Veelzijdig beveiligingsbedrijf

Wilt u het juiste beveiligingssysteem kopen voor uw huis of bedrijf in Rotterdam? Wij van BpN-Groep helpen u graag. Of u nu op zoek bent naar inbraakpreventie, huisbeveiliging of brandbeveiliging; wij kunnen u op tal van terreinen van dienst zijn. We vertellen u graag meer over ons uitgebreide aanbod aan diensten en onze persoonlijke werkwijze. Bel vandaag nog voor meer informatie naar 010 3130069..

Onze diensten

Een persoonlijke benadering en een beveiligingsplan op maat: daar kunt u bij ons beveiligingsbedrijf altijd op rekenen. Daarnaast helpen we u graag met:

 • Inbraakpreventie en inbraakbeveiliging
 • Alarmsysteem met meldkamer
 • Bouwkundige beveiliging
 • Huisbeveiliging
 • Branddetectie en brandbeveiliging
 • Blusmiddelen
 • Overval- en agressiepreventie
 • Camerasysteem
 • Bedrijfsbeveiliging
 • Toegangscontrole met druppel, pasje of vingerscan
 • Terreinbewaking
 • Noodverlichting

Dit is slechts een greep uit de diensten die we bieden. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten en we bekijken graag samen de mogelijkheden.

Onze werkwijze

U kunt bij ons altijd rekenen op specialistische kennis van systemen en wetgeving rond brand, inbraakbeveiliging en ontruiming. En wij werken met regionale monteursteams. Ook heeft u een eigen beveiligingsadviseur die periodiek bij u langskomt. Zo ziet u steeds een vertrouwd gezicht. Informeer ook naar het Full-Service Maandplan, waarbij u een vast bedrag per maand betaalt voor uw complete bedrijfsbeveiliging.

Contact met BpN-Groep

BpN-Groep bestaat uit drie beveiligingsbedrijven met elk een eigen specialisme: ASA-beveiligingen BV, Heinen Beveiligingstechniek BV en Infinite Security BV. We hebben hierdoor altijd de expertise in huis voor uw specifieke beveiligings- of veiligheidsvraag. Bovendien zijn we bevoegd uw beveiligingssysteem bouwkundig- en elektronisch te certificeren. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Mail: advies@bpn-groep.nl of bel 010 313 0069.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Voor particulieren

Uw huis is uw thuis. Dat snappen wij als geen ander. Zodra u thuiskomt, wilt u zich op uw gemak voelen in een veilige omgeving. Met ons Domosafe domotica-systeem haalt u veiligheid en persoonlijk comfort binnen enkele stappen in huis!

Voor bedrijven

BpN-Groep is al 40 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en zorgt voor totale ontzorging op het gebied van het onderhouden en leveren van beveiligingssystemen; inclusief installatie, monitoring, service en onderhoud.

Over BpN Groep

Beschermen wat je dierbaar is; dat is waar BpN-Groep voor staat. Met onze landelijke servicedienst, eigen technische dienst en betrouwbare, ervaren experts mogen wij al 40 jaar meer dan 4000 beveiligingsinstallaties door het hele land onderhouden. BpN-groep is gespecialiseerd in het totale spectrum van veiligheid, waaronder inbraak- en terreinbeveiliging, camerasystemen, brandbeveiliging, blusmiddelen, toegangscontrole en noodverlichting.

Onze voordelen

 • 40 jaar ervaring en meer dan 4000 aansluitingen
 • BORG gecertificeerd
 • Snelle landelijke 24/7 service
 • Mogelijkheden om te kopen, huren of leasen
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Laagste prijsgarantie

Inbraak- en terreinbeveiliging

Wist u dat er per dag 178 inbraken plaatsvinden in Nederland? Daar wilt u natuurlijk liever niet aan denken. Maar goed nieuws: deze kans kunt u al met 90% verminderen als u de juiste maatregelen neemt. Geef inbrekers geen kans en ga voor het systeem wat bij uw woonsituatie past.

Bekijk de mogelijkheden voor:
particulieren
bedrijven

Brandbeveiliging

Vuur verspreidt zich enorm snel: een persoon heeft gemiddeld drie minuten om zichzelf te redden. Dit komt vooral door de dikke, zwarte rook die ontstaat, waardoor het moeilijk wordt om het pand te verlaten. Juist daarom is het zo belangrijk de juiste maatregelen te treffen.

Bekijk de mogelijkheden voor:
particulieren
bedrijven

Blusmiddelen

Wij onderhouden en leveren blusmiddelen waaronder brandblussers, brandslanghaspels en bluswagens, waardoor uw bedrijf optimaal wordt beveiligd tegen brandschade. Daarnaast verzorgen wij alle denkbare brandpreventieve maatregelen, van ontruimingsplannen tot EHBO-materialen.

Bekijk de mogelijkheden voor:
bedrijven

Camerasystemen

Camera’s kunnen een geweldige aanvulling zijn op een inbraaksysteem: ze verhogen de pakkans en hebben daarnaast een preventieve werking. Ze zijn daarom uiterst geschikt om diefstal en overvallen te voorkomen; minder bekend is de toepassing als toegangscontrole.

Bekijk de mogelijkheden voor:
particulieren
bedrijven

Toegangscontrole

Of u nu een kinderopvang, een kantoor, een winkel of productiebedrijf heeft: er zijn vaak overal wel ruimtes te vinden waar niet iedereen zomaar in- of uit mag lopen, om wat voor reden dan ook. Wij bieden daarom toegangscontrole-oplossingen die onbevoegden veilig buiten deze ruimtes houden.

Bekijk de mogelijkheden voor:
bedrijven

Noodverlichting

Noodverlichting kan tijdens brand u en uw werknemers helpen om te oriënteren tijdens het vluchten of om hulp te bieden aan anderen. Ook kan noodverlichting het ontstaan van paniek voorkomen wanneer de normale verlichting binnen uw bedrijf uitvalt.

Bekijk de mogelijkheden voor:
bedrijven

Reacties van klanten

 • Ik wil jullie bedankten voor alle service en hulp van het afgelopen jaar. Voor een jong iemand die nog vrij onervaren is, heb ik veel aan een bedrijf met zoveel kennis en service. Bedankt voor de hulp! - Sherpa
 • De BpN-Groep medewerkers heb ik als prettig ervaren met een goede communicatie. Mijn algehele ervaring is heel goed, bij BpN-Groep denken ze altijd in oplossingen! - DeJong Cheese

Actueel nieuws

Aantal woninginbraken stijgt sinds lange tijd

Aantal woninginbraken stijgt sinds lange tijd

Het aantal woninginbraken stijgt sinds lange tijd weer. Uit een analyse van het ANP op

Lees verder
1 Dec 2023 stoppen de analoge doormeldingen.

1 Dec 2023 stoppen de analoge doormeldingen.

Op 1 december 2023 zal het doek definitief vallen voor de analoge (ook VOIP) doormeldingen

Lees verder

Inbraak veiligheidscheck

Doe een interactieve scan

Brand veiligheidscheck

Doe een interactieve scan