Kwalitatieve beveiliging in Soest

Zoekt u een professioneel en goed beveiligingsbedrijf in Soest en omgeving? Dan kunnen wij van de BpN-Groep u uitstekend van dienst zijn. Wij zijn drie beveiligingsbedrijven, die nauw samenwerken onder de noemer Beveiligingspartners Nederland. Ieder van ons, ASA-beveiligingen BV, Heinen Beveiligingstechniek BV en Infinite Security BV, heeft een eigen specialiteit op het gebied van beveiliging. Zo hebben we een passende oplossing voor ieder vraagstuk op het gebied van huisbeveiliging, inbraakpreventie, brandbeveiliging en bedrijfsbeveiliging. Wilt u meer weten? Mail naar info@bpn-groep.nl of bel ons beveiligingsbedrijf via 035-5414747. We werken door heel Nederland, dus ook bij u in Soest.

Hoe werken wij?

U wilt een beveiligingssysteem kopen voor uw bedrijf en goederen, en zo veiligheid garanderen voor uzelf en uw personeel. Daar past een betrokken aanpak bij, zo vinden wij. Dat is niet de enige manier waarop wij ons onderscheiden van andere beveiligingsbedrijven. U bent bij ons beveiligingsbedrijf in Soest en omstreken aan het juiste adres voor:

 • Vakkundig en professioneel advies. Onze medewerkers zijn specialisten en hebben kennis van zaken.
 • We leveren alleen beveiligingssystemen van de hoogste kwaliteit. Daarbij zijn wij bevoegd om uw systeem te onderhouden en te certificeren.
 • U krijgt bij ons een persoonlijke beveiligingsadviseur, die regelmatig bij u langskomt. Zo kunt u problemen aankaarten en kunnen wij die snel voor u verhelpen.
 • Of het nu om huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging gaat, iedere situatie is uniek. Daarom krijgt u bij ons altijd een beveiligingsplan op maat.
 • U kunt ons beveiligingsbedrijf 7 dagen per week en 24 uur per dag bellen. Wij staan graag voor u klaar in Soest en omgeving.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Wat doen wij?

Wij staan bedrijven, instellingen en woningbezitters in Soest bij als zij een vraagstuk hebben op het gebied van veiligheid. U kunt hierbij denken aan inbraak, diefstal door personeel of klanten, agressie, overval of brand en -ontruiming. Wij bieden een breed scala aan diensten. Zo kunt u bij ons beveiligingsbedrijf terecht voor inbraakpreventie en inbraakbeveiliging, waarbij we gebruikmaken van de modernste systemen. U vindt bij ons ook diverse vormen van toegangscontrole, zoals een vingerscan, druppel of pasje. Daarnaast houden we ons bezig met branddetectie, camerabewaking en bouwkundige beveiliging. Kortom, wilt u een beveiligingssysteem kopen in Soest, dan moet u bij ons beveiligingsbedrijf zijn!

Ervaar zelf onze kwaliteit

U weet wat wij kunnen en voor welke service wij staan. Wilt u graag meer weten over wat er mogelijk is in Soest? Neem dan contact met ons beveiligingsbedrijf op. Ook als u specifieke wensen heeft, dan bent u bij ons op de juiste plek. We denken graag met u mee en zoeken een oplossing voor uw wensen op het gebied van huisbeveiliging, inbraakpreventie, brandbeveiliging en bedrijfsbeveiliging. U kunt ons mailen op info@bpn-groep.nl of bel ons via 035-5414747. U kunt ook een afspraak maken met een adviseur om de diensten van ons beveiligingsbedrijf in Soest en omstreken te bespreken.

 

Voor particulieren

Uw huis is uw thuis. Dat snappen wij als geen ander. Zodra u thuiskomt, wilt u zich op uw gemak voelen in een veilige omgeving. Met ons Domosafe domotica-systeem haalt u veiligheid en persoonlijk comfort binnen enkele stappen in huis!

Voor bedrijven

BpN-Groep is al 40 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en zorgt voor totale ontzorging op het gebied van het onderhouden en leveren van beveiligingssystemen; inclusief installatie, monitoring, service en onderhoud.

Over BpN Groep

Beschermen wat je dierbaar is; dat is waar BpN-Groep voor staat. Met onze landelijke servicedienst, eigen technische dienst en betrouwbare, ervaren experts mogen wij al 40 jaar meer dan 4000 beveiligingsinstallaties door het hele land onderhouden. BpN-groep is gespecialiseerd in het totale spectrum van veiligheid, waaronder inbraak- en terreinbeveiliging, camerasystemen, brandbeveiliging, blusmiddelen, toegangscontrole en noodverlichting.

Onze voordelen

 • 40 jaar ervaring en meer dan 4000 aansluitingen
 • BORG gecertificeerd
 • Snelle landelijke 24/7 service
 • Mogelijkheden om te kopen, huren of leasen
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Laagste prijsgarantie

Inbraak- en terreinbeveiliging

Wist u dat er per dag 178 inbraken plaatsvinden in Nederland? Daar wilt u natuurlijk liever niet aan denken. Maar goed nieuws: deze kans kunt u al met 90% verminderen als u de juiste maatregelen neemt. Geef inbrekers geen kans en ga voor het systeem wat bij uw woonsituatie past.

Bekijk de mogelijkheden voor:
particulieren
bedrijven

Brandbeveiliging

Vuur verspreidt zich enorm snel: een persoon heeft gemiddeld drie minuten om zichzelf te redden. Dit komt vooral door de dikke, zwarte rook die ontstaat, waardoor het moeilijk wordt om het pand te verlaten. Juist daarom is het zo belangrijk de juiste maatregelen te treffen.

Bekijk de mogelijkheden voor:
particulieren
bedrijven

Blusmiddelen

Wij onderhouden en leveren blusmiddelen waaronder brandblussers, brandslanghaspels en bluswagens, waardoor uw bedrijf optimaal wordt beveiligd tegen brandschade. Daarnaast verzorgen wij alle denkbare brandpreventieve maatregelen, van ontruimingsplannen tot EHBO-materialen.

Bekijk de mogelijkheden voor:
bedrijven

Camerasystemen

Camera’s kunnen een geweldige aanvulling zijn op een inbraaksysteem: ze verhogen de pakkans en hebben daarnaast een preventieve werking. Ze zijn daarom uiterst geschikt om diefstal en overvallen te voorkomen; minder bekend is de toepassing als toegangscontrole.

Bekijk de mogelijkheden voor:
particulieren
bedrijven

Toegangscontrole

Of u nu een kinderopvang, een kantoor, een winkel of productiebedrijf heeft: er zijn vaak overal wel ruimtes te vinden waar niet iedereen zomaar in- of uit mag lopen, om wat voor reden dan ook. Wij bieden daarom toegangscontrole-oplossingen die onbevoegden veilig buiten deze ruimtes houden.

Bekijk de mogelijkheden voor:
bedrijven

Noodverlichting

Noodverlichting kan tijdens brand u en uw werknemers helpen om te oriënteren tijdens het vluchten of om hulp te bieden aan anderen. Ook kan noodverlichting het ontstaan van paniek voorkomen wanneer de normale verlichting binnen uw bedrijf uitvalt.

Bekijk de mogelijkheden voor:
bedrijven

Reacties van klanten

 • Ik wil jullie bedankten voor alle service en hulp van het afgelopen jaar. Voor een jong iemand die nog vrij onervaren is, heb ik veel aan een bedrijf met zoveel kennis en service. Bedankt voor de hulp! - Sherpa
 • De BpN-Groep medewerkers heb ik als prettig ervaren met een goede communicatie. Mijn algehele ervaring is heel goed, bij BpN-Groep denken ze altijd in oplossingen! - DeJong Cheese

Actueel nieuws

Aantal woninginbraken stijgt sinds lange tijd

Aantal woninginbraken stijgt sinds lange tijd

Het aantal woninginbraken stijgt sinds lange tijd weer. Uit een analyse van het ANP op

Lees verder
1 Dec 2023 stoppen de analoge doormeldingen.

1 Dec 2023 stoppen de analoge doormeldingen.

Op 1 december 2023 zal het doek definitief vallen voor de analoge (ook VOIP) doormeldingen

Lees verder

Inbraak veiligheidscheck

Doe een interactieve scan

Brand veiligheidscheck

Doe een interactieve scan