Onze werkwijze

Wij blijven ons onderscheiden

BpN-Groep onderscheidt zich van andere beveiligingsbedrijven door met andere ogen naar veiligheid te kijken. Dit gaat verder dan standaard beveiligingssystemen en –diensten. Wij creëren uw veiligheid en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan een onbezorgd (werk)leven. Zodat u zich kunt focussen op wat voor u belangrijk is. Een goed beveiligingssysteem vereist steeds meer kennis. BpN-Groep beschikt over alle kennis om uw specifieke veiligheidsvraagstuk op te lossen.

Wij zijn een BORG-gecertificeerd bedrijf

BpN-Groep is al meer dan 40 jaar een erkend BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Deze erkenning heeft als doel via onafhankelijk en deskundig toezicht het vertrouwen van de afnemers in de kwaliteit van de inbraakbeveiliging door certificatie te ondersteunen. Hierdoor kunt u bij BpN-Groep altijd uitgaan van veilige en betrouwbare beveiligingssystemen welke onderhouden worden volgens de geldende installatievoorschriften en verzekeringseisen.

Wij beschikken over een landelijk serviceteam

Binnen BpN-Groep beschikken wij over een landelijk dekkend monteursteam. Waar u ook gevestigd bent in Nederland; u kunt altijd rekenen op een adequate storingsopvolging. Ook beveiligingsprojecten kunnen landelijk worden aangepakt. Ons serviceteam is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar en is indien nodig gegarandeerd binnen 4 tot 8 uur ter plekke.

Wij zijn uw persoonlijke beveiligingspartner

Elke klant van de BpN-Groep heeft een eigen beveiligingsadviseur. Deze adviseur bezoekt u periodiek en is daardoor op de hoogte van uw actuele situatie. Samen met hem/haar stelt u een sluitend beveiligingsplan op. Daarnaast verzorgt uw adviseur onder andere een gratis risicoanalyse, uw PVE (Programma van Eisen) en de certificering van uw systeem.

Bij BpN-Groep bent u geen klantnummer

Veiligheid is iets van persoonlijk belang. BpN-Groep zet daarom in op een regionale aanpak. Wij streven ernaar om uw altijd dezelfde monteur te sturen. Dit heeft als voordeel dat deze monteur uw situatie en systeem kent. Dat dit niet altijd mogelijk is spreekt voor zich.

Waar zouden wij zijn zonder ons technische hart van specialisten?

De technische dienst is een onmisbare schakel binnen onze organisatie. Het is de afdeling waar u als klant terecht kunt voor al uw technische vraagstukken. Zij zorgen niet alleen voor de installatie van uw beveiligingssystemen maar ook voor de nazorg, de service en onderhoudswerkzaamheden. Ze staan 24/7 voor u klaar, 365 dagen per jaar.

Wat kunt u van onze technische dienst verwachten;

  • Binnen onze landelijke servicedienst is er 24/7 een gecertificeerde monteur aanwezig waardoor wij dag en nacht bereikbaar zijn;
  • Gekwalificeerde medewerkers welke allen in het bezit zijn van een verklaring van betrouwbaarheid en een MBV diploma;
  • Onze monteurs zijn altijd up to date van alle diverse beveiligingssystemen;
  • Ieder met zijn eigen specialiteiten waardoor wij u altijd adequaat kunnen ontzorgen met uw beveiligingsvraagstuk;
  • Onze monteurs houden rekening met de werkprocessen binnen uw organisatie, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens onze werkzaamheden;
  • Na afloop van de werkzaamheden laten wij uw werkplek dan ook altijd schoon en werkklaar achter;