Zet veiligheid voorop

De beveiliging van uw winkel heeft u natuurlijk hoog in het vaandel staan. Dat snappen wij heel goed. Bescherm daarom collega’s en uw producten met een topkwaliteit beveiligingssysteem van BpN-Groep. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsbeveiliging en ontwikkelen graag samen met u een alarminstallatie voor de beveiliging van uw winkel. Lees voor meer informatie verder, of neem meteen contact op met onze specialisten.

Ongewenste gasten buiten houden

Een van de belangrijkste aspecten van de beveiliging van een winkel is natuurlijk het buiten houden van ongewenste gasten, zoals inbrekers. Dit regelen wij door middel van een hoogwaardig inbraakalarm en excellente terreinbeveiliging. Ook verzorgen wij toegangscontrole. Denk hierbij aan een pas- of badgelezer, een codeslot, een biometrielezer of een intercom. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld dat onbevoegden toegang krijgen tot bepaalde ruimtes in uw winkel. Ook kunt u zo kiezen wie toegang krijgt tot de winkel voordat deze open gaat, of na sluitingstijd.

Beveilig uw winkel met een camerasysteem

Wilt u de beveiliging van uw winkel versterken? Dat doet u door een goed camerasysteem te installeren. Dit kunt u verbinden met onze meldkamer, die altijd bemand wordt. Geeft het alarmsysteem aan dat er bijvoorbeeld een inbraak gepleegd wordt, dan kunnen wij vanuit de meldkamer de beelden van de camerasystemen meteen doorschakelen naar de politie. Door middel van live-view kunnen zij meekijken, waardoor de kans dat de dader gepakt wordt verhoogt.

Veiligheid door een topkwaliteit brandalarm

Natuurlijk is een inbraakalarm niet het enige alarmsysteem waarin wij u kunnen voorzien. U neemt ook contact met ons op voor een brandmeldinstallatie van hoge kwaliteit. In geval van een brand heeft een persoon gemiddeld slechts 3 minuten om in veiligheid te komen. Door goede brandbeveiliging beschermt u dus uw personeel en uw klanten. Naast brandbeveiliging voorzien wij u ook van koolstofmonoxide-beveiliging en waterschade-beveiliging.

De beste service

Behalve producten van topkwaliteit voorzien wij u ook van de beste service. Wij verzorgen een volledige risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving. We stellen een beveiligingsplan op en installeren de beveiligingssystemen vakkundig. Op al onze systemen krijgt u niet alleen 5 jaar fabrieksgarantie, maar wij verzorgen ook 24/7 support bij een storing. Deze lossen we snel op, op afstand of door ons regionaal monteursteam. En dit alles voor een scherpe prijs, aangezien wij een laagsteprijsgarantie hanteren.

Neem contact op met uw beveiligingsadviseur

Kortom, voor de beveiliging van uw winkel schakelt u de expertise van de BpN-Groep in. U kunt gemakkelijk in contact komen met uw beveiligingsadviseur door het contactformulier hier op de site in te vullen, maar u kunt ook bellen met 035-5414747 of een mail sturen naar info@bpn-groep.nl. Wij voorzien u graag van advies en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Wij zijn uw partner voor de beveiliging van uw winkel!