Expert in beveiliging

Wilt u een professioneel en ervaren beveiligingsbedrijf inschakelen in Eembrugge of omgeving? Dan bent u bij BpN-Groep aan het juiste adres. Wij zijn drie beveiligingsbedrijven met elk een eigen expertise, die de handen ineen hebben geslagen: ASA-beveiligingen BV, Heinen Beveiligingstechniek BV en Infinite Security BV. Samen hebben we altijd een passend antwoord op uw beveiligingsvraagstuk in Eembrugge of omgeving.

Onze service

In onze gezamenlijke aanpak staat u als klant altijd centraal. U bent bij ons beveiligingsbedrijf in Eembrugge op de juiste plek voor:

  • Aanschaf, plaatsing en onderhoud van beveiligingssystemen van de beste merken.
  • Professioneel en deskundig advies van medewerkers; specialisten in hun vakgebied.
  • Een beveiligingsplan voor uw specifieke situatie.
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week technische ondersteuning.
  • Een persoonlijke beveiligingsadviseur die u periodiek bezoekt.

Onze diensten

Wij bieden u een breed scala aan diensten op het gebied van beveiliging en veiligheid. Zoals bouwkundige beveiliging en advies over de staat van uw pand of woning. Ook kunt u bij ons terecht voor inbraakpreventie, branddetectie en camerabewaking. Bedrijven bieden wij een totaalpakket op het gebied van bedrijfsveiligheid. Met onder meer mogelijkheden voor toegangscontrole, terreinbewaking en inbraakbeveiliging. Vraag naar wat ons beveiligingsbedrijf voor u kan betekenen in Eembrugge.

Profiteer van scherpe tarieven!

Wij garanderen een persoonlijke aanpak en specialisten met jarenlange ervaring en kennis van zaken. Huisbeveiliging, inbraakpreventie, brandbeveiliging of bedrijfsbeveiliging? Uw beveiligingsadviseur en het regioteam van monteurs staan voor u klaar. U profiteert van de voordelen van een landelijke organisatie, maar ervaart een persoonlijke en betrokken aanpak. Wij rekenen scherpe tarieven. Wilt u meer weten? Mail ons via info@bpn-groep.nl of bel 035 – 541 47 47.