Beveiliging voor industrie

Binnen de industriesector draait alles om continuïteit, veiligheid en zekerheid. Bedrijven binnen de industriesector hebben te maken met een dagelijkse stroom aan goederen en personen.

Goed doordachte beveiliging is van groot belang om de bedrijfsvoering niet in gevaar te brengen, maar ook om inbraak en diefstal tegen te gaan. Wanneer er onderbrekingen optreden kan dit zowel grote financiële als logistieke problemen veroorzaken. Bovendien kunnen calamiteiten enorme gevolgen hebben voor uw medewerkers, de omgeving en het imago van uw bedrijf. Het transport van goederen en personen moet daarom veilig en gestroomlijnd verlopen.

De beveiliging van de industrie is vaak erg complex en dient daarom zorgvuldig en professioneel opgepakt te worden. De efficiënte beveiligingsoplossingen van BpN-Groep zorgen voor een veiliger werkomgeving voor uw medewerkers en bewaken de voortgang van uw productieprocessen.

Beveiligingssystemen voor uw branche:

Sluit bijvoorbeeld uw camerasystemen aan op een alarmsysteem met directe alarmverbinding naar onze landelijke meldkamer. Bewakingscamera’s hebben een preventieve werking en zorgen voor automatische vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan. Daarnaast zorgt u met een toegangscontrole voor het identificeren, verifiëren en registreren van medewerkers, bezoekers en contractors. Eventueel via gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner bij personen en kentekenherkenning bij voertuigen. Zo zorgt u ervoor dat onbevoegdheden geen toegang hebben tot uw kantoor of magazijn. Met een toegangscontrolesysteem kunt u specifiek het toegangsniveau van uw personeel en bijvoorbeeld leveranciers aangeven of de tijdregistratie van uw personeel bijhouden.

Uw betrouwbare beveiligingspartner

BpN-Groep biedt diverse beveiligingsoplossingen. Daarnaast kunnen wij u adviseren om bestaande systemen uit te breiden met extra beveiligingstechnieken voor een compleet veiligheidspakket voor uw bedrijf. U kunt al onze producten zowel kopen, leasen als huren, altijd met de laagste prijsgarantie en verzekerd van de nieuwste software en hardware technieken. BpN-Groep is al 40 jaar dé specialist in het onderhouden en leveren van beveiligingssystemen en ontzorgen is onze voornaamste doelstelling. Dit doen wij door uw enige aanspreekpunt te zijn in het gehele beveiligingsproces, van advies en installatie tot monitoring, service en onderhoud. Onze landelijke meldkamer is 24/7 beschikbaar om uw problemen te verhelpen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies op maat? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier of neem contact op via 035 541 47 47 of mail naar advies@bpn-groep.nl. Dan nemen wij vrijblijvend contact met u op om te bepalen wat voor uw branche de beste oplossing is!

Waarom BpN-Groep beveiliging voor bedrijven?

 • Ruim 40 jaar ervaring met eigen vakkundige technische dienst;
 • De hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief DEKRA-BORG certificaat;
 • Landelijke meldkamer met directe alarmverbinding 24/7 bereikbaar;
 • BpN-Groep is uw betrouwbare partner met totaaloplossingen op elk gebied van beveiliging;
 • Beveiligingsapparatuur huren of leasen tegen een vast bedrag per maand.
 • Laagste prijsgarantie op ons ruime assortiment A-merken en 5 jaar fabrieksgarantie;
 • Altijd een up-to-date en betrouwbaar beveiligingssysteem;
 • Een geheel verzorgde risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving;
 • Vakkundig advies, tekenwerk, projectmanagement, installatie en instructie;
 • Snelle service en onderhoud, conform uw specifieke situatie en wensen;
 • Camerabeveiliging met LiveView, meldkamer politie kijkt mee;
 • Beveiliging op afstand én gekoppelde systemen via ons Domotica beveiligingssysteem;

Lees hier een uitgebreid overzicht waarom BpN-Groep uw betrouwbare beveiligingspartner is!

Vragen?

Stel ze aan onze adviseur John!

Bel naar 06-14579234 of mail naar j.goossens@bpn-groep.nl