Voor al uw beveiligingsvraagstukken

Een beveiligingsbedrijf in Bilthoven dat met u meedenkt en verstand van zaken heeft. BpN-Groep speelt met de juiste beveiligingsproducten en -diensten optimaal in op uw behoeften en wensen. BpN-Groep is een samenwerking tussen drie beveiligingsbedrijven met elk een eigen expertise. ASA-beveiligingen BV richt zich op bedrijfsbeveiliging, Heinen Beveiligingstechniek BV is specialist in huisbeveiliging. En Infinite Security BV levert bijpassende inbraak-, camera-, brand-, en toegangscontrolesystemen. Samen staan we sterk als het gaat om beveiliging. Vraag ons naar de mogelijkheden in Bilthoven.

Huisbeveiliging tegen inbraak

U wilt thuis een veilig gevoel hebben. Beveiliging kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Wij bieden u de middelen om de risico’s – bijvoorbeeld op inbraak en brand – tot een minimum te beperken. Denk aan: intercoms, inbraakbeveiligingssystemen en camerabewaking. Alleen van de beste merken. Zo ziet u precies wie er voor de deur staat en bij bijvoorbeeld inbraak ontvangt de aangesloten meldkamer een alarmmelding.

Een greep uit de producten die we u bieden :

  • Brandbeveiliging
  • Camerasystemen
  • Bedraad alarmsysteem
  • Draadloos alarmsysteem
  • Alarmsysteem met meldkamer

Bedrijfsbeveiliging

Welk type bedrijf u ook heeft in Bilthoven of omgeving; u wilt eigendommen, klanten en medewerkers goed beschermen. Toegangscontrole is dan een goede aanvullende optie. Hiermee bepaalt u eenvoudig wie u toegang verleent en tot welke ruimten. We bieden u desgewenst een Full-Service Maandplan: een totaalpakket aan bedrijfsbeveiliging voor een vast bedrag per maand. Met onder meer een vingerscan, paslezers, videofoons en camerabewaking. Natuurlijk plaatsen en onderhouden wij deze systemen ook voor u.

Maak snel een afspraak

Bedrijfsbeveiliging, inbraakpreventie of huisbeveiliging? BpN-Groep in Bilthoven staat graag voor u klaar. U krijgt bij ons een vaste beveiligingsadviseur die u persoonlijk adviseert en bij u langskomt. Kijk op de site voor meer informatie, mail naar info@bpn-groep.nl of bel 035 – 541 47 47.