Uw huis is uw thuis. Dat snappen wij als geen ander. Zodra u thuiskomt, wilt u zich op uw gemak voelen in een veilige omgeving. Met ons Domosafe domotica-systeem haalt u veiligheid en persoonlijk comfort binnen enkele stappen in huis! Domosafe is een gebruikersvriendelijk en draadloos domotica-systeem met de breedst mogelijke veiligheid.

Wat doet Domosafe?

Domosafe bundelt aparte systemen (denk bijvoorbeeld aan uw rookmelders, beveiligingscamera’s of watermelders) tot 1 totaalsysteem. Zo kunt u vanaf uw Domosafe Tablet – of vanaf uw smartphone – alles beheren en hoeft u niet meer het hele huis rond te lopen om al deze systemen apart van elkaar te bedienen. U kunt namelijk direct live meekijken via uw smartphone of tablet of met één druk op de knop onze landelijke meldkamer inschakelen met live view. Indien de meldkamer uitgaat van een geverifieerd alarm, kan deze de beelden direct door laten schakelen naar de politie. De politie kan dan live meekijken met de camerabeelden. Hierdoor wordt de pakkans van inbrekers hoger, omdat de politie een betere inschatting kan maken van de situatie – en dus beter kan ingrijpen. Naast een totaalpakket aan beveiligingsoplossingen biedt het ook een nieuwe vorm van wooncomfort. U kunt bijvoorbeeld ook uw lichten koppelen aan het systeem, of zelfs uw deurslot. Met de Domosafe App kunt u dan óók deze systemen beheren.

Op welke gebieden kan Domosafe u helpen?

 • Inbraak- en terreinbeveiliging: Via gevoelige bewegingssensoren wordt beweging in een zone snel gedetecteerd. De app kan u dan een pushmelding sturen wanneer een sensor geactiveerd wordt. U kunt er ook voor kiezen dat u wilt dat de buurman wordt geïnformeerd, of juist direct de meldkamer. Ook zijn er meerdere opties voor de doorverbinding van uw meldingen. Kiest u voor een WIFI+IP verbinding? Of wilt u bij uitval van internet ook door kunnen melden? Wilt u live-view inschakelen zodat de politie mee kan kijken met uw systeem in geval van nood? Voor meer uitleg over onze alarmsystemen klikt u hier.
 • Camerabeveiliging: Camera’s kunnen een geweldige toevoeging zijn aan uw beveiligingssysteem en met name omdat het de pakkans verhoogt, maar ook uw wooncomfort. Zo kunt u bijvoorbeeld naast binnen- en buitencamera’s ook kiezen voor een deurbel met ingebouwde camera, waardoor u kunt zien wie er voor de deur staat. Om onze opties te verkennen, klikt u hier.
 • Brandbeveiliging: Rook- en hittemelders worden doorgeschakeld naar uw Domosafe-systeem (en afhankelijk van uw keuze naar uw app, aangewezen persoon of meldkamer) bij detectie van rook of vuur. Wat de verschillen zijn tussen een rook- en hittemelder en wat bij u past vindt u hier.
 • Koolstofmonoxide-beveiliging: Koolstofmonoxide (CO) is een gevaarlijk, kleur- en geurloos en ook dodelijk gas wat ontstaat bij onvolledige verbranding van fossiele brandstoffen (dit is vaak het geval bij CV ketels en andere warmtebronnen in uw huis). Een koolstofmonoxide-meter wordt aangesloten aan Domosafe en waarschuwt u meteen bij sprake van koolstofmonoxide-detectie. Waarom koolstofmonoxide zo gevaarlijk is voor u en uw dierbaren en hoe u zich daartegen kunt beschermen leest u hier.
 • Waterschadebeveiliging: Grote kostbare schade aan uw huis kan worden beperkt omdat Domosafe ongewenst water detecteert (denk hierbij aan een wasmachine die overstroomt, water wat in uw kruipruimte lekt, of een bad wat overstroomt). Zelfs luchtvochtigheid kan worden gemeten. Meer informatie over onze watermelders vindt u hier.
 • Domotica: Voor optimaal wooncomfort biedt Domosafe talloze uitbreidingsmogelijkheden. Met 1 klik op de knop kunt u zo bijvoorbeeld op afstand uw garagedeur openen of (tijdelijk) uw deur ontgrendelen voor uw familie, vrienden of uw pakketbezorger. En op een koude winterdag kunt u de verwarming aanzetten voor u thuiskomt. Comfort is nog nooit zo makkelijk geweest! Klik hier voor de uitbreidingsmogelijkheden.

De voordelen van Domosafe:

 • U kunt uw systeem in- of uitschakelen vanaf praktische elke locatie.
 • Blijf altijd in controle van uw systemen via de Domosafe app.
 • U kunt altijd aangesloten blijven op een bemande meldkamer, of ervoor kiezen om bij alarm de buren of andere aangewezen personen te waarschuwen.
 • Bekijk de status van een specifieke zone, de toegangssensoren en het alarm op het controlepaneel per zone.
 • Door middel van voorgeprogrammeerde automatische scenes (zoals een ‘weg’-modus) vergroot u het gebruikersgemak met 1 druk op de knop (er zijn maar liefst 16 scènes mogelijk)
 • Bekijk live streaming video en videobeelden opgenomen na een gebeurtenis.
 • Contreel lichten, sloten en thermostaten.
 • U kunt gebruikers toevoegen en verwijderen, profielen actualiseren en tijdelijke accounts aanmaken voor bezoekers.
 • Bekijk de historie van het systeem om op de hoogte te blijven van wie uw huis binnenkomt en verlaat.

 

Persoonlijk beveiligingsadvies

BpN-Groep levert up to date beveiligingssystemen vanaf €1,- per dag tot en met geavanceerde domoticasystemen. Allen te bedienen via onze app of gekoppeld aan onze landelijke meldkamer die 24/7 voor u klaarstaat. Zo heeft u alles in 1 om uw huis optimaal te beveiligen. Wilt u persoonlijk advies? Voor een advies op maat, nemen wij vrijblijvend telefonisch contact met u op om te bepalen wat voor u het beste beveiligingssysteem is.