Voor inbraakpreventie, -detectie en schadebeperking

BpN-Groep is gespecialiseerd in verschillende vormen van inbraakbeveiliging. Zo kunnen wij u helpen bij het plaatsen van camera’s, maar kunnen wij ook toegangscontrole installeren, zoals een videofoon of vingerafdrukscanners. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om systemen te huren of te leasen. U betaalt dan een vast bedrag per maand en wanneer het systeem defect is, komen wij deze kosteloos voor u repareren. Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op en vraag om meer informatie.

Onze werkwijze bij inbraakbeveiliging

Bij BpN-Groep worden er drie gebieden onderscheiden op het vlak van inbraak en beveiliging. Deze zijn:

  • Preventie
  • Detectie
  • Schadebeperking

Wij kunnen u bij alle drie deze gebieden helpen. Onze systemen werken preventief, omdat een crimineel liever in een pand zal inbreken dat onbeveiligd is. Daarnaast zijn onze inbraakinstallaties niet te saboteren. Wordt er een draad doorgeknipt, een melder afgeplakt of een raam of deur opengelaten, dan gaat er een melding naar de meldkamer. Hierop wordt er actie ondernomen. Daarnaast is het mogelijk om onze inbraakbeveiliging van sirenes te voorzien. Zo houdt u de tijd die een inbreker in het pand is zo kort mogelijk.

Laat camerabewaking door ons plaatsen

Een vorm van inbraakbeveiliging die wij voor u kunnen plaatsen, zijn bewakingscamera’s. Deze werken preventief. Een dief zal immers sneller iets stellen waar geen camera’s aanwezig dan waar deze wel geplaatst zijn. Daarnaast kunt u met deze vorm van inbraakbeveiliging ook controle uitoefenen wanneer u zelf niet aanwezig bent. Wist u dat 50% van de diefstallen door werknemers veroorzaakt wordt? Door het plaatsen van camera’s kunt u laten zien dat er een vorm van controle is en hierdoor wordt de kans op diefstal kleiner.

Voordelen van onze service

  • Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van inbraakbeveiliging
  • Beveiligingssystemen van hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke beveiligingsadviseur
  • Beveiligingsplan op maat
  • 24 uur per dag 7 dagen per week telefonisch bereikbaar

Maak direct een afspraak met onze deskundige medewerkers

Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons bereiken op 035-5414747. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@bpn-groep.nl. Wij bekijken graag samen met u welke vorm van inbraakbeveiliging geschikt is voor uw woning of bedrijfspand.