Service- en installatiemonteurs beveiligingsinstallaties (junior-senior)

(Geen storingsdienst, 4 of 5 dagen per week – Landelijk (we proberen regio’s aan te houden)

Dankzij jou kunnen onze klanten met een gerust hart hun huis of bedrijf verlaten. Als monteur beveiligingsinstallaties ben jij verantwoordelijk voor het installeren van het totale spectrum van veiligheid: alarm-, camera-, toegangs- en brandbeveiliging. Zo zorg jij ervoor dat de waardevolle spullen van onze klanten veilig zijn. De projecten waar je aan werkt zijn divers en dit maakt dat er veel afwisseling is.

Ben jij een techneut in hart en nieren en wil jij bijdragen aan het creëren van meer veiligheid bij particuliere huizen of (groot) zakelijke MKB bedrijfs- of winkelpanden? Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou! Dit betreft een gecombineerde functie. Heb je op bepaalde vlakken nog geen ervaring? Geen probleem, wij zullen je opleiden om je die allrounder te maken.

Wie zijn wij?

BpN-Groep is een landelijk werkende installatie groep en richt zich op het totale spectrum van veiligheid: CCTV-, alarm-, camera-, toegangs- en brandbeveiliging. Onze organisatie bestaat uit verschillende leden met een eigen specialisatie. BpN is de afkorting van Beveiligingspartners Nederland. Het bedrijf is 4 jaar geleden overgenomen door nieuwe jonge ambitieuze eigenaren die als doel hebben om een veilige wereld te creëren in Nederland. Ze willen het bedrijf laten groeien en één van de kwalitatieve topspelers in deze industrie worden. BPN heeft recent weer een bedrijf overgenomen en we zijn flink aan het groeien.

Wat ga je doen?

Als monteur beveiligingsinstallaties houd jij je bezig met het installeren van beveiligingssystemen op locatie bij onze klanten. Je zorgt ervoor dat de systemen naar behoren functioneren en voert onderhoudswerkzaamheden uit wanneer nodig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van de systemen en het overzetten van meldkamers, waardoor de beveiliging optimaal werkt. Mocht er een storing optreden, dan ben jij degene die deze snel en efficiënt oplost.

Als ervaren monteur beveiligingsinstallaties sta je ook klaar om je collega’s te ondersteunen op het gebied van beveiligingstechniek. Je deelt je kennis en expertise, en biedt technisch advies aan zowel collega’s als klanten.

Kortom, als monteur beveiligingsinstallaties heb je een zeer gevarieerd takenpakket waarin je een belangrijke rol speelt bij het waarborgen van de veiligheid van onze klanten. Als jij toe bent aan een nieuwe uitdaging waarin je jouw vaardigheden kunt benutten, kijken we uit naar je reactie.

Wat neem je mee?

Wil jij aan de slag als Service- en installatiemonteurs beveiligingsinstallaties? Dan zien wij graag:

 • Afgeronde MBO-opleiding bijvoorbeeld richting elektrotechniek is een pré, werkervaring vinden belangrijker;
 • In het bezit van een geldig VCA basis certificaat is een pré, dit kunnen wij voor je regelen;
 • In het bezit van het MBV-diploma (monteur beveiligingsinstallaties) is een pré;
 • Rijbewijs B;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Je krijgt:

Als Service- en installatiemonteurs beveiligingsinstallaties kom jij te werken binnen een gezellig team met een goede werksfeer. Daarbij bieden wij jou ook:

 • Goed salaris passend bij jouw werkervaring;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (bijv. 25 vakantiedagen + 13 ADV);
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld je MBV diploma behalen;
 • Laptop en telefoon;
 • Autobus van de zaak;
 • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.

Je komt te werken binnen een vooruitstrevende, kwaliteit- en klantgerichte werkgever met een goede marktpositie. Bovendien heeft BpN-groep de ambitie, kennis en slagkracht om deze positie nog verder te verstevigen. Je gaat bouwen aan jouw carrière in een branche die duurzaam zal blijven groeien en innoveren. Dit zorgt voor een interessante, uitdagende en afwisselende functie binnen een team dat staat voor vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Een uitstekende, no-nonsense sfeer, waar je echt invloed hebt op wat er gebeurt.

Heb je interesse in deze positie reageer dan met eventueel je cv naar Remon van Rijn. r.vanrijn@bpn-groep.nl of bel of stuur WhatsApp naar 06 43 02 04 53.