Bescherm uw bedrijfspand met een goed alarmsysteem

Zoekt u een goed alarmsysteem voor uw bedrijfspand? BpN-Groep helpt u graag! Wist u dat maar liefst 40% van alle ondernemers ooit in zijn of haar carrière met een inbraak te maken krijgt? Volgens cijfers van het CBS komt dit jaarlijks neer op 1 op de 10 ondernemingen. Dat zijn geen bescheiden getallen. U wilt er natuurlijk liever niet aan denken dat dit bij u gebeurt. Een inbraak kan enorme negatieve gevolgen hebben voor uw bedrijf. Door te investeren in een alarminstallatie voor uw bedrijf kunt u dit voorkomen. Wij bieden u een betrouwbaar alarmsysteem voor uw bedrijfspand dat niet alleen uw pand, maar ook uw medewerkers, klanten en leveranciers beschermt. Bovendien voldoet u dankzij dit alarmsysteem tegelijkertijd aan de eisen van uw verzekeraar.

Waarom een alarmsysteem voor uw bedrijfspand?

De negatieve gevolgen van een inbraak kunnen enorm zijn voor een bedrijf. Natuurlijk wordt allereerst aan de financiële schade gedacht. Productiestilstand, informatieverlies, het verlies van klanten, het mislopen van orders en te lage verzekeringsuitkeringen kunnen het gevolg zijn. Maar ook de emotionele schade kan groot zijn. Denk aan angst onder uw medewerkers en het verlies van eigendommen met emotionele waarde. Ook dit kan zeer vervelend zijn. Gelukkig kunt u dit eenvoudig voorkomen met een alarmsysteem bij uw bedrijfspand. Wij zorgen er met onze alarminstallatie voor dat uw bedrijf voortaan goed beveiligd is.

Gratis beveiligingsadvies

Hoe weet u welk alarmsysteem het beste bij uw bedrijfspand past? Aan welke eisen moet het alarmsysteem voor uw bedrijfspand voldoen volgens uw verzekeraar? En in welke risico-klasse valt uw bedrijf? Wij begrijpen dat dit lastige vragen kunnen zijn. Zeker als een alarmsysteem uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. Daarom moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Wij bieden u gratis en vrijblijvend een risico-inventarisatie aan. Ook leveren we een op maat gemaakt advies. Zo weet u welke alarminstallatie uw bedrijf het beste kan beveiligen.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Navigeer direct naar onze pakketten:

Onze pakketten

Het kiezen van uw beveiligingssysteem kan op zoveel manieren en met zoveel uitbreidingsmogelijkheden, dat wij het voor u iets makkelijker hebben gemaakt. BpN kent drie voordelige productpakketten met vaste prijzen die naar wens kunnen worden uitgebreid, allemaal standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie. Deze pakketten vindt u hier. Ook hebben wij drie servicepakketten samengesteld met vaste prijzen. Deze vindt u hier.

Productpakketten

Servicepakketten

✅40 JAAR ERVARING ✅SNELLE 24/7 SERVICE ✅5 JAAR FABRIEKSGARANTIE
✅LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Jaarlijkse controle

Als u een alarmsysteem voor uw bedrijfspand aanschaft, is het natuurlijk wel belangrijk dat dit alarmsysteem goed functioneert. En ook goed blijft functioneren. Een alarmsysteem moet dan ook met regelmaat gecontroleerd worden. Door de alarminstallatie voor uw bedrijf jaarlijks te testen, voorkomt u defecten en storingen van uw systemen en verkleint u de kans op inbraak en diefstal aanzienlijk. Het gemak van BpN-Groep is dat wij het onderhoud van uw alarmsysteem kunnen verzorgen. Zo weet u zeker dat uw alarminstallatie te allen tijde goed werkt en hoeft u zich geen zorgen te maken over een eventuele inbraak.

Daarom naar BpN-Groep voor een alarmsysteem voor uw bedrijfspand

Beschermen wat u dierbaar is, dat is waar wij voor staan. Wij installeren complete inbraak- en terreinbeveiligingssystemen die inbraak(pogingen) detecteren. Wij zijn dus uw betrouwbare partner voor een alarmsysteem voor uw bedrijfspand. Onze experts beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van veiligheidssystemen en helpen u graag bij het beveiligen van uw bedrijf. Bij ons profiteert u altijd van:

  • 40 jaar ervaring en meer dan 4000 aansluitingen
  • BORG gecertificeerd
  • Snelle landelijke 24/7 service
  • Mogelijkheden om te kopen, huren of leasen
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Laagste prijsgarantie

Meer informatie? Neem contact op

Het beveiligen van uw bedrijf kunt u met een gerust hart overlaten aan BpN-Groep. Wij helpen u een goed alarmsysteem voor uw bedrijfspand aan te schaffen. Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via advies@bpn-groep.nl of 035 541 47 47. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.