Beveiligingssystemen van topkwaliteit

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit alarmsystemen voor de beveiliging in de horeca? Dan bent u bij BpN-Groep aan het juiste adres! Wij verzorgen namelijk topkwaliteit beveiligingssystemen aan een groot aantal verschillende branches, waaronder de horeca. Onze alarmsystemen kunt u natuurlijk kopen, maar u kunt ze bij ons ook huren of leasen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees verder of neem meteen contact op met onze experts.

Hoge kwaliteit toegangscontrole

Uw personeel, gasten en eigendommen beschermen begint met het buitenhouden van ongewenste gasten. Een goede inbraakpreventie begint met toegangscontrole. Hiervoor kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij kunnen uw gebouw voorzien van verschillende soorten toegangscontrole, zoals een pas- of badgelezer, codeslot, biometrielezer of intercom. Zo voorkomt u dat onbevoegden zomaar toegang krijgen tot uw bedrijfspand, of bepaalde ruimtes die alleen bedoeld zijn voor het personeel.

24/7 beveiliging met een camerasysteem

De veiligheid van uw pand nog eens extra verhogen doet u door installeren van een goed camerasysteem. Onze camerasystemen kunnen aangesloten worden aan een bemande meldkamer. Aangezien hier 24/7 ervaren medewerkers aanwezig zijn, kan er dus snel gereageerd worden. Heeft u de hulp nodig van de politie, dan kan er door middel van live-view een directe verbinding gemaakt worden met het politiebureau. Zij kunnen dan met de beelden van het camerasysteem meekijken. Dit vergroot de kans dat de dader gepakt wordt.

Ook voor brandbeveiliging

Voor elke horecagelegenheid is er sprake van strenge regels wat betreft brandveiligheid. Niet alleen het bouwkundig onderdeel, zoals de materialen die bij de bouw gebruikt worden en de vluchtroutes die aanwezig zijn, spelen hierbij een belangrijke rol. Het brandalarm zelf moet ook aan bepaalde eisen voldoen. Voor een topkwaliteit brandbeveiliging moet u dan ook bij BpN-Groep zijn! Daarbij heeft u bovendien de mogelijkheid om de brandbeveiliging te koppelen met koolstofmonoxide-beveiliging en waterschade-beveiliging.

Service en beveiliging voor de horeca

Wij voorzien u niet alleen van hoge kwaliteit producten, maar bij ons kunt u ook altijd rekenen op de beste service. Zo heeft u altijd te maken met een vast aanspreekpunt met wie u samen aan de slag gaat om een beveiligingsplan op te stellen. In uw horecagelegenheid voeren wij een volledige risicoanalyse uit, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving. De beveiliging wordt vervolgens vakkundig door onze specialisten geïnstalleerd. Mocht u een storing ervaren, dan kunt u rekenen op 24/7 support. Lukt het ons niet om de storing op afstand op te lossen? Dan wordt het probleem op locatie snel verholpen door een van onze regionale monteursteams.

Vraag vrijblijvende offerte aan

U wilt natuurlijk verzekerd zijn van goede beveiliging in de horeca. Laat daarom een risicoanalyse uitvoeren, en vraag een vrijblijvende offerte aan. Neem eenvoudig contact op door het formulier hier op de site in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 035-5414747 of een mail sturen naar info@bpn-groep.nl. Wij zijn uw partner voor beveiliging in de horeca!