Veiligheid in de detailhandel

Natuurlijk wilt u ook uw personeel en producten veilig houden. Wij van BpN-Groep snappen dat heel goed. Vandaar dat wij de beveiliging in de detailhandel regelen met de beste alarmsystemen. Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfsbeveiliging zijn wij in staat een passende alarminstallatie samen te stellen voor uw bedrijfspand. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder, of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Geen toegang voor onbevoegden

Een belangrijk onderdeel van de beveiliging in de detailhandel is natuurlijk het buiten houden van ongewenste gasten, zoals inbrekers. Dit maken wij mogelijk door middel van een topkwaliteit inbraakalarm en de beste terreinbeveiliging. Ook kunt u bij ons terecht voor toegangscontrole. Hierbij kunt u onder andere denken een pas- of badgelezer, codeslot, biometrielezer of intercom. Zo kunt u voorkomen dat onbevoegden zomaar toegang krijgen tot uw bedrijfspand.

Extra beveiliging met een camerasysteem

U versterkt de beveiliging van uw bedrijfspand nog eens extra met de installatie van een goed camerasysteem. De camerasystemen van de BpN-Groep worden aangesloten aan onze bemande meldkamer. Hier is 24/7 een van onze ervaren medewerkers aanwezig. Geeft het alarmsysteem aan dat er een inbraak gepleegd wordt, en wordt dat bevestigd, dan maken wij een live verbinding met de politie. Deze kan door middel van live-view meekijken met de beelden van het camerasysteem. Hierdoor wordt de kans vergroot dat de dader gepakt wordt.

Brandbeveiliging van BpN-Groep

Bij de veiligheid van uw personeel moet u niet alleen denken aan inbraakpreventie, maar ook aan brandbeveiliging. Ook voor een brandinstallatie van hoge kwaliteit kunt u daarom terecht bij BpN-Groep. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om het brandalarm te koppelen aan koolstofmonoxide-beveiliging en waterschade-beveiliging. Zet dus ook de veiligheid van uw personeel voorop met onze alarminstallatie.

De beste service in de bedrijfsbeveiliging

Niet alleen voorzien wij uw bedrijf van hoogwaardige beveiligingsproducten, maar wij staan ook bekend om onze uitstekende service. U heeft altijd een vast aanspreekpunt, uw beveiligingsadviseur, die met u aan de slag gaat. We voeren een volledige risicoanalyse uit op locatie. Dit is inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving. Uw gewenste beveiligingssysteem installeren wij vakkundig. Bovendien verzorgen we 24/7 support bij een storing. Deze wordt spoedig op afstand verholpen, of een van onze regionale monteursteams komt zo snel mogelijk bij u langs.

Neem snel contact op

Wij voorzien u dus van excellente beveiliging voor de detailhandel. Wilt u ook een risicoanalyse uit laten voeren, of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan eenvoudig contact op door het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ook bellen via 035-5414747 of een mail sturen naar info@bpn-groep.nl. BpN-Groep is uw partner voor beveiliging in de detailhandel!