Een vraag stellen aan BpN-Groep?

Kijk dan eerst even of uw vraag hieronder al beantwoord is! Dat scheelt u een hoop moeite.

Staat uw vraag er niet tussen?

Stel de vraag dan direct aan ons! Dat kan altijd, op één van de volgende manieren:

Particulieren

Ik wil een systeem aanschaffen. Wat moet ik doen?

Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in BpN-Groep. U kunt contact leggen met ons en vertellen welk systeem u wilt – of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Vertel welk systeem u graag in huis wilt halen of wat voor advies u nodig heeft. Onze adviseurs nemen dan contact met u op!

Mijn systeem heeft een storing. Wie moet ik bellen?

Voor een storing belt u met onze technische dienst. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen!

Voor onze technische dienst belt u naar 035 541 47 47 met kiesnummer 4.

Kan mijn huisdier rondlopen in mijn huis zonder dat het alarm telkens afgaat?

Zeker, er zijn huisdiervriendelijke PIR-detectoren op de markt zodat uw huisdier vrolijk rond kan blijven lopen zonder valse alarmen. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden via 035 541 47 47 of advies@bpn-groep.nl.

Ik wil de lijst van mensen veranderen die gewaarschuwd worden in geval van nood. Wat moet ik doen?

Stuur een e-mail naar info@bpn-groep.nl met het verzoek. U krijgt een bevestiging als de lijst is gewijzigd. In het geval van een virtuele meldkamer kunt u ook via uw app de lijst wijzigen. Ga naar onze handleidingen voor meer uitleg.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Abonnementen opzeggen gebeurt bij ons schriftelijk. Als u een e-mail stuurt naar info@bpn-groep.nl wordt uw verzoek in behandeling genomen.

Wordt bij een virtuele meldkamer automatisch de politie of brandweer ingeschakeld?

Bij een bemande meldkamer wel, indien de situatie hierom vraagt. Bij een virtuele meldkamer is dit niet het geval: daar krijgt een lijst met aangewezen contactpersonen de mogelijkheid om de situatie in te schatten en eventueel actie te ondernemen (door de hulpdiensten te bellen bijvoorbeeld).

Bedrijven

Ik wil graag een beveiligingssysteem aanschaffen voor mijn bedrijf. Wat moet ik doen?

Wat fijn dat u in BpN-Groep geïnteresseerd bent. Wij hebben ervaren adviseurs die u kunnen helpen bij de keuze van uw systeem. Mail hiervoor naar advies@bpn-groep.nl of bel naar 035 541 47 47.

Ik ben op zoek naar een oplossing voor een MKB-bedrijf, maar wil graag gebruik maken van een maatoplossing. Kan dat?

Jazeker, dat is geen probleem. Wij bieden pakketten aan met een vaste prijs, maar wij kunnen altijd maatoplossingen bieden. Wij hebben ervaren adviseurs die u kunnen helpen bij de keuze van uw systeem. Mail hiervoor naar advies@bpn-groep.nl of bel naar 035 541 47 47.

Ik heb op de website gekeken naar de categorieën wat betreft Grootzakelijke bedrijven en mijn bedrijfscategorie staat er niet tussen. Wat nu?

Geen probleem! Wij bieden maatoplossingen voor iedere sector of branche. Onze adviseurs denken in iedere situatie met u mee om u te voorzien van de meest brede beveiligingssystemen. Mail hiervoor naar advies@bpn-groep.nl of bel naar 035 541 47 47.

Ik wil de lijst van mensen veranderen die gewaarschuwd worden in geval van nood. Wat moet ik doen?

Stuur een e-mail naar info@bpn-groep.nl met het verzoek. U krijgt een bevestiging als de lijst is gewijzigd. In het geval van een virtuele meldkamer kunt u ook via uw app de lijst wijzigen.