Over BpN-Groep

Beschermen wat je dierbaar is; dat is waar jij samen met BpN-Groep voor staat.

BpN-Groep is al 40 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en zorgt voor totale ontzorging op het gebied van beveiligingssystemen; inclusief installatie, monitoring, service en onderhoud. BpN-Groep is een landelijk werkende installatie groep en richt zich op het totale spectrum van veiligheid: CCTV-, alarm-, camera-, toegangs- en brandbeveiliging. Onze organisatie bestaat uit verschillende leden met een eigen specialisatie. BpN is de afkorting van BeveiligingsPartners Nederland. Met onze landelijke servicedienst, eigen technische dienst en betrouwbare, ervaren experts mogen wij al 40 jaar meer dan 4000 beveiligingsinstallaties door het hele land onderhouden. BpN-Groep is BORG-gecertificeerd en richt zich voornamelijk op zakelijke klanten met professionele beveiligingssystemen.

BpN Groep is gevestigd in Baarn, maar actief door heel Nederland. Onze passie is om een veiligere wereld te creëren waarbij berouwbare oplossingen, kennis en vakmanschap voorop staan. BpN Groep is onderdeel van Castellum Security, een recent opgerichte groep van bedrijven die de leidende technische beveiligingsgroep van Nederland wil zijn. Gezamenlijk staan we voor de beste kwalitatief hoogwaardige beveiligingssystemen en de daarbij horende opleidingen voor onze collega’s. Groeien doe je samen en daarom zoeken wij talenten die samen met ons willen meegroeien en ontwikkelen.

BPN-GroepDSC_8130
BPN-GroepDSC_8143
BPN-GroepDSC_8063

Ontwikkelen

Parttime mogelijk

Betrokken

Mooie projecten

Onze vacatures

Wat hebben wij als BpN te bieden

Cultuur: Dit is binnen BpN open en eerlijk, jouw mening wordt gewaardeerd en wij staan open voor feedback om te verbeteren en te innoveren. We staan voor kwaliteit, openheid en persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit betekent volop groeimogelijkheden voor jou in de toekomst.

Flexibiliteit en vrijheid: In de coronatijd is flexibiliteit de gewoonste zaak van de wereld geworden en toch bij veel bedrijven in de techniek en als technicus is het nog steeds niet mogelijk om parttime te werken. Wij staan daar anders in, flexibiliteit geeft je vrijheid en een betere balans in je privéleven. Bij ons heb je dan ook de mogelijkheid om parttime te werken vanaf 32 uur in de week. Je hebt ook de flexibiliteit om je werk zelf in te delen en je krijgt de ruimte om projecten eventueel bij te stellen tijdens een installatieklus. Jij bent tenslotte onze technisch specialist wij vertrouwen op jou.

Storingsdiensten: Dit is niet iedereens favoriet. Dat begrijpen wij, dus hebben wij ervoor gekozen om dit optioneel te maken en je kan er zelf voor kiezen om wel of niet storingsdienst te lopen.

Ontwikkeling: Wanneer jij ontwikkelt, ontwikkelen wij ons ook. Dit item staat dan ook hoog op onze prioriteitenlijst. Je krijgt de mogelijkheid tot volgen van technische opleidingen zoals MBV/TBI. Daarnaast volgen wij de laatste trends – jouw kennis blijft up-to-date en je blijft leren en jezelf ontwikkelen! Want ieder jaar worden de nieuwstetechnieken uitgeprobeerd en toegepast bij nieuwe projecten. Verder zijn wij aangesloten bij Alarmgroep Nederland, zij verzorgen soms leuke techniekdagen waar jij als specialist natuurlijk ook bij aansluit en natuurlijk onze toolbox middagen. Als laatste hebben wij veel ervaren monteurs in huis die graag coachen en begeleiden om jou naar hoger niveau te tillen.

Projecten/opdrachtgevers: Ontdek onze spannende projecten en boeiende opdrachtgevers! Bij BpN hebben we een diversiteit aan uitdagende projecten die de monteurs in jouw interessegebied zeker zullen aanspreken. Stel je voor: de ene dag werk je samen met enthousiaste collega’s en externe experts aan de beveiliging van een groot magazijn, terwijl je de volgende dag het dorpscafé binnenstapt om ervoor te zorgen dat de veiligheid daar optimaal gewaarborgd wordt.

En wist je dat we zelfs projecten hebben met bekende namen zoals Domino’s Pizza? Je kunt meteen een heerlijke lunch halen! Maar dat is nog niet alles, we werken ook met Shurguard-store’s, auto-dealers, winkels, kantoren en zelfs grote distributiecentra van internationale bedrijven. Het zit allemaal in ons veelzijdige pakket.

Ook hebben wij een nauwe samenwerking met tandartspraktijken. Stel je voor dat je de veiligheid van tandartspraktijken waarborgt en zo bijdraagt aan de gezondheid van de gemeenschap. Het is een branche waar we trots op zijn en die ons een constante stroom van uitdagende en boeiende projecten biedt.

Bij BpN ben je niet zomaar een monteur, maar een belangrijk onderdeel van ons team dat bijdraagt aan de veiligheid en het welzijn van mensen op diverse locaties. Kom bij ons werken en maak deel uit van onze dynamische wereld.

Heeft dit je interesse gewekt en ben je enthousiast? Solliciteer direct op onze vacature via de website of stuur een email/WhatsApp met je gegevens. Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze recruiter Corrina Scheepmaker:
06-42112487 / c.scheepmaker@bpn-groep.nl