Veiligheid in uw villa garanderen

In Nederland wordt er elke dag zo’n 178 keer een inbraak gepleegd. Als u een mooi huis heeft, zoals een villa, dan is dat voor inbrekers extra interessant. U doet er daarom goed aan topkwaliteit beveiliging voor uw villa te kopen. Deze vindt u bij de BpN-Groep. Wij bieden hoogwaardige beveiligingssystemen voor een verschillende typen woningen en bedrijfspanden, waaronder villa’s. Wilt u meer weten over onze beveiliging? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Laat BpN uw beveiliging regelen

Wanneer u beslist om de beveiliging van uw villa bij ons te kopen, verzorgen wij een systeem dat verschillende aspecten van uw beveiliging combineert. Denk hierbij onder andere aan:

  • Inbraak- en terreinbeveiliging
  • Brandbeveiliging
  • Waterschade-beveiliging
  • Koolstofmonoxide-beveiliging
  • Camerasystemen

Verbind beveiliging met de app

De beveiliging van uw villa beheert u eenvoudig zelf via een app op uw smartphone of tablet. Wanneer uw beveiligingssysteem verdachte activiteiten registreert wordt meteen een melding gestuurd naar de app, en naar mensen waarvan u aangegeven heeft dat zij ook een bericht moeten ontvangen, zoals uw buren. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om een melding te laten sturen naar onze bemande meldkamer. Laat u in uw systeem ook domotica installeren, dan heeft u het gehele beheer van uw villa in uw broekzak. U kunt dan bijvoorbeeld ook via de app uw verwarming aan- en uitzetten, of de garagedeur open maken. Zo heeft u altijd de controle over uw gehele woning.

Beveiligingsservice voor uw villa

Koopt u de beveiliging van uw villa bij ons, dan krijgt u niet alleen een topkwaliteit beveiligingssysteem, maar ook excellente service. Zo heeft u een eigen beveiligingsadviseur die u altijd kunt bereiken. Op de beveiliging van uw villa krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie. Bovendien kunt u, in het geval van een storing 24/7 contact opnemen met de specialisten aan onze helpdesk. Deze zullen uw storing op afstand verhelpen. Lukt dat niet, dan krijgt u ondersteuning op locatie door ons regionaal monteursteam.

Expertise van een beveiligingsbedrijf

Uw beveiligingsadviseur zal samen met u een persoonlijk beveiligingsplan opstellen dat helemaal past bij de benodigde beveiliging van uw villa. U kunt rekenen op de ondersteuning van experts op het gebied van vele takken in de beveiliging. Dat komt doordat de BpN-Groep ontstaan is uit een samenwerking van drie beveiligingsbedrijf, elk met hun eigen expertise. Wanneer u de beveiliging van uw villa bij ons koopt, kunt u dus profiteren van alle kennis van de specialisten.

Neem eenvoudig contact op

Met de beveiliging van BpN-Groep kiest u voor topkwaliteit en excellente service. Wilt u ook de beveiliging van uw villa bij ons kopen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte. Dat doet u eenvoudig en snel via het contactformulier op onze site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 035-5414747 of mailen naar info@bpn-groep.nl. Voor de veiligheid van uw villa neemt u contact op met de BpN-Groep.