BORG certificaat alarm

Wilt u uw bedrijfspand beveiligen met een BORG certificaat alarm? Dan moet u de beveiliging van uw bedrijfspand overlaten aan BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf BpN-Groep! Omdat wij BORG gecertificeerd zijn, kunnen wij uw bedrijf van een BORG gecertificeerd alarmsysteem bij u plaatsen en uw bedrijf van een BORG certificaat voorzien. U kunt dan aantonen dat uw bedrijfspand goed beveiligd is tegen inbraak. Hiermee voldoet u aan de eisen van veel verzekeraars. Bovendien is het ook voor uzelf een rustgevende gedachte dat u weet dat uw bedrijfspand goed is beveiligd. Zeker omdat maar liefst 40% van alle ondernemers te maken krijgen met een inbraak in hun carrière. Dat is jaarlijks 1 op de 10 ondernemingen! Dit zijn geen bescheiden getallen en daarom is het zeker belangrijk dat u er alles aan doet om te voorkomen dat uw onderneming ook slachtoffer wordt. Laat uw bedrijf door ons beveiligen en ontvang een BORG-certificaat. Wij bieden u een betrouwbaar BORG gecertificeerd alarmsysteem, waarmee u niet alleen uw pand, maar ook uw medewerkers, klanten en leveranciers beschermt!

Het belang van een BORG certificaat

Natuurlijk wilt u niet dat er bij uw bedrijf ingebroken wordt. Toch bestaat die kans er dus wel. En dat is zorgelijk, want de negatieve gevolgen van een inbraak kunnen voor een bedrijf enorm zijn. Alleen al de financiële schade. Productiestilstand, informatieverlies, het verlies van klanten, het mislopen van orders en te lage verzekeringsuitkeringen kunnen gevolgen zijn van inbraak en diefstal. Maar er kan ook emotionele schade zijn, zoals angst onder uw medewerkers of het verlies van eigendommen met emotionele waarde. Daarom is het belangrijk dat u uw bedrijfspand beveiligd met een BORG gecertificeerd alarmsysteem. Uw bedrijf ontvangt dan een BORG certificaat, waardoor u kunt laten zien dat uw bedrijfspand goed beveiligd is.

Gratis beveiligingsadvies over een BORG gecertificeerd alarmsysteem

Hoe weet u welk BORG gecertificeerd alarmsysteem het beste is? Aan welke eisen moet u voldoen om een BORG certificaat te bemachtigen? En in welke risico-klasse valt u met uw bedrijf? Lastige vragen als een alarm uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. Gelukkig kunt u vertrouwen op onze kwaliteit en expertise. Wij bieden u gratis en vrijblijvend een risico-inventarisatie aan en geven op maat gemaakt advies, zodat u weet wat nodig is voor een goede beveiliging.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Navigeer direct naar onze pakketten:

Onze pakketten

Het kiezen van uw beveiligingssysteem kan op zoveel manieren en met zoveel uitbreidingsmogelijkheden, dat wij het voor u iets makkelijker hebben gemaakt. BpN kent drie voordelige productpakketten met vaste prijzen die naar wens kunnen worden uitgebreid, allemaal standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie. Deze pakketten vindt u hier. Ook hebben wij drie servicepakketten samengesteld met vaste prijzen. Deze vindt u hier.

Productpakketten

Servicepakketten

✅40 JAAR ERVARING ✅SNELLE 24/7 SERVICE ✅5 JAAR FABRIEKSGARANTIE
✅LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Voorkom defecten en storingen aan uw BORG gecertificeerd alarmsysteem

Ook met een BORG certificaat is het belangrijk dat uw alarm te allen tijde goed functioneert. Daarom moet een BORG gecertificeerd alarmsysteem met regelmaat gecontroleerd worden. Alleen zo kunt u defecten en storingen voorkomen en verkleint u de kans op een inbraak aanzienlijk. Het gemak van ons is dat wij het onderhoud van uw BORG certificaat alarm kunnen verzorgen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over een mogelijke inbraak, want wij zorgen ervoor dat uw alarm altijd goed werkt.

Daarom naar BpN-Groep voor een BORG certificaat

Beschermen wat u dierbaar is, daar staat BpN-groep voor. Daarom helpen wij bedrijven aan een BORG certificaat door complete inbraak- en terreinbeveiligingssystemen te installaren die inbraak(pogingen) detecteren, zoals een BORG gecertificeerd alarmsysteem. We beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van veiligheidssystemen en bieden u:

  • 40 jaar ervaring en meer dan 4000 aansluitingen
  • BORG gecertificeerd
  • Snelle landelijke 24/7 service
  • Mogelijkheden om te kopen, huren of leasen
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Laagste prijsgarantie

Neem contact op voor meer informatie

Het beveiligen van uw bedrijfspand met een BORG gecertificeerd alarmsysteem kunt u met een gerust hart overlaten aan BpN-Groep. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over het BORG certificaat? Neem gerust contact met ons op via advies@bpn-groep.nl of 035 541 47 47. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.