Veiligheid staat voorop

Wist u dat er dagelijks gemiddeld 178 inbraken plaatsvinden in Nederland? Grote huizen en villa’s zijn bovendien extra aantrekkelijk voor inbrekers. Kies daarom voor een camerasysteem voor uw woonhuis of villa. Bij de BpN-Groep kunt u terecht voor camerasystemen van hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij voor uw woning bieden, lees dan verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Huis of villa beveiligen door BpN

Camerasystemen om uw woonhuis of villa mee te beveiligen zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar. Een camerasysteem dat u alleen maar op hoeft te hangen en aan moet zetten lijkt heel handig, maar in de praktijk zien we vaak dat dit niet de beste oplossing is. Dit soort camera’s worden namelijk regelmatig gehackt. Dit is niet alleen minder veilig dan een woonhuis of villa zonder camera, maar u verliest bovendien uw privacy. Kies daarom voor een camerasysteem van de BpN-Groep. Onze systemen zijn zeer veilig, en voldoen altijd aan alle privacywetten. Bovendien heeft u niet alleen de mogelijkheid om bij ons een camerasysteem voor uw woonhuis of villa te kopen, maar u kunt het ook huren of leasen.

Waarom u kiest voor ons camerasysteem

Buiten de hoge kwaliteit zijn er nog genoeg andere redenen om voor ons camerasysteem te kiezen. Zo bieden wij onder andere:

  • Advies op maat door ervaren specialisten
  • De keuze tussen bekabelde en draadloze systemen
  • Aansluiting met live-view
  • Professionele installatie
  • HD kwaliteit en de mogelijkheid om mee te kijken via een speciale app

Direct doorverbinden met live-view

Wanneer u ons camerasysteem combineert met een van onze gecertificeerde inbraakalarmen, bent u altijd gegarandeerd van excellente beveiliging. Wanneer wij in onze meldkamer namelijk uitgaan van een geverifieerd alarm, hebben we de mogelijkheid om de beelden direct door te schakelen naar de politie. Dit via de zogenaamde live-view. Omdat de politie live mee kan kijken met de beelden, wordt de kans dat de inbreker gepakt wordt dus veel hoger. Bovendien werkt live-view preventief. De live-view sticker op uw woonhuis of villa schrikt dieven namelijk af.

Uw professionele beveiligingsservice

Bij ons kunt u altijd rekenen op de beste service. Wij nemen uw veiligheid namelijk zeer serieus. Kiest u voor een camerasysteem voor uw woonhuis of villa bij de BpN-Groep, dan komt u in contact met uw eigen beveiligingsadviseur. Samen stelt u een plan op om uw woning zo effectief mogelijk te beveiligen. Ook de installatie wordt vakkundig geregeld. Mocht u toch een storing ervaren? Dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze helpdesk. De storing wordt dan in een mum van tijd verholpen. Bovendien zitten er op het camerasysteem altijd 5 jaar fabrieksgarantie.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Natuurlijk wilt u uw woonhuis of villa ook beveiligen met een gecertificeerd camerasysteem van hoge kwaliteit. Daarom neemt u contact op met de BpN-Groep. Dit doet u gemakkelijk door het contactformulier hier op de site in te vullen. U heeft bovendien de mogelijkheid om te bellen met 035-5414747 of een mail te sturen naar info@bpn-groep.nl. Wij adviseren u graag en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Met een camerasysteem van de BpN-Groep zorgt u voor veiligheid in uw woonhuis of villa.