Investeer in veiligheid

Thuis wilt u zich natuurlijk veilig voelen. Dat snappen wij als geen ander. Daarom voorzien wij uw huis of villa van het beste alarmsysteem. Wij zorgen voor veiligheid en comfort met ons gebruiksvriendelijke alarmsysteem. U heeft niet alleen de mogelijkheid om dit te kopen, maar u kunt het bij ons ook huren of leasen. Dit alles tegen een scherpe prijs door onze laagsteprijsgarantie. Wilt u meer weten over het beste alarmsysteem voor uw situatie? Lees dan verder of neem meteen contact op met onze experts.

Mogelijkheden van een alarmsysteem

Verminder de kans op inbraak met 90% verminderen door de juiste maatregelen te nemen aan uw woning. Dat doet u met de beste alarmsystemen van de BpN-Groep. Hiermee houdt u ongewenste gasten buiten de deur. Met een topkwaliteit alarmsysteem voor uw woning bent u bovendien niet alleen beschermd tegen inbraak; wij kunnen het alarmsysteem ook uitbreiden met onder andere:

  • Terreinbeveiliging
  • Camerasystemen
  • Brandbeveiliging
  • Koolstofmonoxide-beveiliging/li>
  • Waterschade-beveiliging

Alarmsysteem koppelen met camera’s

Wist u dat er dagelijks gemiddeld 178 inbraken gepleegd worden in Nederland? Heeft u een groot huis of een villa, dan loopt u nog eens extra risico. Kies er daarom voor om het beste alarmsysteem voor uw villa te koppelen aan een camerasysteem. Wij beheren de beelden professioneel, volgens de laatste privacywetgeving, in onze meldkamer. Gaan we uit van een geverifieerd alarm, dan schakelen we de beelden meteen door naar de politie door middel van live-view. Zij kunnen live meekijken waardoor de kans dat de inbreker gepakt wordt veel groter is. Bovendien worden inbrekers afgeschrikt door een live-view sticker op uw woning.

Het beste alarmsysteem door BpN-Groep

Kiest u voor ons alarmsysteem? Dan gaat u niet alleen voor topkwaliteit, maar ook voor de beste service. U heeft altijd te maken met een vast aanspreekpunt, uw beveiligingsadviseur, die samen met u een plan opstelt dat perfect bij uw woning past. Ook wordt de installatie van het systeem vakkundig gedaan door onze specialisten. U heeft altijd 5 jaar fabrieksgarantie, en bij storing kunt u 24/7 contact opnemen met onze helpdesk.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u ook de veiligheid van u en uw familie vergroten met het beste alarmsysteem voor uw huis? Dan neemt u natuurlijk contact met ons op! Dit doet u eenvoudig door het contactformulier hier op de site in te vullen. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om te bellen met 035-5414747 of een mail te sturen naar info@bpn-groep.nl. Bij de BpN-Groep kunt u terecht voor het beste alarmsysteem voor uw woning!