Wij helpen u graag bij inbraakbeveiliging en -preventie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in inbraakpreventie? Dan bent u bij BpN-Groep aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende beveiligingssystemen voor u installeren. Denk dan bijvoorbeeld aan camera’s en toegangscontroles. Deze systemen kunt u bij ons kopen, maar ook huren of leasen. Wilt u meer weten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Voordelen wanneer u ons inschakelt

  • Wij zijn experts op het gebied van inbraakpreventie
  • Hoogwaardige kwaliteit beveiligingssystemen
  • Persoonlijke adviseur
  • Beveiligingsplan wordt op maat gemaakt
  • Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar

Ons overvalpakket

Bij agressie of een overval is het van belang dat hulpdiensten zo snel mogelijk gewaarschuwd worden. Een melding moet dan ook snel en goed bij de politie gemaakt worden. Ons zogenaamde overvalpakket biedt dan uitkomst. Dit pakket koppelt de verschillende camera’s en systemen in uw bedrijfspand aan een audiomodule. Hierdoor kan er meegeluisterd en zelf meegekeken worden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om het juiste signalement en de situatie aan de politie door te spelen, nog voordat zij aanwezig zijn. Ook kunnen wij u met inbraakpreventie helpen.

Toegangscontrole installeren

Een andere vorm van inbraakpreventie die wij voor u kunnen plaatsen, is toegangscontrole. Bij ons hebt u de keuze uit verschillende soorten van deze vorm van inbraakpreventie. Zo kunnen wij voor u een vingerscan installeren, maar ook een videofoon of een paslezer. Op deze manier voorkomt u dat onbevoegden zich op uw terrein begeven en verkleint u de kans op inbraken.

Beveiliging op maat

Niet ieder bedrijf of woning is hetzelfde en heeft dus ook niet dezelfde beveiliging nodig. Dat begrijpen wij bij BpN-Groep. Daarom krijgt u een persoonlijke beveiligingsadviseur aangewezen. Samen met u bespreekt onze adviseur wat wij op gebied op inbraakpreventie voor u kunnen betekenen. Aan de hand van zijn bevindingen wordt een beveiligingsplan opgesteld en, na uw akkoord, uitgevoerd. Bij ons is het tevens mogelijk om een beveiligingssysteem te huren of te leasen. Eventuele storingen worden dan kosteloos door ons opgelost.

Vraag direct meer informatie aan

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan meteen contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 035-5414747. Ook kunt u mailen naar info@bpn-groep.nl. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor inbraakpreventie.