Uw beveiligingsexpert

Wilt u graag een bedrijf inschakelen voor de beveiliging van uw bedrijventerrein? Wij van BpN-Groep kunnen u van dienst zijn. Wij waren oorspronkelijk drie beveiligingsbedrijven die de handen ineen hebben geslagen. Ieder van deze bedrijven heeft zijn eigen specialiteit en hierdoor kunnen wij u op een breed vlak van dienst zijn. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op.

De specialist op het gebied van beveiliging

Wij kunnen u op verschillende vlakken van dienst zijn als het gaat om beveiliging van uw bedrijventerrein. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor:

  • Het plaatsen van bewakingscamera’s
  • De aankoop, huur of lease van verschillende beveiligingssystemen
  • Het installeren van toegangscontrole, zoals een vingerscan, videofoon of paslezer

Wij regelen branddetectie voor u

Naast beveiliging kan BpN-Groep u ook helpen bij het plaatsen van branddetectie. De wetten en regels rondom brand zijn zeer complex. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd op dit gebied en zijn dan ook op de hoogte van de laatste wetgeving. Indien nodig kunnen zij zelfs het papierwerk met de brandweer en uw verzekeraar voor u regelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende brandbeveiligingssystemen. Welke u het beste kan plaatsen, is afhankelijk van uw situatie. Onze medewerkers helpen u hier graag bij en vertellen u met alle plezier meer over onze mogelijkheden voor uw beveiliging.

Deskundige medewerkers

Voor welke vorm van beveiliging u ons ook inschakelt, u wordt altijd geholpen door medewerkers die kennis van zaken hebben. Wanneer u van onze diensten gebruikmaakt, dan krijgt u een persoonlijke beveiligingsadviseur toegewezen. Hij of zij kan u helpen bij het maken van een persoonlijk beveiligingsplan. Daarnaast kunnen zij specialisten inschakelen wanneer zij een probleem niet voor u kunnen oplossen.

Full-Service

Wat BpN-groep uniek maakt, is onze werkwijze. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor verschillende vormen van beveiliging, maar u bent bij ons aan het juiste adres voor het huren of de lease van beveiligingssystemen. Hiervoor betaalt u dan een maandelijks bedrag en wanneer u te maken heeft met een defect of storing in het systeem, dan komen wij dit gratis voor u maken. De voorwaarden die aan ons Full-Service Maandplan verbonden zijn, kunt u op onze website vinden.

Meer weten? Neem contact met BpN-Groep op

Of u ons wilt inschakelen voor het plaatsen van camerabewaking of voor inbraakpreventie, BpN-Groep is u graag van dienst. Wilt u meer weten over onze verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt mailen naar info@bpn-groep.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 035-5414747. Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar om uw vragen en problemen omtrent beveiliging op te lossen.