Uw branche, onze specialisatie

BpN-Groep is een breed georiënteerd beveiligingsbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Wij kunnen zorg dragen voor inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, brandbeveiliging, blusmiddelen, toegangscontrole en noodverlichting inclusief controle en onderhoud volgens de geldende wet- en regelgeving. Zo heeft u één aanspreekpunt, vindt onderhoud op één dag plaats en bent u verzekerd van de beste integrale oplossing en financiële voorwaarden. Volledig afgestemd op uw branche, wensen en het beschikbare budget. Op de meeste producten bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Elk beveiligingssysteem is voorzien van onze unieke laagste prijsgarantie en kunt u indien gewenst bij BpN-Groep direct volledig financieren. Zo heeft u één vast all-in tarief inclusief storingen, service en onderhoud, zonder tussenkomst van een bank. Hierdoor kunt u zonder investering of financieel beslag investeren in de veiligheid van u, uw medewerkers en uw bezittingen en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wij hebben ervaring met vele erkende merken, zoals bijvoorbeeld Hikvision, Dahua, UNV, Satel, Ksenia, ATS, Aritech, UTC, NetworX, Honeywell Galaxy, Alphavision, Notifier, Siemens, Teletek en nog veel meer. Zo kunnen wij ook maatoplossingen bieden voor uitbreiding van uw bestaande systemen en tevens het onderhoud verzorgen.

Wij verzorgen vrijblijvend een complete risico-inventarisatie en leveren een op maat gemaakt advies voor uw specifieke situatie. Neem contact op met een van onze experts of klik hieronder voor de beveiligingsoplossingen voor uw branche!

Navigeer direct naar uw branche:

Onze gespecialiseerde accountmanagers

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaringen in specifieke branches. Geïnteresseerd in (één van) onze oplossingen? Kijk hieronder direct met wie u contact op kan nemen!

John Goossens

Specialisatie: Tandartsen, Dierenartsen

Tel: 035 541 47 47

Email: j.goossens@bpn-groep.nl

René Brundel

Specialisatie: Particulieren Regio ’t Gooi

Tel: 035 541 47 47

Email: r.brundel@bpn-groep.nl

Peter Overhand

Specialisatie: Horeca, Detailhandel, Particulieren.

Tel: 06 46164512

Email: p.overhand@bpn-groep.nl