BpN-Groep regelt uw beveiliging

U zoekt een professioneel en ervaren beveiligingsbedrijf in Laren en omgeving? Dan bent u bij BpN-Groep aan het juiste adres. BpN-Groep is een afkorting van BeveiligingsPartners Nederland. BpN-Groep is ontstaan toen ASA-beveiligingen BV, Heinen Beveiligingstechniek BV en Infinite Security BV besloten hun krachten te bundelen. In 2020 is hier VCN Beveiligingen aan toegevoegd. Elk bedrijf heeft een eigen specialiteit: zo kunnen we u optimaal van dienst zijn. Wij helpen u met ieder beveiligingsvraagstuk; van huisbeveiliging en inbraakpreventie tot bedrijfsbeveiliging. Vraag naar de mogelijkheden en bel 035 – 541 47 47.

Voorkom inbraak

Elke dag wordt er gemiddeld 250 keer ingebroken. Ook bij u in Laren bestaat die kans. Met onze moderne beveiligingssystemen kunt u de risico’s en nare gevolgen van inbraak tot een minimum beperken. Ons beveiligingsbedrijf levert onder meer de volgende diensten: camerasystemen, intercom, bouwkundige beveiliging, alarmsysteem met meldkamer en alarmopvolging.

Uw partner in bedrijfsbeveiliging

Of u nu een kinderopvang, kantoor of fabriek heeft in Laren; er zijn altijd ruimtes die verboden zijn voor onbevoegden. Wij hebben een totaal assortiment aan producten, waarmee u ervoor zorgt dat niet iedereen zomaar binnenkomt. Ook bieden we u een Full-Service Maandplan: totale bedrijfsbeveiliging voor een vast bedrag per maand. En we helpen u graag met onder meer:

  • Mechanische toegangscontrole
  • Vingerscan
  • Paslezer
  • Videofoon
  • Terreinbewaking
  • Camerasysteem en meldkamerdiensten

Onze service

Wanneer u kiest voor ons beveiligingsbedrijf, dan kiest u voor een betrouwbare, professionele partner. Wij onderhouden meer dan 4.000 beveiligingsinstallaties in Nederland en werken voor veel tevreden particuliere en zakelijke klanten. Centraal staat onze persoonlijke aanpak. Iedere situatie is uniek en vraagt om een beveiligingsplan op maat. Ook krijgt u een eigen beveiligingsadviseur toegewezen die regelmatig bij u langskomt. Meer weten? Mail info@bpn-groep.nl of bel 035 – 541 47 47.