Wie wij zijn

Beveiligingsbedrijf BpN-Groep in Bussum is de beste keuze voor al uw beveiligingsvraagstukken. Wij hebben jarenlange ervaring in beveiliging van woningen, bedrijfspanden en instellingen. Heeft u een vraag over uw huidige beveiligingssysteem? Wilt u tips voor inbraakbeveiliging? Of een nieuw beveiligingssysteem kopen, huren of leasen en laten plaatsen in Bussum en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op via 035 – 541 47 47 of info@bpn-groep.nl.

Hoe werkt onze bedrijfsbeveiliging?

Wilt u een inbraakalarm kopen, maar weet u niet welk systeem het beste past bij uw bedrijf of woonhuis? Onze experts komen graag bij u langs om u te informeren over alle soorten beveiligingssystemen. Vervolgens stellen zij een beveiligingsplan op en plaatsen het systeem dat het beste aansluit bij uw behoeften en budget.

Soorten beveiliging

Omdat er in Nederland vaak wordt ingebroken, is goede beveiliging van groot belang. Ons beveiligingsbedrijf in Bussum installeert graag inbraakpreventie bij u. Ons systeem is niet te saboteren. Wordt er een kabel doorgeknipt? Dan krijgt de meldkamer daarvan direct een melding. Ook beveiligingsopties als terreinbewaking, intercom en vingerscans behoren tot de mogelijkheden.

We helpen u graag op het gebied van:

  • Het plaatsen van camera’s voor uw huisbeveiliging
  • Wij regelen terreinbewaking
  • Het installeren van een intercom. U ziet meteen wie er voor de deur staat in Bussum
  • Druppels activeren en vingerscans regelen

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand?

Neem dan contact met ons op. Wij bespreken onze diensten, zoals leasen en huren van de systemen. Wij plegen ook onderhoud. Wilt u uw beveiliging laten controleren? Bel ons dan op 035-5414747. Een expert van ons beveiligingsbedrijf komt graag bij in langs in Bussum voor persoonlijk advies over uw bedrijfsbeveiliging.