Analoge telecommunicatie (PSTN) wordt meer en meer vervangen door andere communicatietechnieken. Analoge telecommunicatie is verouderd en tegenwoordig zijn er modernere, betere en vaak voordeligere communicatieverbindingen beschikbaar.

Zoals (eerder) aangekondigd stoppen de meeste providers op korte termijn met ISDN-PSTN diensten te ondersteunen. Als gevolg hiervan kunnen meldkamers geen meldingen meer ontvangen van (alarm)-kiezers die een analoog signaal versturen. Dat betekend dat voor de meeste van onze relaties het alarmsysteem omgebouwd moet worden naar IP en/of GPRS.

De einddatum waarop de diverse providers hun analoge diensten beëindigen komt snel dichterbij en het is raadzaam om niet tot het eind te wachten en u onverhoopt geen doormelding meer heeft met alle gevolgen van dien (denk aan geen verzekeringsdekking meer en overvalknoppen waar niet meer op wordt gereageerd).

Wij bieden een aantal opties om de doormelding van uw alarmsysteem gereed te maken voor de toekomst, zodat uw alarmsysteem blijft werken zoals u gewend bent.

Neem contact op met uw accountmanager om te overleggen op 035-5414747 en te bekijken wat de meest geschikte optie is voor u.