VRKI klasse 3 en andere VRKI klassen beveiliging

Valt uw woning of bedrijfspand onder VRKI klasse 3? De VRKI, Verbeterde Risicoklassenindeling, is een onafhankelijk meetinstrument om het inbraakrisico van woningen en bedrijfspanden te bepalen. Aan de hand van het inbraakrisico van uw woning of bedrijfspand, kan worden vastgesteld welk soort preventie maatregelen getroffen moeten worden. Wilt u de juiste VRKI beveiliging? BpN-Groep helpt u. Of uw woning of bedrijfspand nu valt onder VRKI klasse 1, VRKI klasse 2 of VRKI klasse 3, wij weten welke beveiligingsmaatregelen getroffen moeten worden om uw woning of bedrijfspand op de juiste manier te beveiligen. Door onze VRKI beveiliging beschermt u niet alleen uw pand, maar ook uzelf en eventueel uw medewerkers, klanten en leveranciers.

Het belang van VRKI beveiliging

Helaas komen inbraken nog steeds vaak voor. Wist u dat er per dag in Nederland 178 inbraken plaatsvinden? Maar liefst 40% van alle ondernemers krijgt ooit in zijn of haar carrière met een inbraak te maken. Dat is jaarlijks 1 op de 10 ondernemingen! Dit zijn geen bescheiden getallen. Gelukkig kunt u de kans op een inbraak aanzienlijk verminderen als u de juiste maatregelen neemt. Of u nu een VRKI klasse 1, VRKI klasse 2 of VRKI klasse 3 woning of bedrijfspand heeft, goede beveiliging zorgt ervoor dat u minder snel slachtoffer van een inbraak wordt. Dit geeft uzelf niet alleen een geruststellend gevoel, maar ook uw verzekeraar. Door uw woning of bedrijfspand te voorzien van VRKI beveiliging voldoet u namelijk aan de eisen van veel verzekeraars. U geeft ook hen een beetje extra zekerheid dat uw woning of bedrijfspand goed beschermt is. Daarom helpen wij u graag bij het beveiligen van uw VRKI klasse 1, VRKI klasse 2 of VRKI klasse 3 pand.

Gratis beveiligingsadvies voor VRKI klasse 1, VRKI klasse 2 en VRKI klasse 3

Hoe weet u onder welke VRKI klasse uw woning of bedrijfspand valt? VRKI klasse 1, VRKI klasse 2 of VRKI klasse 3? En aan welke eisen moet u volgens uw verzekeraar voldoen? Dit zijn lastige vragen wanneer het uitkiezen van een beveiligingssysteem voor u geen dagelijkse kost is. Gelukkig kunt u bij BpN-Groep vertrouwen op kwaliteit en expertise. Wij bieden u gratis en vrijblijvend een risico-inventarisatie en een op maat gemaakt advies voor de VRKI beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Zo weet u welke beveiligingsmaatregelen u het beste kunt treffen om uw woning of bedrijfspand goed te beschermen.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Navigeer direct naar onze pakketten:

Onze pakketten

Het kiezen van uw beveiligingssysteem kan op zoveel manieren en met zoveel uitbreidingsmogelijkheden, dat wij het voor u iets makkelijker hebben gemaakt. BpN kent drie voordelige productpakketten met vaste prijzen die naar wens kunnen worden uitgebreid, allemaal standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie. Deze pakketten vindt u hier. Ook hebben wij drie servicepakketten samengesteld met vaste prijzen. Deze vindt u hier.

Productpakketten

Servicepakketten

✅40 JAAR ERVARING ✅SNELLE 24/7 SERVICE ✅5 JAAR FABRIEKSGARANTIE
✅LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Voorkom een defecte VRKI beveiliging

Ook voor VRKI beveiliging geldt dat het beveiligingssysteem met regelmaat gecontroleerd moet worden. Alleen zo kunt u defecten en storingen aan de systemen voorkomen en verkleint u de kans op een inbraak en diefstal aanzienlijk. Het gemak van ons is dat wij het onderhoud van de VRKI beveiliging voor VRKI klasse 1, VRKI klasse 2 en VRKI klasse 3 bedrijfspanden kunnen verzorgen. Door uw systeem jaarlijks te testen, zorgen wij ervoor dat uw VRKI beveiliging altijd goed functioneert en u zich over een mogelijke inbraak geen zorgen hoeft te maken.

Daarom VRKI beveiliging door BpN-Groep

Beschermen wat u dierbaar is, daar staan wij voor en daar doen wij alles aan. Daarom helpen wij u met complete inbraak- en terreinbeveiligingsystemen die inbraak(pogingen) detecteren. Wij hebben beveiligingssystemen voor VRKI klasse 1, VRKI klasse 2 en VRKI klasse 3 woningen en bedrijfspanden. Bij ons profiteert u van uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van veiligheidssystemen en van:

  • 40 jaar ervaring en meer dan 4000 aansluitingen
  • BORG gecertificeerd
  • Snelle landelijke 24/7 service
  • Mogelijkheden om te kopen, huren of leasen
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Laagste prijsgarantie

Meer informatie? Neem contact op

Het beveiligen van uw VRKI klasse 1, VRKI klasse 2 of VRKI klasse 3 woning of bedrijfspand kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over VRKI beveiliging? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar advies@bpn-groep.nl of bel naar 035 541 47 47. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.