Alarmsysteem van hoge kwaliteit

De veiligheid van familie en collega’s wilt u in uw woning of bedrijfspand natuurlijk garanderen. Twijfel dus niet langer om een alarmsysteem te kopen bij een betrouwbaar beveiligingsbedrijf, de BpN-Groep. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij dé expert op het gebied van beveiliging. Voor meer informatie, of het opstellen van een vrijblijvende offerte, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Veilig wonen en werken

In Nederland wordt er dagelijks zo’n 178 keer ingebroken. U wilt natuurlijk voorkomen dat dit bij u thuis of op kantoor gebeurd. Bij de BpN-Groep kunt u terecht voor betrouwbare alarmsystemen van de hoogste kwaliteit. Deze zijn zowel bedraad als draadloos te verkrijgen. Door ze aan te sluiten op een app op uw smartphone of tablet heeft u altijd de controle over uw alarmsysteem, en weet u wat er in huis gebeurd.

Vertrouw op onze service

Bij ons kunt u niet alleen een hoogwaardig alarmsystemen kopen, huren of leasen, maar u wordt ook voorzien van excellente service. U komt in contact met uw eigen beveiligingsspecialist. Dit is de contactpersoon, en uw aanspreekpunt voor uw beveiliging. Samen stelt u een beveiligingsplan op voor uw woning of bedrijfspand. Bij een onverwachte storing zijn wij 24/7 te bereiken om uw storing op te lossen. Lukt dit niet op afstand, dan sturen wij ons regionaal monteursteam naar u toe om de storing snel te verhelpen.

Het alarmsysteem kopen bij BpN-Groep

De BpN-Groep is een beveiligingsbedrijf dat ontstaan is door een unieke samenwerking van drie specialistische bedrijven. ASA-beveiligingen BV richt zich op bedrijfsbeveiliging en Heinen Beveiligingstechniek BV legt de focus op huisbeveiliging. Door Infinite Security BV worden hoogwaardige inbraak-, camera-, brand- en toegangscontrolesystemen geleverd. Schakelt u ons dus in als partner, en neemt u de beslissing om ons alarmsysteem te kopen, dan haalt u de expertise in huis van specialisten in elke tak van beveiliging. Gezamenlijk hebben wij namelijk al meer dan 40 jaar ervaring met adviseren over en het plaatsen van alarmsystemen door heel Nederland. Kiest u voor de BpN-Groep, dan kiest u voor betrouwbare service en hoogwaardige producten.

Neem contact op

Beveilig uw huis of bedrijfspand ook zorgvuldig, en koop een alarmsysteem bij de BpN-Groep. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op voor beveiligingsadvies. Dit doet u eenvoudig hier op de site via ons contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 035-5414747 of stuur een mail naar info@bpn-groep.nl. Met een alarmsysteem van de BpN-Groep is uw huis of bedrijfspand altijd goed beveiligd!