Beveiliging voor bedrijven

Volledige ontzorging

Naar welke beveiligingsoplossing u ook zoekt, BpN-Groep heeft ’m in huis. Uw veiligheid is onze missie, al meer dan 40 jaar. Wij bieden zakelijke totaaloplossingen op het gebied van inbraak- en terreinbeveiliging, camerasystemen, brandbeveiliging, blusmiddelen, toegangscontrole en noodverlichting en zijn deskundig in verscheidene branches.

Wij hebben jarenlang ervaring met betrouwbare, erkende merken als Hikvision, UNV, NetworX, Ksenia, ATS, Honeywell Galaxy, Aritech, NetworX, Alphavision, Notifier, UTC, Siemens, Teletek en meer. Daardoor bieden we ook maatoplossingen voor uitbreiding van uw bestaande systemen en verzorgen we desgewenst het onderhoud.

BpN-Groep: BORG-gecertificeerd

BpN-Groep is al meer dan 40 jaar een erkend BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf.

Deze erkenning heeft als doel via onafhankelijk en deskundig toezicht het vertrouwen van de afnemers in de kwaliteit van de inbraakbeveiliging door certificatie te ondersteunen. Hierdoor kunt u bij BpN-Groep altijd uitgaan van veilige en betrouwbare beveiligingssystemen welke onderhouden worden volgens de geldende installatievoorschriften. Het BORG-keurmerk wordt getoetst op de volgende punten:

  • De bedrijfsvoering van BpN-Groep
  • De bedrijfsprocessen van BpN-Groep
  • De deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel
  • Het ontwerp en de aanleg van beveiligingssystemen
  • Het installeren en opleveren van beveiligingssystemen
  • Onderhoud van en storingen aan beveiligingssystemen

✅40 jaar ervaring ✅Snelle 24/7 service ✅5 jaar fabrieksgarantie
✅Laagste prijsgarantie

Navigeer direct naar onze pakketten:

Onze pakketten

Het kiezen van uw beveiligingssysteem kan op zoveel manieren en met zoveel uitbreidingsmogelijkheden, dat wij het voor u iets makkelijker hebben gemaakt. BpN kent drie voordelige productpakketten met vaste prijzen die naar wens kunnen worden uitgebreid, allemaal standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie. Deze pakketten vindt u hier. Ook hebben wij drie servicepakketten samengesteld met vaste prijzen. Deze vindt u hier.

Productpakketten

Servicepakketten

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Waarom BpN-Groep beveiliging voor bedrijven?

Mocht u een beveiligingssysteem bij ons aanschaffen, verzorgt BpN-Groep de complete installatie en aansluiting ervan. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met een breed scala aan beveiligingssystemen en beschikken over de juiste papieren en een verklaring van betrouwbaarheid.

BpN-Groep is al meer dan 40 jaar een erkend BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Deze erkenning heeft als doel via onafhankelijk en deskundig toezicht het vertrouwen van de afnemers in de kwaliteit van de inbraakbeveiliging door certificatie te ondersteunen. Hierdoor kunt u bij BpN-Groep altijd uitgaan van veilige en betrouwbare beveiligingssystemen welke onderhouden worden volgens de geldende installatievoorschriften.

In onze landelijke meldkamer staan onze specialisten 24/7 voor u klaar: van remote support tot storingsanalyse en meekijken op afstand. Vierentwintig uur per dag zijn wij bereikbaar en alert.  24/7 storingsdienst bij eventuele calamiteiten. Bij problemen of storingen met uw systeem staan onze monteurs 24/7 voor u klaar en zijn indien noodzakelijk snel op locatie. Zo bent u verzekerd van een systeem wat altijd werkt.

Elke totaaloplossing kunt u bij BpN-Groep direct volledig financieren. Wij begrijpen echter als ondernemer dat andere investeringen soms voorrang hebben. Daarom biedt BpN-Groep een unieke huur en lease constructie met een vast maandbedrag voor zowel de materialen, installatie werkzaamheden alsook de jaarlijkse abonnementskosten. Hiermee heeft u nooit verrassingen achteraf en ondervindt u geen investeringsdruk.

Wij werken alleen met de beste apparatuur. Op veel van onze producten geven we dan ook 5 jaar fabrieksgarantie. Ook de aankoopprijs is belangrijk: wij garanderen u de laagste prijs. Ziet u ergens een scherpere prijs? Laat het ons weten en wij passen onze prijs aan!

BpN-Groep installeert complete beveiligingssystemen op het gebied van:

BpN-Groep is uw betrouwbare partner en biedt totale ontzorging op beveiligingsgebied; al ruim 40 jaar beschikken wij over een uitgebreide kennis en ervaring om ook uw bedrijf van dienst te zijn. Daarnaast kunnen wij u adviseren om bestaande systemen uit te breiden met extra beveiligingstechnieken voor een compleet veiligheidspakket voor uw bedrijf. U kunt al onze producten zowel kopen, leasen als huren, altijd met de laagste prijsgarantie. BpN-Groep is al 40 jaar dé specialist in het onderhouden en leveren van beveiligingssystemen, inclusief installatie, monitoring, service en onderhoud.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom heeft ieder bedrijf ook een andere oplossing nodig als het gaat om beveiliging. Hoewel wij branche-specifieke oplossingen bieden, kijken onze adviseurs altijd naar de behoefte van uw specifieke situatie om een op maat gemaakte oplossing te kunnen bieden. Merk onafhankelijkheid, mochten we uw installatie toch niet kennen hebben we altijd een passende aanbieding voor u. Zo heeft u altijd een up-to-date en betrouwbaar beveiligingssysteem voor uw bedrijf!

Wij begrijpen dat een beveiligingssysteem uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. Hoe weet u welk beveiligingssysteem het beste bij uw pand of branche past? U wilt een betrouwbaar en gemakkelijk bedienbaar beveiligingssysteem dat voldoet aan de eisen van de verzekering en u wilt geen onnodige uitgaven doen. U moet hierbij vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Daarom biedt BpN-Groep gratis en vrijblijvend een vakkundig beveiligingsadvies aan. Wij analyseren risico’s in en om uw bedrijfsomgeving. Aan de hand van de risicoanalyse kunnen onze beveiligingsadviseurs voor u een plan opstellen met daarin opgenomen een programma van eisen welke aan de hand van de risicoanalyse tot stand is gekomen. Het is van belang uw verzekeringspapieren hierbij bij de hand te hebben zodat wij u een gedegen advies kunnen uitbrengen. Interesse in een vrijblijvend en uitgebreid beveiligingsadvies voor uw bedrijf? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier of neem contact op via +31 (0)35 541 47 47 of mail naar zakelijk_advies@bpn-groep.nl. Dan nemen wij vrijblijvend contact met u op om te bepalen wat voor u het beste beveiligingssysteem is!

Wij begrijpen dat een beveiligingssysteem uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. Hoe weet u welk beveiligingssysteem het beste bij uw pand of branche past? U moet daarom kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Daarom biedt BpN-Groep gratis en vrijblijvend een vakkundig beveiligingsadvies aan. Wij analyseren uw risico’s en leveren een op maat gemaakt advies voor uw specifieke situatie. Daarnaast beschikken we over de nodige experts die alle noodzakelijke taken als tekenwerk, projectmanagement, installatie en instructie uit handen nemen. Interesse in een vrijblijvend en uitgebreid beveiligingsadvies voor uw bedrijf? Laat uw gegevens achter in het contactformulier onderaan deze pagina, dan nemen wij vrijblijvend telefonisch contact met u op om te bepalen wat voor u het beste beveiligingssysteem is!

Het goed functioneren van uw beveiligingssysteem is noodzakelijk. Een beveiligingssysteem moet dan ook met regelmaat gecontroleerd worden. Door uw systemen jaarlijks te testen, voorkomt u defecten en storingen van uw systeem en verkleint u aanzienlijk de kans op gevaar. Daarom bezoeken onze monteurs u periodiek voor een servicecheck. Zo houden we uw beveiligingssystemen up-to-date. Onze monteurs analyseren de werking van uw beveiligingssysteem, testen gelijk de doormelding naar de alarmcentrale en gaan na of er noodzakelijke updates uitgevoerd moeten worden. Zo beschikt u altijd over een optimaal werkend beveiligingssysteem.

Maakt u gebruik van camerabeveiliging dan is er de mogelijkheid de meldkamer middels Live view mee te laten kijken. Krijgt u te maken met een calamiteit, dan worden alarmmeldingen hier direct geverifieerd en indien nodig worden hulpdiensten ingeschakeld. Wij verbinden dan uw beeldenstroom direct door met de meldkamer van de politie. Zo kunnen agenten live meekijken en kunnen ze indien nodig direct ingrijpen. Zo bent u altijd zeker van directe opvolging.

Via het Domotica beveiligingssysteem koppelt BpN-Groep uw beveiligingssystemen voor bijvoorbeeld inbraak, brand, cameratoezicht of toegangscontrole tot 1 totaalsysteem (denk bijvoorbeeld aan uw rookmelders, beveiligingscamera’s of watermelders). Zo kunt u vanaf uw tablet of smartphone alles beheren en hoeft u niet meer aanwezig te zijn om al uw beveiligingssystemen apart van elkaar te bedienen. Zo integreert u uw complete beveiliging in één keer,: zelfs vanuit het buitenland. Bij een calamiteit kunt natuurlijk altijd terugvallen op onze landelijke meldkamer welke 24/7 voor u klaar staat om de veiligheid te waarborgen.

Klik hier op één van onze diensten:

Inbraak- en terreinbeveiliging

Camerasystemen

Brandbeveiliging

Blusmiddelen

Toegangscontrole

Noodverlichting

Advies op maat voor uw branche?

Klik dan hier voor onze segment-oplossingen.