Blusmiddelen

Brand is een grote bedreiging voor elk bedrijf. Het kleinste vonkje kan in korte tijd uitgroeien tot een grote brand en een uitslaande brand is al snel oncontroleerbaar. Door vroegtijdige signalering van een brand en betrouwbare blusmiddelen beschermt u uw medewerkers en klanten en beperkt of voorkomt u schade of een ongeval. Met de betrouwbare blusmiddelen van BpN-Groep beschermt u uw medewerkers, klanten en leveranciers en voldoet u tegelijkertijd aan wetten en regels over brandveiligheid.

BpN-Groep is gespecialiseerd in het onderhouden en leveren van brandblusmiddelen, waaronder brandblussers, brandslanghaspels en bluswagens, waardoor uw bedrijf optimaal wordt beveiligd tegen brandschade. Daarnaast verzorgt BpN-Groep, toegepast op uw bedrijf, alle denkbare brandpreventieve maatregelen zoals brandmeldinstallaties, ontruimingsplannen, noodverlichting, EHBO-materialen en diverse gerelateerde producten. Daarnaast monitoren wij voor u brandmeldinstallaties, sprinklerinstallaties en meldingssystemen in gebouwen en zorgen wij bij brandmeldingen voor directe alarmering via ons landelijke meldkamer. Zo reduceren we de risico’s van brand in uw pand: een garantie voor een veilige werkomgeving, dag in dag uit.

Uw betrouwbare partner

BpN-Groep is uw betrouwbare partner op het gebied van brandbeveiliging en zorgt voor totale ontzorging op beveiligingsgebied; al ruim 40 jaar beschikken wij over een uitgebreide kennis en ervaring wanneer het gaan om brandveiligheidssystemen. Daarnaast kunnen wij u adviseren om bestaande systemen uit te breiden met extra beveiligingstechnieken voor een compleet veiligheidspakket voor uw bedrijf. Ook voor zaken als inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camerasystemen kunt u namelijk bij ons terecht. U kunt al onze producten zowel kopen, leasen als huren, altijd met de laagste prijsgarantie.

Jaarlijkse controle en keuring

Het goed functioneren van uw beveiligingssysteem is noodzakelijk en daarom is het van belang dat uw systemen met regelmaat gecontroleerd en onderhouden worden. Het gemak van BpN-Groep is dat wij het onderhoud van al uw beveiligingssystemen (zoals inbraak- en brandmeldinstallaties, blusmiddelen en noodverlichting) op één dag kunnen verzorgen. Zo hoeft u slechts één afspraak te maken en heeft u één aanspreekpunt voor al uw beveiligingsvraagstukken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gratis beveiligingsadvies

Hoeveel brandblussystemen nodig zijn, hangt van een groot aantal factoren af. Hoe groot is bijvoorbeeld het risico dat er brand kan uitbreken? Hoe groot is uw bedrijf qua omvang en aantal medewerkers? Hoe weet u welke blusmiddelen noodzakelijk zijn? Wij begrijpen dat dit voor u geen dagelijkse kost is. U moet daarom kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Daarom biedt BpN gratis en vrijblijvend een risico-inventarisatie aan. Wij analyseren de risico’s en leveren een op maat gemaakt advies. Interesse in een vrijblijvend beveiligingsadvies voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom BpN-Groep beveiliging voor bedrijven?

 • Ruim 40 jaar ervaring met eigen vakkundige technische dienst;
 • De hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief DEKRA-BORG certificaat;
 • Landelijke meldkamer met directe alarmverbinding 24/7 bereikbaar;
 • BpN-Groep is uw betrouwbare partner met totaaloplossingen op elk gebied van beveiliging;
 • Beveiligingsapparatuur huren of leasen tegen een vast bedrag per maand.
 • Laagste prijsgarantie op ons ruime assortiment A-merken en 5 jaar fabrieksgarantie;
 • Altijd een up-to-date en betrouwbaar beveiligingssysteem;
 • Een geheel verzorgde risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving;
 • Vakkundig advies, tekenwerk, projectmanagement, installatie en instructie;
 • Snelle service en onderhoud, conform uw specifieke situatie en wensen;
 • Camerabeveiliging met LiveView, meldkamer politie kijkt mee;
 • Beveiliging op afstand én gekoppelde systemen via ons Domotica beveiligingssysteem;

Lees hier een uitgebreid overzicht waarom BpN-Groep uw betrouwbare beveiligingspartner is!

Heeft u vragen over onze:

 • Full service dienstverlening;
 • Gratis beveiligingsadvies;
 • Jaarlijke controles waarmee wordt voldaan aan de wettelijke eisen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via advies@bpn-groep.nl of via ons directe telefoonnummer 035 541 47 47.

Klik hier op één van onze andere diensten:

Inbraak- en terreinbeveiliging

Camerasystemen

Brandbeveiliging

Toegangscontrole

Noodverlichting