvochtigheid kan worden gemeten.

Bekijk de mogelijkheden

Domotica

Voor optimaal wooncomfort biedt Domosafe talloze uitbreidingsmogelijkheden. Met 1 klik op de knop kunt u zo bijvoorbeeld op afstand uw garagedeur openen of (tijdelijk) uw deur ontgrendelen voor uw familie, vrienden of uw pakketbezorger. En op een koude winterdag kunt u de verwarming aanzetten voor u thuiskomt. Comfort is nog nooit zo makkelijk geweest!

De voordelen van Domosafe:

 • Systeem in- of uitschakelen vanaf elke locatie;
 • Altijd in controle van uw systemen via de Domosafe app;
 • Aansluiten bij een bemande meldkamer of waarschuw personen naar keuze;
 • Statuscheck van zones, toegangssensoren en alarm op controlepaneel;
 • Tot 16 autoscènes mogelijk (zoals een ‘weg’-modus);
 • Bekijk live videobeelden en videobeelden opgenomen na een gebeurtenis;
 • Bedien uw lichten, sloten en thermostaten;
 • Beheer gebruikersprofielen en gastaccounts;
 • Bekijk gebeurtenissenhistorie en ontdek wie de woning binnenkomt en verlaat.

Heeft u nog vragen over onze:

 • Gratis veiligheidsscan;
 • Koop-, lease-, of huur-mogelijkheden van uw complete inbraaksysteem, inclusief apparatuur en alle service en onderhoud met 5 jaar fabrieksgarantie;
 • Vaste bedragen per maand: geen investeringen en bijkomende kosten?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via verkoop_particulier@bpn-groep.nl of via ons directe telefoonnummer 035 541 47 47.

Bekijk meer:

Navigeer direct naar één van onze diensten:

Inbraak- en terreinbeveiliging

Camerasystemen

Brandbeveiliging

Koolstofmonoxide-beveiliging

Waterschade-beveiliging

Open uw voordeur op afstand via uw mobiele telefoon met Domosafe Locksmart!

Stelt u zich eens voor: u hoeft niet meer thuis te zijn voor de bezorging van een pakket, want met 1 druk op de knop laat u de bezorger tijdelijk binnen. En die ene vriend die voor uw deur staat terwijl u te laat bent, hoeft niet buiten te wachten.

Ervaar het gevoel van ultiem wooncomfort!

Ontdek Domosafe Locksmart – een revolutionaire manier om uw deuren te openen en sluiten met uw smartphone. Met de plug & play technologie kan de installatie niet eenvoudiger. U heeft geen traditionele sleutel meer nodig om uw woning te beveiligen. Alles wat u nodig heeft is een smartphone voor uw Domosafe app en een digitale Domosafe cilinder.

Voordelen van Domosafe Locksmart

 • Stel zelf via de app makkelijk en veilig (tijdelijke) toegang in voor uw gezin, de oppas, de pakketbezorger of vrienden.
 • Installeren van Domosafe Locksmart kost onze installateurs slechts tien minuten.
 • Onze elektrische deuropener is van hoge kwaliteit. Alleen de beste materialen en systemen worden gebruikt, voor uw optimale veiligheid.
 • De Domosafe app is geschikt voor zowel Android als IOS apparaten.
 • U bent veilig van hackers dankzij end-to-end versleuteling.