Domosafe: Uw waterschade beveiliging

Een wasmachine die lekt, een kruipruimte die vol water staat en daarmee de fundering aantast of een airco die lekt op die mooie houten vloer: waterschade kan erg vervelend zijn. Niet alleen zorgt het voor ongemak, maar vaak brengt de schade torenhoge kosten met zich mee. Waterschade voorkomen is een uitdaging, maar met snelle waterdetectie blijft het ongemak en het prijskaartje beperkt tot een minimum.

Waarom Domosafe waterschadebeveiliging?

Onze Domosafe watermelder detecteert de eerste tekenen van wateroverlast- en overstromingen. Ook detecteert het zelfs temperatuur en luchtvochtigheid. In het geval van detectie van een lek klinkt er een sirene en wordt er een pushmelding gestuurd naar de Domosafe app. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je direct actie ondernemen. Nóg fijner: zo kun je ook met een gerust hart de wasmachine aan laten staan op het moment dat je even boodschappen gaat doen.

Voordelen Domosafe waterschadebeveiliging

  • Detecteert de eerste verschijnselen van lekkage / overstromingen;
  • Gemakkelijk aan- en uit te zetten via de app;
  • Luchtvochtigheid en temperatuur kan worden gemeten;
  • U kunt zelf een temperatuurgrens instellen zodat u een melding krijgt als deze wordt overschreden: erg handig bijvoorbeeld als u van huis bent en u wilt uw huisdier achterlaten in een aangename temperatuur;
  • Wooncomfort wordt vergroot: loop met een gerust hart van huis als de wasmachine aanstaat.

Hoeveel watermelders heb ik nodig voor mijn huis?

Dat ligt aan jouw situatie en wat jij belangrijk vindt om te beschermen. Als jij een kamer hebt met kostbare digitale apparatuur die direct grenst onder de badkamer, zou je ervoor kunnen kiezen om in deze kamer extra maatregelen te nemen. Wie weet staat jouw wasmachine op zolder, waardoor de hele bovenverdieping onder water zou staan in het geval er een lek zou zijn. Dan is het aan te raden om hier voor waterdetectie-maatregelen te kiezen. Wat jouw situatie ook is, wij kunnen u advies geven dat bij uw wensen past.

Hebben wij uw interesse gewekt met onze:

  • Snelle detectie van eventuele lekkages;
  • Voorkoming van grotere schades en hierbij behorende kosten;
  • Doormelding van detectie naar mobiel, tablet of meldkamer?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via advies@bpn-groep.nl of via ons directe telefoonnummer 035 541 47 47.

Bekijk meer:

Navigeer direct naar één van onze diensten:

Inbraak- en terreinbeveiliging

Camerasystemen

Brandbeveiliging

Koolstofmonoxide-beveiliging