Bij BpN zijn we op zoek naar een Senior Accountmanager en/of (aankomend) Sales Manager die de beveiligingsmarkt wil veroveren en onze klantenkring wil uitbreiden. Ben jij iemand die niet alleen gaat voor snelle deals, maar ook oog heeft voor duurzame en waardevolle relaties met onze klanten? Dan willen wij jou graag in ons team!

Als resultaatgerichte en gedreven Sales professional krijg jij bij BpN de vrijheid om nieuwe marktkansen te ontdekken en te verzilveren. We bieden je een uitdagende functie met volop ontwikkelmogelijkheden, waarin je jezelf als Senior Accountmanager / (aankomend) Sales Manager verder kunt ontwikkelen en doorgroeien. En dat alles in een informele, maar professionele omgeving met een enthousiast team van ambitieuze collega’s. Dus, ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heb je ervaring met elektronische beveiligingssystemen? Solliciteer dan nu bij BpN en help ons de markt te veroveren!

Wie is BpN

BpN Groep is een technisch beveiligingsbedrijf, gevestigd in Baarn, maar actief door heel Nederland. Een passie voor beveiliging en vakkundigheid staan bij ons centraal. BpN Groep is onderdeel van Castellum Security, een recent opgerichte groep van bedrijven en ondernemers die binnen 8 jaar de leidende technische beveiligingsgroep van Nederland, door een combinatie van nieuwe overnames en groei binnen de bestaande bedrijven. Als Senior Accountmanager / (aankomend) Sales Manager bij BpN Groep vervul jij een wezenlijke rol in het behalen van die groeiambities.

Wat ga je doen?

Als Senior Accountmanager bij BpN ben jij de ondernemende sales professional die verantwoordelijk is voor het uitbreiden van ons klantenbestand in de beveiligingstechniek. Je bent verantwoordelijk voor het opsporen van nieuwe marktkansen en het omzetten van deze kansen in concrete acties. Met jouw diepgaande kennis van onze diensten en producten weet je klanten te overtuigen en te adviseren. Je stelt accountplannen op en voert markt- en concurrentieanalyses uit. Dit om zo een compleet beeld van de markt te krijgen en je sales strategie die je samen met Algemeen Directeur maakt daarop af te stemmen. Hierbij werk je samen met andere afdelingen, zoals projectmanagement en planning. 

Je bouwt actief aan een netwerk binnen de beveiligingstechniek en streef je naar langdurige samenwerkingen met klanten. Je bent een teamspeler die wordt ondersteund door een team dat zich bezighoudt met koude acquisitie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en het voeren van prijsonderhandelingen. Kortom, als accountmanager in beveiligingstechniek ben je de schakel tussen onze klanten en onze innovatieve beveiligingsoplossingen.

Wat breng je mee?

 • Voor deze vacature streven wij naar minimaal een MBO-opleiding in de techniek en een HBO-werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Accountmanager in de beveiligingstechniek;
 • Sterke ondernemersmentaliteit en resultaatgericht;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;
 • Hoog energieniveau met een positieve drive en relativerend vermogen / humor;
 • Bij voorkeur ambitie om door te groeien naar een Sales Manager rol in de toekomst.

Wat bieden wij:

 • Goed salaris passend bij jouw werkervaring;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld een pensioenregeling);
 • Laptop en telefoon;
 • Auto van de zaak;
 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Ontwikkelmogelijkheden, coaching en trainingen om door te groeien naar een Sales Manager rol;
 • Een informele werksfeer binnen een professionele organisatie.

Ben jij de resultaatgerichte en ondernemende Sales professional die wij zoeken? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Neem contact op met Corrina Scheepmaker

Telefoonnummer: 0642112487
Email: c.scheepmaker@bpn-groep.nl

Of vul onderstaand formulier in