Verstand van beveiliging

Wilt u een beveiligingsbedrijf in Zeist inschakelen en wilt u zeker weten dat het bedrijf kennis van zaken heeft als het gaat om beveiliging? Zoek dan niet verder. U bent bij de BpN-Groep aan het juiste adres. Wij zijn een samenwerkingsverband van drie beveiligingsbedrijven. Ieder beveiligingsbedrijf heeft zijn eigen expertise. ASA-beveiligingen BV weet alles van bedrijfsbeveiliging, terwijl Heinen Beveiligingstechniek BV gespecialiseerd is in huisbeveiliging. Infinite Security BV zorgt voor bijpassende systemen op het gebied van camerabewaking, brandbeveiliging en inbraakbeveiliging. Samen staan we sterk voor uw veilige gevoel.

Dit doen we

U krijgt bij ons altijd een persoonlijke benadering en advies op maat. Een expert van ons beveiligingsbedrijf komt bij u langs in Zeist om de situatie op te nemen. Aan de hand daarvan stellen we een beveiligingsplan op dat aan uw wensen en behoeften voldoet. We kunnen de volgende diensten bieden:

  • Overval- en agressiepreventie
  • Brandbeveiliging en -preventie
  • Inbraakpreventie en inbraakbeveiliging
  • Bouwkundige beveiliging
  • Huisbeveiliging
  • Bedrijfsbeveiliging: vingerscan, toegangscontrole met druppel of pasje
  • Camerabewaking en terreinbewaking

Het spreekt voor zich dat wij bovenstaande niet alleen aanbieden, maar ook bij u plaatsen en onderhouden in Zeist. U kunt ook kiezen voor een Full-Service Maandplan. Voor een klein maandbedrag bieden we u een totaalpakket aan beveiliging. Dit is een unieke service die ons beveiligingsbedrijf aanbiedt in Zeist.

Het beste beveiligingssysteem kopen

Of het nu gaat om inbraakpreventie, bedrijfsbeveiliging, brandbeveiliging of huisbeveiliging in Zeist en omstreken, vaak adviseren wij een goed beveiligingssysteem te kopen. Er zijn vele opties mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een draadloos of bedraad systeem. Wilt u een ingebouwde videofunctie of kleurenscherm? Moet het systeem van een afstand te bedienen zijn of niet? Wij nemen de opties graag met u door. Het spreekt voor zich dat wij als professioneel beveiligingsbedrijf alleen met de beste merken werken. Ook mogen wij als beveiligingsbedrijf in Zeist uw inbraaksysteem elektronisch en bouwkundig certificeren. Ook spreken we altijd de werking van uw systeem met u door.

Afspraak maken in Zeist

Bent u overtuigd van de expertise en persoonlijke aanpak van ons beveiligingsbedrijf? Maak dan vandaag nog een afspraak met uw eigen beveiligingsadviseur om een beveiligingssysteem te kopen, huren of leasen. Wij vinden namelijk dat beveiliging iets heel persoonlijks en vertrouwds is. Daarom krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt in de vorm van een beveiligingsadviseur, die regelmatig bij u langskomt in Zeist. U kunt ons mailen voor een afspraak (info@bpn-groep.nl) of bellen via 035-5414747. Ons beveiligingsbedrijf uit Zeist en omstreken staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar!