Huis of pand in Naarden goed beveiligen

Wilt u de veiligheid van uw personeel of familieleden garanderen in Naarden? Neem dan contact op met beveiligingsbedrijf BpN-Groep. Wij zijn expert op het gebied van inbraakbeveiliging en inbraakpreventie. En helpen bedrijven, instellingen en huiseigenaren hun omgeving zo veilig mogelijk te maken. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 035 – 541 47 47.

Onze werkwijze in Naarden

Dat u uw bedrijfspand goed beveiligd, is vanzelfsprekend. U wilt immers dat uw werknemers zich veilig voelen. Ook thuis is dit van groot belang. Daarom helpen wij u ook graag met uw huisbeveiliging in Naarden. Heeft u interesse in ons beveiligingsbedrijf of wilt u een beveiligingssysteem kopen, huren of leasen? Dan komt een van onze experts graag bij u langs voor vakkundig advies. Aan de hand van het bezoek stellen we een beveiligingsplan op dat volledig is afgestemd op uw woning of pand en uw wensen. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Mail ons dan gerust: info@bpn-groep.nl.

Onze beveiligingsoplossingen

In Nederland wordt er elke dag zo’n 178 keer ingebroken. Dit wilt u bij u thuis of op kantoor natuurlijk voorkomen. Wij staan voor u klaar als het gaat om inbraakpreventie. Onze systemen voor bedrijfsbeveiliging kunnen direct worden doorgeschakeld naar de meldkamer. Daarnaast zijn ze niet te saboteren. Wordt er een kabel doorgeknipt? Dan ontvangt de meldkamer direct een melding. U bent dus op tijd gewaarschuwd.

Onze beveiligingssystemen kopen

Ons beveiligingsbedrijf levert in Naarden onder meer de volgende producten:

  • Camerasysteem
  • Terreinbewaking
  • Video-intercom; zodat u ziet wie er voor de deur staat
  • Vingerscan als toegangscontrole
  • Brandbeveiliging

Wilt u ons ruime aanbod bekijken, meer weten over bedrijfsbeveiliging of een beveiligingssysteem kopen, huren of leasen? Of wilt u uw huidige systeem laten controleren? Neem contact met ons op via 035 – 541 47 47 of info@bpn-groep.nl. Onze experts helpen u graag verder!