Uw veiligheid goed geregeld

De veiligheid van uw collega’s is natuurlijk zeer belangrijk voor u. Ook wilt u uw eigendommen en belangrijke documenten beschermen. Een goede beveiliging van uw bedrijfspand is dan cruciaal. Schakel de hulp in van BpN-Groep. Wij verzorgen topkwaliteit beveiliging voor een scherpe prijs. Al 40 jaar zijn wij specialist op het gebied van bedrijfsbeveiliging en verschillende woningtypen. Wilt u weten welke beveiligingsopties wij kunnen bieden voor uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op.

Verklein de kans op diefstal

Vaak denkt men bij de beveiliging van een bedrijfspand meteen aan inbraakpreventie. Door het gebruik van camerasystemen en toegangscontrole wordt de kans op diefstal inderdaad een stuk kleiner. Wij installeren daarom graag goede toegangscontrole, passend bij uw situatie. Denk bijvoorbeeld aan een pas- of badgelezer, codeslot, biometrielezer of intercom. Zo voorkomt u dat onbevoegden zomaar uw pand binnenkomen.

Altijd toezicht door camerasystemen

Wij kunnen ook een goed camerasysteem bij u plaatsen. Dat kunnen we – in combinatie met een alarminstallatie – ook aansluiten op onze bemande meldkamer. Hier is altijd een ervaren medewerker aanwezig die direct kan reageren op een noodsituatie. Met LiveView maken we zo nodig een directe verbinding met de politie, die met de camerabeelden mee kan kijken. Zo vergroten we de kans dat de dader gepakt wordt.

Beveiliging bij brand

Ook in geval van brand wilt u uw collega’s beschermen. Maar voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Schakel daarom onze hulp in voor de installatie van topkwaliteit brandbeveiliging en brandalarmen. Deze zorgen voor een veilig gevoel. U kunt onze brandbeveiliging ook combineren met koolstofmonoxide- en waterschadebeveiliging voor nog meer zekerheid.

Topkwaliteit producten en service

Bij het advies, de levering en installatie van onze systemen staan we niet alleen voor goede kwaliteit, maar ook voor excellente service. Zo kunt u bij BpN-Groep uw bedrijfsbeveiliging kopen, maar net zo makkelijk huren of leasen. Dit altijd met onze laagste prijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt. Bovendien hebben al onze producten 5 jaar fabrieksgarantie. Doet er zich toch een storing voor? Dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze servicedesk. Als zij het probleem niet op afstand kunnen verhelpen, komt een van onze monteurs naar u toegesneld.

Contact opnemen

Wilt u ook de beveiliging van uw bedrijf door ons laten regelen en profiteren van onze service? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een gesprek met een beveiligingsadviseur. Vul dan het contactformulier in of bel 035 – 541 47 47. Mailen kan ook: info@bpn-groep.nl. Voor de beveiliging van uw bedrijfspand bent u bij BpN-Groep aan het juiste adres!