Profiteer van onze kennis op het gebied van beveiliging

De BpN-Groep is ontstaan uit drie verschillende beveiligingsbedrijven, die ieder hun eigen specialiteit hebben. Hierdoor kunnen wij u op verschillende vlakken binnen de beveiliging uitstekend van dienst zijn. Daarnaast werken wij niet alleen voor bedrijven, maar kunnen wij u ook als particulier helpen. Zo kan een van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland u van dienst zijn bij onder andere inbraakpreventie, hulp bij overvallen en brandpreventie. Meer weten wat wij voor u kunnen doen? Neem direct contact op.

Wat kunnen wij voor u doen?

De BpN-Groep heeft de kennis in huis van drie verschillende beveiligingsbedrijven. Wij mogen ons dan ook met recht een van de betere beveiligingsbedrijven van Nederland noemen. De BpN-Groep biedt verschillende diensten aan. Zo kunnen wij u helpen met:

  • Het installeren van camerabewaking
  • Het plaatsen van toegangscontrole
  • Branddetectie
  • Inbraakpreventie

Andere aanpak dan andere beveiligingsbedrijven

Wij onderscheiden ons van andere beveiligingsbedrijven door de persoonlijke aanpak die wij als bedrijf hanteren. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en dit ziet u dan ook terug in onze werkwijze. Wanneer u ervoor kiest om van onze diensten gebruik te maken, dan krijgt u een persoonlijke beveiligingsadviseur toegewezen. Deze begeleidt u bij het vinden van het juiste beveiligingssysteem en strategie voor uw situatie.

Ook voor de huur en lease van beveiligingssystemen

Naast dat onze werkwijze verschilt van andere beveiligingsbedrijven bieden wij ook meer mogelijkheden op het gebied van de aanschaf van beveiligingssystemen. Zo kunt u bij ons niet alleen deze systemen kopen. U kunt er ook voor kiezen om deze te huren of te leasen. U betaalt dan een vast maandbedrag voor de beveiliging. Wanneer er een storing of defect in het systeem optreedt, dan komen wij het geheel kosteloos bij u maken. Wilt u meer weten over de voorwaarden of de kosten van ons Full-Service Maandplan? Neem dan telefonisch contact met ons op: 035-5414747.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden? Of wat wij voor u als bedrijf of particulier kunnen betekenen? Bel dan direct naar 035-5414747. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@bpn-groep.nl. Maar vandaag nog een afspraak met een van de beste beveiligingsbedrijven in Nederland.