Op zoek naar een beveiligingsbedrijf?

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Utrecht? Dan bent u bij BpN-Groep aan het juiste adres. Wij zijn uw partner wanneer u een beveiligingssysteem wilt kopen in de Domstad. Wij staan hoog in de top als het gaat om beveiligingsbedrijven. Wij helpen ondernemingen, instellingen en particuliere met bijvoorbeeld inbraakpreventie en het voorkomen van diefstal. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij brandbeveiliging. Meer weten wat onze werkzaamheden in Utrecht zijn? Neem dan contact met ons op via 035-5414747.

Hoe wij te werk gaan

Wilt u graag uw veiligheid en die van uw personeel in Utrecht garanderen? Schakel dan de experts in van ons beveiligingsbedrijf. Zij doen gedegen onderzoek en zullen met een plan van aanpak komen om uw pand of woning in Utrecht te beveiligen. Wij adviseren u wat de beste mogelijkheid tot beveiliging is en aan de hand daarvan zullen wij een strategie opstellen. Dit is een uniek beveiligingsplan, omdat ieder object een andere aanpak nodig heeft. Vervolgens zullen wij, waar nodig, systemen als camerabewaking en toegangscontrole installeren in Utrecht. Wilt u een afspraak maken om uw pand te laten controleren door een van onze experts, of wilt u een beveiligingssysteem kopen? Mail dan naar info@bpn-groep.nl of bel ons.

Een beveiligingssysteem kopen

Per dag wordt er ongeveer 240 keer ingebroken. Wilt u hier niet de dupe van zijn? Neem dan direct contact op met ons beveiligingsbedrijf. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw veilige gevoel weer terugkomt in Utrecht dankzij onze bedrijfsbeveiliging. Inbraak staat bij ons hoog op de agenda. Daarom bieden wij een kwalitatief goede inbraakbeveiliging aan. De installatie die wij aanleggen is niet te saboteren. Zodra er kabels worden doorgeknipt, zal er een alarm afgaan in de meldkamer.

Onze diensten

Ons beveiligingsbedrijf biedt in Utrecht diverse systemen aan voor bedrijfsbeveiliging. Wij:

 • Plaatsen een camerasysteem
 • Regelen terreinbewaking
 • Installeren een videointercom zodat u kunt zien wie er voor de deur staan
 • Kunnen toegangscontrole installeren; uw medewerkers komen dan door middel van een vingerscan of een “druppel” het pand binnen

Wilt u meer weten over de systemen van ons beveiligingsbedrijf die in Utrecht geïnstalleerd kunnen worden? Kijk dan verder op onze website. Heeft u vragen over een beveiligingssysteem kopen voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor huisbeveiliging in Utrecht.

Meer informatie

Ons beveiligingsbedrijf biedt in Utrecht de mogelijkheid om een beveiligingssysteem te kopen, huren of te leasen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Tevens kunnen wij uw bedrijfsbeveiliging regelmatig controleren. Zo weet u altijd dat het systeem in orde is. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden van beveiliging met ons door te nemen? Bel dan gerust ons beveiligingsbedrijf op 035-5414747.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Voor particulieren

Uw huis is uw thuis. Dat snappen wij als geen ander. Zodra u thuiskomt, wilt u zich op uw gemak voelen in een veilige omgeving. Met ons Domosafe domotica-systeem haalt u veiligheid en persoonlijk comfort binnen enkele stappen in huis!

Voor bedrijven

BpN-Groep is al 40 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en zorgt voor totale ontzorging op het gebied van het onderhouden en leveren van beveiligingssystemen; inclusief installatie, monitoring, service en onderhoud.

Over BpN Groep

Beschermen wat je dierbaar is; dat is waar BpN-Groep voor staat. Met onze landelijke servicedienst, eigen technische dienst en betrouwbare, ervaren experts mogen wij al 40 jaar meer dan 4000 beveiligingsinstallaties door het hele land onderhouden. BpN-groep is gespecialiseerd in het totale spectrum van veiligheid, waaronder inbraak- en terreinbeveiliging, camerasystemen, brandbeveiliging, blusmiddelen, toegangscontrole en noodverlichting.

Onze voordelen

 • 40 jaar ervaring en meer dan 4000 aansluitingen
 • BORG gecertificeerd
 • Snelle landelijke 24/7 service
 • Mogelijkheden om te kopen, huren of leasen
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Laagste prijsgarantie

Inbraak- en terreinbeveiliging

Wist u dat er per dag 178 inbraken plaatsvinden in Nederland? Daar wilt u natuurlijk liever niet aan denken. Maar goed nieuws: deze kans kunt u al met 90% verminderen als u de juiste maatregelen neemt. Geef inbrekers geen kans en ga voor het systeem wat bij uw woonsituatie past.

Bekijk de mogelijkheden voor:
particulieren
bedrijven

Brandbeveiliging

Vuur verspreidt zich enorm snel: een persoon heeft gemiddeld drie minuten om zichzelf te redden. Dit komt vooral door de dikke, zwarte rook die ontstaat, waardoor het moeilijk wordt om het pand te verlaten. Juist daarom is het zo belangrijk de juiste maatregelen te treffen.

Bekijk de mogelijkheden voor:
particulieren
bedrijven

Blusmiddelen

Wij onderhouden en leveren blusmiddelen waaronder brandblussers, brandslanghaspels en bluswagens, waardoor uw bedrijf optimaal wordt beveiligd tegen brandschade. Daarnaast verzorgen wij alle denkbare brandpreventieve maatregelen, van ontruimingsplannen tot EHBO-materialen.

Bekijk de mogelijkheden voor:
bedrijven

Camerasystemen

Camera’s kunnen een geweldige aanvulling zijn op een inbraaksysteem: ze verhogen de pakkans en hebben daarnaast een preventieve werking. Ze zijn daarom uiterst geschikt om diefstal en overvallen te voorkomen; minder bekend is de toepassing als toegangscontrole.

Bekijk de mogelijkheden voor:
particulieren
bedrijven

Toegangscontrole

Of u nu een kinderopvang, een kantoor, een winkel of productiebedrijf heeft: er zijn vaak overal wel ruimtes te vinden waar niet iedereen zomaar in- of uit mag lopen, om wat voor reden dan ook. Wij bieden daarom toegangscontrole-oplossingen die onbevoegden veilig buiten deze ruimtes houden.

Bekijk de mogelijkheden voor:
bedrijven

Noodverlichting

Noodverlichting kan tijdens brand u en uw werknemers helpen om te oriënteren tijdens het vluchten of om hulp te bieden aan anderen. Ook kan noodverlichting het ontstaan van paniek voorkomen wanneer de normale verlichting binnen uw bedrijf uitvalt.

Bekijk de mogelijkheden voor:
bedrijven

Reacties van klanten

 • Ik wil jullie bedankten voor alle service en hulp van het afgelopen jaar. Voor een jong iemand die nog vrij onervaren is, heb ik veel aan een bedrijf met zoveel kennis en service. Bedankt voor de hulp! - Sherpa
 • De BpN-Groep medewerkers heb ik als prettig ervaren met een goede communicatie. Mijn algehele ervaring is heel goed, bij BpN-Groep denken ze altijd in oplossingen! - DeJong Cheese

Actueel nieuws

Aantal woninginbraken stijgt sinds lange tijd

Aantal woninginbraken stijgt sinds lange tijd

Het aantal woninginbraken stijgt sinds lange tijd weer. Uit een analyse van het ANP op

Lees verder
1 Dec 2023 stoppen de analoge doormeldingen.

1 Dec 2023 stoppen de analoge doormeldingen.

Op 1 december 2023 zal het doek definitief vallen voor de analoge (ook VOIP) doormeldingen

Lees verder

Inbraak veiligheidscheck

Doe een interactieve scan

Brand veiligheidscheck

Doe een interactieve scan