Beveiliging van hoge kwaliteit

Natuurlijk wilt u de veiligheid van uw werknemers garanderen. En uw eigendommen beschermen. De beveiliging van uw bedrijfsgebouw laat u dus regelen door een echte professional: BpN-Groep! Al 40 jaar zijn wij specialist in het verzorgen van de beveiliging van ruim 4.000 verschillende bedrijven en woningen door heel Nederland. Wilt u weten wat we voor de beveiliging in uw bedrijfsgebouw kunnen betekenen? Lees dan verder of neem contact op met een van onze experts.

Toegangscontrole verkleint kans op diefstal

Denkt u aan beveiliging van een bedrijfspand, dan denkt u waarschijnlijk aan inbraakpreventie. Goede toegangscontrole en terreinbeveiliging door camerasystemen zijn dan goede oplossingen. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor toegangscontrole, zoals een pas- of badgelezer, codeslot, biometrielezer of intercom. U wilt namelijk voorkomen dat onbevoegden zomaar uw bedrijfspand in kunnen.

Met camerasystemen altijd toezicht

Ook voor een camerasysteem voor de beveiliging van uw bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Heeft u ook een alarminstallatie van BpN-Groep, dan kunt u uw camerasysteem aansluiten op onze bemande meldkamer. Hier is altijd een ervaren medewerker aanwezig die bij een geverifieerde alarmmelding snel kan handelen en via LiveView direct verbinding maakt met de politie. Zij kunnen dan meekijken met de camerabeelden van uw systeem. De kans dat de dader gepakt wordt, is dan aanzienlijk. Bovendien werkt een LiveView-sticker op uw bedrijfspand preventief.

Topkwaliteit brandbeveiliging

Inbraakpreventie is belangrijk. Maar ook brandbeveiliging vraagt om uw aandacht. Met een brandalarm van BpN-Groep in het gebouw, vergroot u de veiligheid van uw collega’s. Bovendien kunnen we de brandbeveiliging koppelen aan slimme koolstofmonoxide- en waterschadebeveiliging.

Beveiliging met excellente service

Met de producten van BpN-Groep bent u verzekerd van goede kwaliteit beveiligingsproducten. Wij leveren ze dan ook altijd met een fabrieksgarantie van 5 jaar. Heeft u een storing in een van uw beveiligingssystemen? Neem dan contact op met onze servicedesk. Hier zit 24/7 een medewerker voor u klaar. Kan hij/zij het probleem niet op afstand oplossen, dan komt een van onze monteurs naar u toe. En dit alles krijgt u gewoon met onze laagsteprijsgarantie. U betaalt dus nooit te veel!

Neem contact op

Natuurlijk wilt u ook de beveiliging van uw bedrijfspand goed op orde hebben. Schakel daarom de hulp van BpN-Groep in. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak meteen een afspraak voor een adviesgesprek. Vul het contactformulier, bel 035 – 541 47 47 of mail info@bpn-groep.nl. Wij zijn graag uw partner voor de beveiliging van uw bedrijfspand!