Veiligheid voor gasten en collega’s

Wilt u de veiligheid van uw gasten en collega’s verhogen? Regel dan uw hotelbeveiliging via BpN-Groep. Met onze ruim 40 jaar ervaring zijn we experts op het gebied van bedrijfsbeveiliging. We bieden bovendien altijd een laagsteprijsgarantie. Bent u benieuwd wat we voor de veiligheid van uw hotel kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Houd ongewenste gasten buiten

Voor de beveiliging van uw hotel is een goede toegangscontrole essentieel. Uw gasten moeten gemakkelijk toegang hebben tot uw hotel, terwijl u ongewenste personen juist buiten de deur houdt. Dit regelt u met onze toegangscontrole, zoals een pas- of badgelezer, codeslot, biometrielezer of een intercom. Gebruik deze ook om bepaalde ruimtes in uw hotel alleen toegankelijk te maken voor medewerkers.

Toezicht met camerasystemen

Wilt u altijd zicht hebben op wat er in en rondom uw hotel gebeurt? Installeer dan een van onze hoogwaardige camerasystemen. Wanneer u dit systeem combineert met onze alarminstallatie, kunnen wij het koppelen met onze meldkamer. Deze wordt 24/7 bemand door een ervaren medewerker. In geval van nood kan hij/zij dus snel handelen en de camerabeelden realtime doorschakelen naar de politie via LiveView. Hiermee vergroot u de pakkans van de dader. Bovendien schrikt de LiveView-sticker op uw pand inbrekers af.

Beveiliging in geval van brand

Een brand in uw hotel, u moet er niet aan denken! Zorg daarom voor de veiligheid van uw gasten door een goede brandbeveiliging aan te schaffen. Ook deze vindt u bij BpN-Groep. Onze brandbeveiligingssystemen combineert u bovendien eenvoudig met koolstofmonoxide- en waterschadebeveiliging voor extra zekerheid.

Hoge kwaliteit producten en service

Schakelt u onze hulp in voor uw hotelbeveiliging, dan kunt u niet alleen rekenen op producten van topkwaliteit; wij voorzien u ook van excellente service. Zo kunt u onze beveiligingssystemen kopen, maar net zo makkelijk huren of leasen. En dit altijd met onze laagsteprijsgarantie en 5 jaar fabrieksgarantie. Maak ook een afspraak met de beveiligingsadviseur en ontdek welke beveiliging het beste past bij uw hotel.

Neem contact op

Vergroot de veiligheid van uw gasten en collega’s met een beveiligingssysteem van BpN-Groep! Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een gesprek met een van onze beveiligingsspecialisten. Vul het contactformulier in, bel 035 – 541 47 47 of mail info@bpn-groep.nl. Voor de beveiliging van uw hotel neemt u contact op met BpN-Groep!