Voor een veilig huis

Een brand in uw woning kan desastreuze gevolgen hebben. Brandweer Nederland heeft zelfs ingeschat dat u in het geval van brand slechts 3 minuten heeft om uzelf te redden. Het is daarom zeer belangrijk om een goede brandmeldinstallatie te kopen. Bij de BpN-Groep kunt u niet alleen een topkwaliteit brandmeldinstallatie kopen, maar u heeft ook de mogelijkheid om deze bij ons te huren of te leasen. En dit voor een zeer scherpe prijs. Bovendien komen we het brandsysteem bij u thuis installeren. Wilt u meer weten over onze services? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Brandmeldinstallatie redt levens

Wanneer er brand uitbreekt in uw woning is het niet het vuur dat het grootste gevaar vormt voor uw gezondheid, maar de rook die daarbij vrij komt. Het is dan ook essentieel om een goede brandmeldinstallatie in huis te hebben, zodat u tijdig gewaarschuwd wordt. Met de brandmeldinstallatie van BpN-Groep gaat er niet alleen een alarm af, maar u krijgt ook een melding via onze app. Deze kunt u installeren op uw smartphone of tablet. U kunt er ook voor kiezen om een melding te laten sturen naar andere personen, zoals uw buren, of onze meldkamer die altijd bemand wordt.

Rook- en hittemelder combineren

Het komt echter wel af en toe voor dat een brandmeldinstallatie die alleen bestaat uit een rookmelder een vals alarm afgeeft. Dat komt bijvoorbeeld omdat stoom tijdens het koken door het systeem verward wordt met rook van een brand. Door een rook- en hittemelder te combineren kan dit voorkomen worden. Deze detecteert niet alleen de stoom- of rookwolk, maar meet ook de hitte. Daarom is dit type brandmeldinstallatie nog nauwkeuriger.

Brandveiligheid van uw huis

Weet u hoe brandveilig uw huis nu is? Doe eens de brandveiligcheck hier op onze site. Naar aanleiding van het resultaat neemt u contact met ons op, om het te bespreken met een van onze beveiligingsadviseurs. Deze adviseren u ook over welke brandmeldinstallatie u het beste kunt kopen. De BpN-Groep biedt u de brandmeldinstallaties voor de beste prijs door onze laagsteprijsgarantie. Bovendien krijgt u er ook nog 5 jaar fabrieksgarantie op. Heeft u een storing in uw systeem? Neem dan contact op met onze helpdesk. Hierop zijn wij 24/7 bereikbaar. Wij lossen uw storing dan snel op.

Uw brandmeldinstallatie kopen

Kiest u voor een veilige woning? Dan kiest u ervoor om een brandmeldinstallatie te kopen bij de BpN-Groep. Wij beantwoorden graag al uw beveiligingsvragen en maken een vrijblijvende offerte voor u aan. U kunt ons eenvoudig en snel benaderen door het contactformulier in te vullen. Wij zijn bovendien telefonisch te benaderen via 035-5414747, of stuur een mail naar info@bpn-groep.nl. Met een brandmeldinstallatie van de BpN-Groep kiest u voor veiligheid.