Beveiliging voor bedrijven

Uw bedrijf goed beveiligen, dat is onze missie. Wij van BpN-Groep staan voor u klaar met maatoplossingen voor uw bedrijf. Met onze topkwaliteit beveiligingssystemen weet u dat uw medewerkers, eigendommen en belangrijke documenten veilig zijn. De alarmsystemen kunnen verbonden worden met onze meldkamer met directe alarmverbinding, die 24/7 bemand wordt. Wilt u meer weten over onze alarmsystemen? Lees dan verder of neem meteen contact op met onze specialisten.

Beveiliging door de BpN-Groep

U wilt er natuurlijk voor zorgen dat uw bedrijfspand goed beveiligd is. Niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen andere gevaarlijke situaties zoals bijvoorbeeld brand. Dit doet u met een up-to-date en betrouwbaar alarmsysteem. Dit kunt u niet alleen kopen bij de BpN-Groep, maar u heeft ook de mogelijkheid om een systeem te huren of te leasen. Wij bieden altijd een laagsteprijsgarantie, zodat u nooit teveel betaald. Met onze alarmsystemen bent u onder andere voorzien van:

  • Inbraak- en terreinbeveiliging
  • Brandbeveiliging
  • Waterschade-beveiliging
  • Koolstofmonoxide-beveiliging
  • Camerasystemen

Alarmsysteem gekoppeld aan meldkamer

De alarmsystemen kunnen gekoppeld worden aan onze meldkamer, die 24/7 bemand wordt. Wordt er verdachte activiteit gedetecteerd, dan wordt er meteen een bericht gestuurd naar onze meldkamer. Wij nemen contact met u op, en kunnen ook meteen de hulpdiensten inschakelen. Maakt uw bedrijf gebruik van ons camerasysteem? Dan kunnen we door middel van een live verbinding de beelden naar de politie sturen. Zo wordt de kans dat de dader gepakt wordt dus veel groter.

Bedrijfsbeveiliging op maat

Onze service bestaat niet alleen uit een meldkamer die 24/7 beschikbaar is. U heeft ook altijd te maken met een vast aanspreekpunt, uw beveiligingsadviseur. Met deze persoon stelt u een beveiligingsplan op dat helemaal afgestemd is op uw bedrijfspand. Er wordt onder andere besproken welk alarmsysteem het beste voor uw situatie geschikt is. Ook wordt het alarmsysteem vakkundig geïnstalleerd. Doet er zich onverwachts een storing voor? Ook dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze meldkamer. De storing wordt dan in een mum van tijd verholpen. Als dit niet op afstand lukt, dan sturen wij een regionaal monteursteam naar u toe.

Jarenlange ervaring

Als u kiest u voor de alarmsystemen met meldkamer van de BpN-Groep, dan kiest u voor jarenlange ervaring van specialisten op alle gebieden van beveiliging. Wij zijn namelijk ontstaan uit een samenwerkingsverband van drie specialistische beveiligingsbedrijven. U profiteert dus van heel veel ervaring op een plek. Hierdoor kunt u rekenen op vakkundig advies, tekenwerk, projectmanagement, installatie en instructie.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Natuurlijk wilt u ook uw bedrijfspand beveiligen met de alarmsystemen met een meldkamer van BpN-Groep. Onze specialisten verzorgen een risicoanalyse bij u op locatie, en stellen ook graag een vrijblijvende offerte op. U neemt eenvoudig contact op via het contactformulier hier op de site. U heeft echter ook de mogelijkheid om te bellen met 035-5414747 of een mail te sturen naar info@bpn-groep.nl. Kiest u voor optimale veiligheid, dan kiest u voor de alarmsystemen met een meldkamer van BpN-Groep.